Beste Naoimi, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Raudhi
Uitstekende ervaring met Klantenvertellen.nl over meerdere jaren. Gevraagd, maar ook ongevraagd krijg ik tips, adviezen etc, zonder ook maar enigszins opdringerig te zijn. Maar het beste van alles is natuurlijk dat ik regelmatig nieuwe klanten krijg omdat zij zich laten sturen door de hoge score in de beoordeling van onze klanten! Prima marketinginstrument, waar we nog veel meer mogelijkheden van gaan benutten....
Wij zijn nog niet zo lang geleden begonnen met Klanten Vertellen. Wij zijn erg goed geholpen door onze review adviseur. Behulpzaam, geduldig, vriendelijk.
Duidelijke uitleg over de uitrol van het nieuwe platform. Meneer geeft duidelijke antwoorden en praktische adviezen. Alleen apart dat deze vragenlijst van Klanten Vertellen nog niet in de nieuwe stijl ontwikkeld is. ;)
Dag Stefan, Bedankt voor de beoordeling en aanvullende feedback. Fijn om te horen dat de systeemuitleg duidelijk is geweest. Laten we er samen een succes van gaan maken! Met vriendelijke groet, Raudhi
Overzichtelijke site, fijn contact en snelle werkwijze!
Beste Ad, Bedankt voor de beoordeling! Aarzel vooral niet om contact op te nemen, mocht ik je ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Raudhi
Ik vind de persoonlijke begeleiding heel prettig en de welgemeende adviezen zijn heel bruikbaar.
Wij beginnen nu pas, dus nog geen verdere ervaring
Beste Mark, Dank voor de mooie beoordeling! Laat het me gerust weten, mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Raudhi
Klantenvertellen is een goede en objectieve manier voor klanten om recensies te lezen en zelf te plaatsen. Als ondernemer ben je transparant en toon je betrouwbaarheid richting (potentiele) klanten. De bekendheid van Klantenvertellen draagt zeker bij aan het hoge responspercentage op onze tevredenheidsmail. Een vast contactpersoon, in ons geval Mohammed, werkt prettig en schakelt snel. Mo houdt zich aan de afspraken en denkt mee, is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Klantenvertellen is zeer gebruiksvriendelijk. Ook over de prijs/kwaliteit zijn wij zeer tevreden. Geen enkel minpuntje? Nou eentje dan, jammer dat er geen plug-in is voor Wordpress.
Altijd goed
Dick is duidelijk, vriendelijk en komt vooralsnog zijn afspraken na! Niks op aan te merken.
Beste Bas, Bedankt voor je aardige beoordeling! Ik ga ervoor zorgen dat ik al mijn afspraken met je na blijf komen ;) We houden contact, en een fijne vakantie gewenst! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Ik ben geholpen door Dick de Regt, wat mij betreft is hij "HET VOORBEELD" hoe iemand met zijn klanten om dient te gaan. Daar kan elke branche van leren Hij is vriendelijk, ijverig, behulpzaam, vrolijk en duidelijk. Hij regelt het en denkt mee. Hands up for Dicky! Daarnaast is Klantenvertellen een goede objectieve manier voor klanten om recensies te bekijken en te plaatsen. Voor ons als ondernemer is het een mooi uithangbord om onze kwaliteit en betrouwbaarheid te laten zien.
Beste Arjan, Wat een lof! Bedankt voor je mooie beoordeling, als ik nog iets voor je kan betekenen, kan je me altijd bellen! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Prima extra tool om klanttevredenheid in beeld te brengen en werkt makkelijk.
Beste Janneke, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de fijne samenwerking. Met hartelijke groet, Nicolien
Dag Eline, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Raudhi
Snelle ondersteuning ontvangen om klantenfeedback in te zetten, om elke dag een beetje beter te worden.
Beste Mike, Bedankt voor je beoordeling! Als ik je nog ergens mee kan helpen, kan je me altijd bellen. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
ben tot nu toe zeer tevreden met de keuze die ik heb gemaakt.
Beste Kenan, Leuk om te horen dat je tevreden bent, ik ga er mijn best voor doen dit zo te houden! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Goed concept, jammer dat er nauwelijks ondersteuning is voor plug-in wordpress.
Aangezien ik sinds kort als zelfstandig advocaat werkzaam ben, is het fijn om van deze tool gebruik te kunnen maken. Dit geeft een goede en betrouwbare indruk voor nieuwe cliënten. Ook over de contacten met de medewerkers ben ik erg tevreden.
Beste Elise, Dank voor deze mooie beoordeling, goed om te lezen! Met vriendelijke groet, Nick Hontelez
Adequate aanpak van Dick, waarvoor dank!
Beste Ron, Graag gedaan! Als ik nog iets voor je kan betekenen, hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Beste Marc, Bedankt voor je beoordeling en het leuke contact. Als ik nog iets voor je kan betekenen, kan je altijd contact opnemen! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC