Super geholpen door Mohammed! Alles is direct opgepakt en het terugbellen gebeurde ook direct, ga zo door!
Prettig gesprek duidelijke uitleg, makkelijk in gebruik
Beste Gilbert, Goed om te horen dat jij het gesprek als zeer prettig hebt ervaren. Bedankt voor de mooie beoordeling. Succes met het verzamelen en het publiceren van jullie klantervaringen. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Betrouwbaarheid en toegevoegde waarde moet ik nog ontdekken.
Beste Jos, Bedankt voor je review! Heel veel succes met het verzamelen en publiceren van de reviews. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Ik ben sinds ruim een jaar klant en ik ben buitengewoon tevreden over Klantenvertellen, haar medewerkers, snelle, service en het duidelijk zichtbaar zijn op de occasion sites van mijn reviews. Ik ben zelf zeer kritisch, niet snel tevredenen en ik geef niet snel een 10 echter bij Klantenvertellen klopt alles simpelweg en waardeer ik de persoonlijke benadering enorm en alsook de uiterst correcte en snelle service van mijn contactpersoon Mohammed Gulamhussein. En dan verdien je een 10. Ga zo door!
Beste Wouter, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienst en onze service! Als ik nog iets kan betekenen, kan je altijd even contact opnemen. Met vriendelijke groet, Mohammed Gulamhussein
Waardeloos hoe de communicatie is gegaan betreffende de facturatie/contract. Afspraken die per mail zijn gemaakt, worden niet nagekomen.
Beste Laurens, Uiteraard hechten wij ook grote waarde aan feedback van onze klanten. De verantwoordelijke accountmanager neemt z.s.m. contact op om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Gewoon heel prettig
Beste Amparo, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Heel veel succes en plezier met het verzamelen van beoordelingen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dominique
Beste Hilke, Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik wens je veel succes met het verzamelen van klantbeoordelingen. Met hartelijke groet, Nicolien
Beste An, Bedankt voor je beoordeling! Blij dat ik je heb kunnen helpen, als er nog iets is waar je assistentie bij nodig hebt, dan kan je altijd contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Beste Leonie, Bedankt voor de mooie reactie! Ik wens je veel succes met het verzamelen van klantbeoordelingen. Met vriendelijke groet, Raudhi
Onze ervaringen met Klantenvertellen BV zijn zeer positief. De aangeboden dienst is prima in orde en de klantenservice is voortreffelijk. Men denkt graag met je mee en doet merkbaar moeite voor jou als klant. Kortom, een aanrader!
Beste Marc, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienst en onze service! Als ik nog iets kan betekenen, kan je altijd even contact opnemen. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Beste meneer Rijksen, Hartelijk dank voor de mooie cijfers! Fijn dat jullie het gesprek als positief hebben ervaren. Heel veel succes en plezier met het verzamelen van klantbeoordelingen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dominique
Goed geholpen door Sjors. Hij is duidelijk in zijn communicatie, legt alles rustig uit en geeft ook adviezen.
Beste Soumaya, Bedankt voor de mooie review. Succes met het verzamelen en het publiceren van de reviews. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Goed geholpen bij het gebruik van review. Aan te bevelen.
Beste Ina, Bedankt voor de aanbeveling en de mooie review. Fijn om te horen dat wij jou goed geholpen hebben. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Prima geholpen en goede feedback
Beste Matthijs en Isabelle, Leuk om te zien dat je positief over ons bent, bedankt! Veel succes en plezier met het verzamelen van beoordelingen! Ik bel over een paar weken om te kijken hoe alles gaat. Als je ergens niet uitkomt kan je natuurlijk ook altijd contact opnemen. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Beste, Leuk om te zien dat je een beoordeling over me hebt geplaatst, bedankt daarvoor! Veel succes en plezier met het verzamelen van beoordeling voor jullie bedrijf, ik neem binnenkort even contact met je op om te kijken of ik je nog ergens mee kan helpen. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Beste Carlijn, Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier en succes met het verzamelen van beoordelingen. Als ik je regens mee kan helpen, kan je altijd even bellen. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Nette vlotte service , makkelijk te monteren
Vriendelijk geholpen buiten kantooruren. Bekwame mensen, behulpzaam, meedenkend. Super service, super ervaring.
Beste Jean Pierre, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Ik wens je heel veel succes met het verzamelen van klantbeoordelingen. Met vriendelijke groet, Raudhi
Beste Martin, Dank voor de mooie beoordeling! Als we op deze manier blijven doorgaan belooft dat veel moois voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Raudhi
Via alle kanalen (e-mail, chat, telefoon) - door alle medewerkers heel goed geholpen met alle vragen. Ondersteuning, klantvriendelijkheid en snelheid reacties van Klantenvertellen is perfect.
Dag Karin, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat wij je goed ondersteund hebben bij het verzamelen van klantbeoordelingen, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Raudhi
Fijne uitleg, gemakkelijk te bedienen systeem; ik verwacht er veel van!
Beste Herman, Bedankt voor de mooie beoordeling. Leuk om te horen dat alles duidelijk is geweest. Laten we er een succes van maken! Met vriendelijke groet, Raudhi
Ik werd op de minuut nauwkeurig gebeld voor de telefonische kennismaking en rondleiding. De informatie was duidelijk en stap voor stap werd het systeem uitgelegd. Daarnaast was de extra informatie waar ik om vroeg mij per e-mail direct toegestuurd. Een snelle en duidelijke service. Tot op heden ben ik zeer tevreden!
Dag Grysilde, Bedankt voor je beoordeling en prachtige cijfers. Ik hoop dat je wat aan de extra informatie hebt, voor nu heel veel plezier met het verzamelen van klantbeoordelingen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dominique
Beste Michel, Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling, leuk om te horen dat alles naar tevredenheid was. We spreken elkaar binnenkort weer! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Beste Rosalie, Bedankt voor je beoordeling! Heel veel succes en plezier met het verzamelen van beoordelingen, ik neem binnenkort weer even contact met je op. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
De punten die opengebleven zijn, kan ik nog geen oordeel over geven. Dominique heeft een vriendelijke telefoonstem, prettig om naar te luisteren en heeft verstand van haar vak.
Dag Dennis, Bedankt voor de mooie beoordeling. Hopelijk ga je de toegevoegde waarde van het systeem net zo goed ervaren als het gesprek. Heel veel plezier met het verzamelen van beoordelingen! Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dominique
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC