Een enorme duidelijke service van alle medewerkers. Chapo
Company Name | 1961 |
een service gericht bedrijf met medewerkers die consumenten en bedrijvenbelangen samenbrengt tot een transparant en correcte ervarings platform waar objectiviteit hoog in het vaandel staat
Company Name | AutoSale b.v. |
Telefoon wordt altijd gelijk opgepakt en je wordt serieus genomen. Negatieve beoordelingen zijn funest voor je bedrijf, zeker als de niet kloppen en ze gaan hier gelukkig heel voorzichtig mee om.
Company Name | Euro BOB |
Prettige samenwerking.
Probleem gehad met een beoordeling die niet terecht was en waarbij het proces om deze te verwijderen nogal moeizaam was. Diverse keren gebeld en werd niet terug gebeld. Ook de periode dat de link niet werkte waarbij de beoordelingen niet door kwamen. Al met al denk ik dat er wat communicatie nog wel wat verbetering te behalen is.
Company Name | Autobedrijf Johan Meure |
Bedrijven moeten je uitnodigen. Als het dus mis gaat krijg je echt geen uitnodiging. Dat verklaart dat bij een open forum een bedrijft een 3 krijgt en bij klanten vertellen een 8. Lekker makkelijk. Hoef dus nooit meer te kijken voor een review vaan klanten vertellen, zijn alleen succes verhalen
Company Name | Servicebox |
Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Het is zeker niet mogelijk om enkel op uitnodiging een beoordeling te plaatsen. Indien u naar desbetreffende reviewpagina gaat, waarbij u een overzicht krijgt van alle beoordelingen, ziet u de mogelijkheid om op eigen initiatief een beoordeling te plaatsen, middels de "beoordeel-ons"-knop. Mag ik u vragen om welk specifiek bedrijf bovenstaande situatie betreft? Ik wil u namelijk graag verder helpen. Wij wensen u alvast een fijne jaarwisseling toe. Met vriendelijke groet,
Zeer vriendelijke dames, zij weten waar ze over praten, hebben ons goed geadviseerd en geholpen. Ze zeiden wat ze deden en deden wat ze zeiden!
Wees gewoon eerlijk
Company Name | 1977 |
Update 24-10: Helaas hebben we nog niks van u mogen vernemen, n.a.v. onderstaand bericht. Beste meneer Bosch, Bedankt voor uw bericht. Wij schrikken van uw bericht. Om die reden hebben we contact met u gezocht, via uw e-mailadres, die u bij ons heeft achtergelaten. Wij vernemen heel graag van u, Met vriendelijke groet,
Goed bereikbaar, goede service
Mijn ervaring met klantenvertellen is goed. Vragen e.d. worden snel beantwoord. En vriendelijk personeel.
Mijn ervaringen zijn gewoon goed
Company Name | Autobedrijf Strüver |
Wat een stijloos bedrijf. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Hebben al 10 jaar lang 8x accounts. Wilde nu kosten besparen omdat wij niet alle accounts gebruiken > dit kon (kregen nu een ander type account). Kosten 500 euro. Nou prima. Bleek dat we de andere kosten ook gewoon moesten betalen. Dus niks kosten verlagen. Extra betalen voor iets dat we . niet wilde hebben (en niet hebben besteld). Bellen en emailen met Kiyoh. Nu 6 maanden later nog steeds niet opgelost. Sturen ze een incasso. Nou ZOOOOOOO stijloos. Probleem is dat je je reviews hier hebt & dus niet zo makkelijk weg gaat. En dat weten ze dus. LET OP: GEEN zaken mee doen. Geen klantenservice, niemand belt terug, geen reacties op email, als je reacties, geen oplossingen, dus wees gewaarschuwd
Company Name | PAX |
Beste Arno, Update: Wij hebben onlangs contact gehad en we zijn samen tot een oplossing gekomen. Wij hopen onze fijne samenwerking voort te zetten. Mochten er onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij graag van u! Bedankt voor uw bericht. Ik schrik van uw bericht. In uw beoordeling geeft u aan dat er 6 maanden lang geen contact met u is geweest n.a.v. diverse pogingen vanuit u. Hier ben ik intern achteraan gegaan, want dit zou zeker niet mogen gebeuren. Momenteel zijn wij dan ook in contact met u, om te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet,
Verzoeken worden snel opgepakt en uitleg is duidelijk
Company Name | Beter Besparen |
Al enkele jaren actief met klantenvertellen. In woord uitstekend!
Company Name | Regie Auto's |
aandacht, meedenken, behulpzaam, alle tijd, kopje koffie
Steeds vaker vergelijken toekomstige klanten de markt voordat ze gebruik maken van mijn diensten als stylist en interieurontwerper. Door reviews en ervaringen te verzamelen op mijn site kunnen klanten zelf kiezen of ze gebruik willen maken van mijn aanbod en alvast een goede indruk krijgen van mijn werkwijze en wat ze kunnen verwachten. Klantenvertellen denkt mee over hoe om te gaan met positieve en negatieve beoordelingen zodat er een realistisch beeld ontstaat.
Company Name | STIJLIDEE |
Klantenvertellen biedt een simpel product: de mogelijkheid om klantenrecensies te verzamelen en te plaatsen op je site. Goede intake, hulp bij instellen (alhoewel het allemaal eenvoudig werkt) en vriendelijke mensen als je iets wilt vragen. Niet goedkoop.
Company Name | Proversie |
Bij mijn vraag goed geholpen naar een oplossing , snel en vakkundig.
Company Name | Elro Auto's |
EERST ALLES GOED WILLEN REGELEN, CONTRACT AANGEGAAN VOOR 2 JAAR, DAARNA STILZWIJGEND VERLENGEN, WEDEROM VOOR 2 JAAR.
Beste meneer Erik, N.a..v uw bericht hebben we contact gehad. Wij hopen voor u een passende oplossing te hebben gevonden en wij willen u alsnog bedanken voor de fijne samenwerking. Een fijne jaarwisseling toegewenst!
Het was prima en lekker verzorgd .
Company Name | Sas |
Mohammed heeft mij snel en vakkundig geholpen om de klantenvertellen uitnodigingen weer op gang te krijgen.
Company Name | Autobedrijf de Groot |
Company Name | garage mark smits |
Heb net eerste gesprek gehad met Tessa. Ze is duidelijk ervaren in de materie. Ik heb goede en duidelijke antwoorden op mijn vragen gehad.
Company Name | Ouroubouros |
Wil je klantenvertellen.nl bereiken en snel antwoord en actie op je vraag? Bel dan de klantenservice en vraag naar je vaste aanspreekpunt (=nieuw). De vraag stellen via het contactformulier op de website of een voicemail bericht inspreken als de klantenservice onbereikbaar is werkt helaas niet. Je hoort er nooit meer wat van. Dit zouden ze kunnen verbeteren.
Company Name | BonGo Solar B.V. |
Vriendelijk duidelijk kostenoverzicht helder