Binnen één uur - na mailing - antwoord op mijn vraag ontvangen. Onze werkzaamheden konden hierdoor direct hervat worden.
| Company Name | UTS Abbink B.V. |
Wij gebruiken Klantenvertellen als ons "main" review systeem. Erg tevreden over de service en vooral werking van het systeem. Onze klanten kunnen snel hun ervaringen kwijt over onze dienstverlening, positief of negatief. Door de goede communicatie vanuit Klantenvertellen worden wij keurig op de hoogte gesteld van elke review en kunnen indien nodig klachten ook via Klantenvertellen verder in behandeling nemen en onze klanten alsnog verder helpen. Support is top, snel en kundig geholpen, elke keer weer! Keep up the good work!
| Company Name | Shoptrader |
We werken al enige jaren naar tevredenheid met het review verzamelprogramma. Ik had een vraag gekregen van onze websitebeheerder over bepaalde codes die nodig waren. Eerder had ik al gemaild, zonder reactie. Maar Mohamed Ahmidouch had het probleem binnen 5 minuten gefixt!
| Company Name | Finesse Bodyline Clinic |
Een duidelijke en vriendelijke uitleg gekregen om met dit reviewsysteem aan de slag te gaan.
| Company Name | van t Hoog Schilders-en Afwerkingsbedrijf BV |
Duidelijk, snel en adequaat geholpen.
goede telefonische hulp gekregen op mijn vraag
| Company Name | auto Geurts |
Bij aanmelden krijg je telkens een 504 time out. Er zit op de pagina van de DHL beoordelingen niet een "beoordeel dit bedrijf" knop. Zo kan je niet snel een beoordeling geven en zullen veel mensen het ook laten zitten. Slechte zaak.
| Company Name | DHL |
Beste meneer Verwoerd, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te vernemen dat het u alsnog gelukt is de beoordeling te plaatsen. Alle landingspagina's worden in Google geïndexeerd. Zo ook de overall pagina. Indien u problemen ervaart, laat het ons weten. Alvast bedankt! Dank voor uw bericht. DHL toont een pagina waarop de beoordelingen van alle vestigingen worden getoond. Indien u kiest voor desbetreffende vestiging waar u een ervaring mee heeft, dan ziet u aanvullend de “beoordeel-ons-knop”. Met welke vestiging heeft u een ervaring? Verder hebben ze ook een overall pagina, waarmee u een beoordeling kan achterlaten: https://www.klantenvertellen.nl/invite-link/1035102/dhl?lang=nl Wij vernemen graag van u, zodat u snel & gemakkelijk uw ervaring kan achterlaten. Met vriendelijke groet,
Perfecte levering, op tijd, goede uitleg van de chauffeur. Schuiframen zelf geplaatst, uitstekende beschrijving erbij. Is zeker een aanrader.
Houd zich aan de afspraken. Uitstekend.
2018 en 2019 fabrikant Damen en Groen Culemborg(kunststofkozijnen gevel)ik had een geschil met D en G en plaatst een review, u komt met de volgende reactie: ik ben telaat omdat de 6 maanden zijn verstreken ondertussen kan een organisatie zich verbeteren. D en G krijgt wat ze verdienden.
| Company Name | niet |
Goedemorgen Hank, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Klantenvertellen is een omgeving waar klanten van bedrijven een beoordeling kunnen achterlaten, om potentiële klanten te helpen in hun keuze of ze met het bedrijf in zee wensen te gaan. Doordat een recente ervaring het beste beeld schept van de dienstverlenging van het bedrijf hebben we inderdaad een spelregel waarin we aangeven dat een ervaring niet ouder mag zijn als zes maanden. Enkel om het beste beeld te scheppen hoe een bedrijf op het moment beoordeeld wordt naar aanleiding van de recente ervaringen. Met vriendelijke groet,
Regelen altijd alles netjes en vlot.
| Company Name | RB AUTO |
Altijd prima geholpen en snel geregeld als er een vraag is.
| Company Name | Brandstofnet |
Nummer blijft me bellen, en bij het oppakken wordt er opgehangen. Stop met bellen!!!!
Beste meneer R., Hartelijk dank voor uw beoordeling voor ons. In uw beoordeling geeft u aan dat u meerdere malen door ons gebeld wordt, waarna vervolgens opgehangen wordt. Een vervelende zaak. Dit zou niet het geval mogen zijn. Ik ga het intern uitzoeken & ervoor zorgdragen dat u niet meer door ons gebeld wordt. Ter verificatie: bent u gebeld op:? Ik verneem graag van u, Met vriendelijke groet,
Al een keer of tien uitgeschreven voor allerlei nieuwsbrief rommel naar ze blijven spammen.
Beste meneer Carel, Hartelijk dank voor uw beoordeling. U wenst geen verdere e-mails vanuit ons. Geen probleem uiteraard. Goed dat u zich dan uitschrijft. Enorm vervelend dat u dan alsnog e-mails vanuit ons ontvangt. Ik ga dit intern uitzoeken, want dit zou uiteraard niet mogen gebeuren! Ik heb u zojuist nogmaals uitgeschreven voor toekomstige uitnodigingsmails vanuit Klantenvertellen/Kiyoh. Met vriendelijke groet,
snel en adequaat geholpen
| Company Name | Geniet van Fietsen |
Contact loopt voldoende goed om te komen tot een resultaat
Snelle opvolging van mails en fijne dienst om mee te werken.
Netjes en goed geholpen. Erg vriendelijk!
| Company Name | Marc Huisman Autobedrijf B.V. |
vriendelijk woord en over tot actie weinig woorden nodig om tot de oplossing te komen
| Company Name | Tandartspraktijk Heeling |
Snelle reactie en antwoord op mijn vragen
Bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord. Het programma is gebruiksvriendelijk!
| Company Name | Tandartsengroepspraktijk Beverwijk |
NVT
| Company Name | Vakgarage piet |
Negatieve review gegeven over smienk trapliften, maar dit wordt niet op de site gezet. Alles is te koop, dus ook positieve reviews en de negatieve gebruiken we niet Erg transparant deze fake review firma
| Company Name | Smienk trapliften |
Beste mevrouw Astrid, Hartelijk dank voor uw bericht. Jammer dat u een minder fijne ervaring heeft gehad met Smienk Trapliften. Goed dat u deze ervaring kenbaar maakt middels o.a. ons platform. Ik begrijp echter niet dat u aangeeft dat uw review niet geplaatst is. In de bijlage vindt u uw review terug, die u tevens op onze website terug ziet komen: https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1038690/smienk_trapliften_?from=widget&lang=nl Wij komen graag met u hierover in contact.
Klantenvertellen vertelt alleen negatieve verhalen als je ook daadwerkelijk klant bent geweest van een bedrijf, dus maar halve verhalen. Als je potentieel klant bent en een slechte ervaring hebt gehad met een bedrijf en dan geen klant wordt deze reviews plaatsen ze dus zeker niet. Meer eigen belang denk ik dan omdat bedrijven voor deze site betalen en klantenvertellen hun klanten tevreden willen houden. Dus kijk niet naar de reviews die op klantenvertellen staan!
| Company Name | Nvt |
Beste Bianca, wij staan aan de kant van transparantie en betrouwbaarheid. Ook als u ontevreden bent, is uw mening van belang. Echter zijn er wel een aantal spelregels die hiervoor gelden, één daarvan is dat een reviewer altijd een klantervaring dient te hebben (gehad). Dit heeft er onder andere mee te maken dat er een totale ervaring over het bedrijf beschreven kan worden. Het is in dit geval ook dat er ergens een grens getrokken dient te worden, het is namelijk ook niet de bedoeling dat iedereen zomaar een review kan schrijven ondanks er mogelijk geen ervaring is met het betreffende bedrijf. Het verdienmodel is volledig gebaseerd op vertrouwen dat de reviews authentiek zijn en de klanten niet gecensureerd worden. Dat is het uitgangspunt en ik hoop dat we ook u dit alsnog kunnen laten ervaren.
Klantvriendelijk
169 Dr Hub van Doorneweg