Ze zijn klantvriendelijk. Staan altijd paraat om je te helpen en van advies te voorzien.
| Company Name | Kattenberg Verhuizingen |
Wanneer ik ook advies vraag, elke medewerker is bereid om te helpen en advies te geven.
| Company Name | Vakbedrijf Van Osch |
we gebruiken al jaren het klantenvertellen systeem en zijn daar zeer tevreden over. Nu hadden we problemen met de een plug in en ook dat was met behulp van de helpdesk ook weer heel fijn verholpen. Echt een aanrader
| Company Name | van der Meijs Glas |
Ze willen graag afsluiten maar verder niet de afspraken nakomen. Creditering van 31-7 is nog steeds niet overgemaakt. Meerdere personen van Klantenvertellen hierover gesproken en nog steeds is het bedrag niet binnen.
| Company Name | Vakgarage Terveld |
Beste Angelique, Vervelend om te horen dat dit zo lang op zich heeft laten wachten. We hebben het voor u nagekeken en zien dat ondertussen de creditering over gemaakt is. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Bij vragen krijg ik duidelijke uitleg en word ik zeer klantvriendelijk behandeld.
| Company Name | Van Noort Bedrijven |
Uitleg en advies zijn uitstekend.
Jarenlang klant geweest. Vanwege beëindigen werkzaamheden abonnement opgezegd, maar iets te laat. Volle pond in rekening gebracht. Coulance ho maar, vlot geld verdienen. En men kan niet eens fatsoenlijk Nederlands.
| Company Name | Tandartspraktijk Ter Meulen |
Beste Maarten, Allereerst vervelend om te lezen dat wij niet aan de verwachtingen hebben voldaan. Verder is de overeenkomst een abonnementsvorm, waar een opzegtermijn voor gehanteerd wordt. Mits hier niet aan gehouden wordt, zal deze verlengd worden. Het is spijtig dat het zo moet eindigen, maar de communicatie over de opzegmogelijkheden hebben wij duidelijk vermeld op de facturatie en in onze gebruikersvoorwaarden. Toch wil ik u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in Klantenvertellen de afgelopen jaren! Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
We werken al geruime tijd met het Klantenvertellen systeem. We zijn erg tevreden, het werkt eenvoudig en praktisch. Bij vragen worden we snel en correct te woord gestaan door het team van Klantenvertellen.
| Company Name | Kozijnmaatwerk.nl |
Snel en vlot, alles goed!
| Company Name | In de Boogerd Recreatie |
Er wordt goede uitleg gegeven als er iets zich voordoet Snelle afhandeling, fijn om gelijk een medewerker aan de lijn te krijgen. Soms verschilt de aanpak van een onjuiste beoordeling per medewerker.
| Company Name | DON Opleidingen |
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf, denken goed mee en hebben een super service. Enorm bedankt
| Company Name | Autorijschool Richard Schut |
Ik ben zeer goed geholpen en te woord gestaan.
| Company Name | Limburgseverhuiscentrale |
Overzichtelijke website, goede communicatie en heldere richtlijnen voor het uitzetten van een goede reviewstrategie.
| Company Name | Natural High |
Perfect!
| Company Name | Direct Taxatie B.V. |
Inloggegevens werkte niet meer, telefonisch contact opgenomen, probleem werd meteen in behandeling genomen, vriendelijk geholpen en nieuwe inloggegevens gekregen. Kortom, goede service.
| Company Name | Bonheur Horeca Groep |
| Company Name | mark smits auto's |
Fijn bedrijf om mee te werken, doen wat ze zeggen.
| Company Name | AutoBas B.V. |
Ben snel geholpen
| Company Name | Yourmeeting |
Contact gehad vanwege diverse problemen met het vernieuwde systeem die wij zelf niet opgelost kregen. Er werd direct voor een oplossing gezorgd en wel zodanig dat er niet veel computer kennis voor nodig was om hiermee zelf aan de slag te gaan. Heel fijn. We zijn hier heel blij mee en kunnen iedereen aanbevelen om met "klantenvertellen" samen te werken. Adequaat, klantgericht en snel en vriendelijk
| Company Name | Rijschool Huisman |
Contact was altijd zeer goed. Altijd wel iemand bereikbaar die je meteen kon helpen. Niks op aan te merken :).
| Company Name | Kubiek Ruimtelijke Plannen |
Ben me pas net aan het verdiepen in "klantenvertellen". Ik wilde wat aanpassingen laten doen en dit werd snel uitgevoerd. Over het daadwerkelijke gebruik kan ik nog niet veel zeggen, maar de reviews zien er overzichtelijk en netjes uit en en het systeem van uitnodigen werkt ook prima.
| Company Name | Van Dijk Made B.V. |
Ik heb gesproken met Nick. Nick was erg vriendelijk en heeft zaken goed proberen uit te zoeken voor mij. Helaas was het toch niet helemaal goed gegaan (ik zou bij 3 accounts moeten komen, kon er maar bij 1) maar dit heeft zijn collega Kenzo proberen op te lossen. Helaas moest ik hiervoor wel collega's lastig vallen omdat er meerdere mailadressen voor nodig waren. Ik hoop dat dit in de toekomst weer gekoppeld kan worden en ik weer via de ouderwetse manier de reviews kan inzien en beantwoorden.
| Company Name | My Dent |
Duidelijk en geduldig ...
| Company Name | VOF Eijsermans Optiek & Optometrie |
Je wordt keurig en direct geholpen als er vragen zijn
| Company Name | Autobedrijf Bikker |
169 Dr Hub van Doorneweg