Ben snel geholpen
Company Name | Yourmeeting |
Contact gehad vanwege diverse problemen met het vernieuwde systeem die wij zelf niet opgelost kregen. Er werd direct voor een oplossing gezorgd en wel zodanig dat er niet veel computer kennis voor nodig was om hiermee zelf aan de slag te gaan. Heel fijn. We zijn hier heel blij mee en kunnen iedereen aanbevelen om met "klantenvertellen" samen te werken. Adequaat, klantgericht en snel en vriendelijk
Company Name | Rijschool Huisman |
Contact was altijd zeer goed. Altijd wel iemand bereikbaar die je meteen kon helpen. Niks op aan te merken :).
Company Name | Kubiek Ruimtelijke Plannen |
Ben me pas net aan het verdiepen in "klantenvertellen". Ik wilde wat aanpassingen laten doen en dit werd snel uitgevoerd. Over het daadwerkelijke gebruik kan ik nog niet veel zeggen, maar de reviews zien er overzichtelijk en netjes uit en en het systeem van uitnodigen werkt ook prima.
Company Name | Van Dijk Made B.V. |
Ik heb gesproken met Nick. Nick was erg vriendelijk en heeft zaken goed proberen uit te zoeken voor mij. Helaas was het toch niet helemaal goed gegaan (ik zou bij 3 accounts moeten komen, kon er maar bij 1) maar dit heeft zijn collega Kenzo proberen op te lossen. Helaas moest ik hiervoor wel collega's lastig vallen omdat er meerdere mailadressen voor nodig waren. Ik hoop dat dit in de toekomst weer gekoppeld kan worden en ik weer via de ouderwetse manier de reviews kan inzien en beantwoorden.
Company Name | My Dent |
Duidelijk en geduldig ...
Company Name | VOF Eijsermans Optiek & Optometrie |
Je wordt keurig en direct geholpen als er vragen zijn
Company Name | Autobedrijf Bikker |
Juiste , eerlijke/duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Company Name | Auto en transmissiebedrijf van Eeden |
Zou graag een revieuw plaatsen voor het bedrijf waar ik vandaag een auto heb gekocht. Ik zwerf nu 10 minuten op de site en kan nergens een revieuw plaatsen!
Company Name | Xxx |
Beste meneer van Drunen, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat goed dat u een review wenst te plaatsen, n.a.v. uw aankoop. Gefeliciteerd met uw aankoop! Mag ik u vragen bij welk bedrijf u vandaag een auto heeft gekocht? Dan zullen wij intern checken of desbetreffende gebruik maken van ons reviewsysteem. Zo ja, dan kunnen wij u vervolgens voorzien van een juiste link. Wij vernemen graag van u, Met vriendelijke groet,
Zeer goede snelle afhandeling van mijn probleem met inloggen.
Company Name | Autobedrijf Peters-Iveton |
Heel vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg!
Company Name | Auto Centrum Leidschendam |
Goed dat klantenvertellen.nl mee gaat met de tijd en een nieuwe site ontwikkeld! Echter zijn er meerdere klanten die ons niet kunnen vinden op deze prachtige nieuwe site.... Enige tijd geleden een mailing ontvangen, met 500 mailadressen van andere bedrijven, klacht ingediend en nooit meer iets van gehoord. Op onze site komen de reviews mooi naar voren, klanten hechten hier toch echt waarde aan. De contributie is fors tov het product en diensten, in combinatie met bovenstaande een 3e ster. Geen aanbeveling gezien de concurrent hetzelfde product levert tegen een lagere contributie. overstappen is voor ons geen optie, dan zijn we 140 prachtige reviews kwijt met een 9.6 waar we enorm hard voor gewerkt hebben.
Company Name | Eerstehypotheek.nl |
Ondanks de soms niet zo slimme vragen mijnerzijds, word ik immer zeer vriendelijk te woord gestaan. Behulpzaam en deskundig wordt gezocht naar een oplossing voor mijn probleem. Petje af!
Company Name | De VriesVellenga Leenknegt Notarissen |
positief en daadkrachtig
Company Name | vakgarage mulder |
Wij hebben sinds drie maanden een contract bij klantenvertellen. Er blijkt iets niet goed te gaan waardoor reviews niet zichtbaar worden op de autoverkoopwebsites. Klantenvertellen geeft al sinds begin september aan dat ze het probleem aan het onderzoeken zijn. Op mijn mail wordt niet meer gereageerd. Helaas moet ik klantenvertellen om deze redenen een 1 geven.
Beste Leon, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn op dit moment nog in onderzoek naar het probleem. Het vervelende is dat het bij u net zoals bij andere klanten ingesteld is maar dat de andere partijen de informatie niet ophalen. Wij zullen dan ook contact opnemen met desbetreffende partij om na te gaan wat hieraan gedaan kan worden. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.
Snelle en adequate afhandeling, vriendelijke medewerker, top!
Werkt simpel en als er vragen zijn worden deze goed opgepakt.
Company Name | Finion |
HI I., Fijn om te horen, dankjewel voor je review!
Vragen worden snel beantwoord en er wordt goed meegedacht bij het zoeken naar oplossingen.
Company Name | Trekhaakcentrum.nl |
Hi Lars, Hartelijk dank voor je mooie review!
Het contact met de medewerkers is erg prettig.
Company Name | FanDome AvenYou Promotion |
Zeer klant vriendelijk, volledige medewerking en zeer behulpzaam
Company Name | Autobedrijf Harteveld B.V. |
Na telefonisch contact op 30 september met een accountmanager van Klantenvertellen werd mij beloofd dat wij "tips en tricks" zouden krijgen mbt tot het stimuleren en inzetten van Klantenvertellen voor ons bedrijf. Op 11 oktober jl nog maar eens een herinnering gestuurd via de e-mail. Tot op heden nog steeds niets vernomen van Klantenvertellen! Wel werd het logo van Klantenvertellen verwijderd van onze website.
Beste meneer Christiaan, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen alvorens en n.a.v. deze beoordeling. Omdat het vandaag niet gelegen kwam om het systeem door te lopen, hebben wij afgesproken om een nieuwe belafspraak in te plannen. Tevens is uw widgetcode al doorgezet naar de webbouwer zodat zij dit voor u kunnen inregelen en de juiste Klantenvertellen score op uw website wordt gepubliceerd. Wij gaan er een mooie samenwerking van maken! Met vriendelijke groet,
Klanten Vertellen is een zeer gebruikersvriendelijke manier om reviews voor je bedrijf te verzamelen. Met klantvriendelijke en snelle support. Met een goede voorbereiding is het daarna geregeld.
Company Name | Ploeg kozijnen |
Gebruiksvriendelijk systeem, makkelijk te onderhouden. Goede en duidelijke support.
Company Name | Van Essen Banden BV |
Snel opgenomen, duidelijk en goed te woord gestaan. Probleem goed verholpen.
Company Name | Hardeveld Werkplek & Projektinrichting |
Fijne samenwerking! Ik wordt altijd vriendelijk en snel geholpen! Ga zo door :-)!
Company Name | Van Buuren Opleidingen |
169 Dr Hub van Doorneweg