Onlangs met Sanne gesproken, ze beantwoordt graag al je vragen!
| Company Name | Sodrive |
Heb een slechte ervaring met DHL. Zie dat DHL pronkt met een van jullie, maar ik zie nergens bij hun of bij DHL waar ik mijn score kan toevoegen. TRUSTPILOT is duidelijk betrouwbaarder. Daar scoort DHL dan ook maar 1 sterren.
Goedemorgen Hans, Hartelijk dank voor uw beoordeling, natuurlijk kunt u ook over DHL een beoordeling achterlaten. Als u de volgende link opent kunt u over DHL een beoordeling schrijven: https://www.klantenvertellen.nl/add-review/1035102/dhl. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet,
Al vele jaren maken we gebruik van Klanten Vertellen. Dit bevalt heel goed, een handig portaal en als je vragen hebt zijn zij goed bereikbaar en klant vriendelijk.
| Company Name | Romijn Office Supply |
Een eerlijk platform waar iedereen zijn mening en beleving kan delen. Goed dat er zoiets is. Zeker wanneer je een bedrijf niet kent.
| Company Name | Wout Bouman |
Kort geleden een auto gekocht waar ik tot nu zeer tevreden over ben. Ook de communicatie en service was ideaal. Snel, duidelijk en vriendelijk antwoord op je vragen.
| Company Name | Dappermann |
Beste Haluk, Bedankt dat u de moeite neemt om een review te plaatsen. Echter is de review die u geschreven heeft niet bij het bedrijf geplaatst waarvoor u bedoelde, maar is deze op onze eigen pagina (kiyoh) geplaatst. Dit is natuurlijk zonde, want wij zijn er zeker van dat het bedrijf uw review graag ontvangt. Met uw toestemming kan ik de review verplaatsen, naar de pagina waar deze thuishoort (in verband met de algemene geloofwaardigheid en transparantie verplaatsen wij reviews niet zonder toestemming van de schrijver). Wij vernemen graag van u voor welk bedrijf uw review bedoeld is. Met vriendelijke groet
Goede uitleg
| Company Name | rijschool ed.ishak |
Top ervaring.
| Company Name | autovanlaarmaasbrachtbv |
jammer dat dit een site is voor alleen positieve reacties kan mijn eigen geplaatste review niet verwijderen of aanpassen Klanten vertellen is dus alleen voor de bedrijven en die kunnen dus desgewenst zelf de review verwijderen
| Company Name | taxi centrale van essen |
Beste meneer van Essen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Allereerst fijn dat u een review heeft geplaatst. Het is zeker mogelijk om deze aan te passen of te verwijderen. U kunt hiervoor een e-mail versturen. Op uw gegevens zien wij dat u een beoordeling heeft geplaatst voor SKM Juristen. Zojuist is er een persoonlijk bericht naar u verstuurd zodat u de mogelijkheid heeft om uw review te wijzigen en/of te verwijderen. Ik kom graag telefonisch met u in contact, indien u dit wenst. Hoor graag van u,
Ja
Al jaren maken we met veel plezier gebruik van Klantenvertellen. We verkopen echt op en door positieve reviews. We doen er alles aan om het zo goed mogelijk te doen en dat betaald zich uit. Een prachtige tool waarmee je mee omzet kunt genereren. Aanrader voor iedere serieuze ondernemer.
| Company Name | Auto Centrum Bommelerwaard |
Goede duidelijke rustige uitleg.
| Company Name | garage kil |
wij merken dat consumenten veel naar de reviews kijken en deze ook serieus nemen. Prettig gesprek gehad met Nick. doet wat hij beloofd.
| Company Name | BCS Autoborg |
Het systeem werkt prima en als er een keer een vraag is dan wordt dit netjes en snel opgepakt.
| Company Name | De Graauw Legal |
Altijd wordt ik zeer netjes en vriendelijk te woord gestaan. Fijne communicatie, top!!
| Company Name | Mobiliteitscentre Bodegraven |
Super dienstverlening!
Ik ben geholpen door Sanne. Ze staat altijd direct voor ons klaar en zorgt altijd dat we snel worden geholpen met onze vragen. Het systeem werkt verder eenvoudig en goed. Een mooie aanvulling voor ons!
| Company Name | Vakgarage Dirks |
Ik werd correct te woord gestaan en voorzien van de benodigde informatie
| Company Name | Limburgseverhuiscentrale |
Goede, snelle en vriendelijke dienstverlening
| Company Name | Zorgzuster |
Julia heeft met mij gekeken naar het product klanten vertellen. Hoe kan ik dit beter verkopen bij mijn medewerkers zodat zij de patiënten enthousiast krijgen om een review te schrijven. Ze nam de tijd en dacht in een open, leuke en gezellige manier mee.
| Company Name | Fysiotherapie Leunissen Hulsberg |
Bij Klantenvertellen helpen ze je erg klantvriendelijk en oplossingsgericht. We zijn erg tevreden over de dienstverlening en de dienst zelf!
De zaken worden snel en opgelost
| Company Name | Autobedrijf Johan Meure |
Fijn programma om mee te werken, gemakkelijk in het gebruik. Contact met de medewerker(s) is prettig.
| Company Name | I-Hospitality |
Onze Klanten vinden ons, door jullie prachtige klanten vertellen.
| Company Name | Loomans Keukens |
Een bedrijf dat weet dat goede service belangrijk is. En ze waarborgen de betrouwbaarheid van de reviews, zodat klanten hierop kunnen vertrouwen. Het portaal is van Klantenvertellen is tevens zeer eenvoudig te gebruiken.
| Company Name | Hesi Installatie Techniek |
Goede ervaring