Je wordt ontzorgt en men houdt de voortgang voor je in de gaten
Company Name | Zwart |
Beste H, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je de volgende keer natuurlijk weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Klantenvertellen staat altijd voor je klaar. Vandaag liep ik tegen een probleem aan en ik werd direct en prettig geholpen.
Company Name | Scheiden met Aandacht |
Beste Nicole, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je de volgende keer natuurlijk weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Top uitleg over bewerken van reviews. Aanrader
Company Name | Autobedrijf Jan van Poppelen |
Beste Jan, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je de volgende keer natuurlijk weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Heel erg tevreden met de service. Mails worden snel beantwoordt en er wordt goed meegedacht door het personeel (Thijs) met jou als klant. Producten voor offline promotie zijn ook erg mooi, van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Goede service. Zeker een aanrader!
Company Name | Zaanseverkeersopleidingen |
Beste Cindy, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je de volgende keer natuurlijk weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Klanten vertellen denkt goed mee in het inrichten van de technische omgeving van het systeem en geeft goede inzichten. Indien er iets misgaat wordt er ook goed gehandeld en actief gezicht naar een oplosisng.
Company Name | Tandartspraktijk Laugeman |
Zogvuldige en professionele werkwijze
Een geweldig platform dat op een eerlijke manier recensies van onze klanten verwerkt. Wij hebben geen invloed op de beoordelingen van de klanten. Dit zorgt ervoor dat de recensies eerlijk en betrouwbaar zijn.
Company Name | Ecomy Solar |
Onboarding was top door Thijs van Nunen! Nu gaan we ermee aan de slag. Erg benieuwd wat deze reviews ons bedrijf gaan brengen.
Company Name | De Paal Parket |
Ik ben er echt van onder de indruk, wat een goeie service heeft Thijs geleverd !!!
Company Name | Autoservice Dave Dikken |
Lief aardig vakkundig
Company Name | Gsm reparatie |
Duidelijke toelichting gekregen op we werking van het systeem.
Company Name | Dutch Driver Solutions B.V. |
Denny heeft mij goed geadviseerd, komt vertrouwd en klantvriendelijk over. ik ben zeer tevreden over het geleverde product. Denny bedankt
goede service en kundig personeel.
Company Name | Boumansschilderspecialist |
Beste Ron, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je de volgende keer natuurlijk weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke interface. Contact klantenservice is prima.
Company Name | Sens Gezondheidszorg |
gebruik sinds 2 weken klanten vertellen ik wordt netjes geholpen door de medewerkers .het is duidelijk en niet moeilijk te gebruiken .
Company Name | trendydak |
Super goed gedaan
Company Name | Annie Bongers |
Nadat iemand nooit iets zakelijk gedaan heeft met mij maar prive ruzie met je heeft gaan ze wel na of er ook daadwerkelijk een zakelijke reactie is geweest. fijn gesprek
Company Name | autohuis Kommerin |
Beste Menno, Bedankt voor je mooie review! Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Ga zo door met het verzamelen van mooie reviews! Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Zeer positief
Jullie censureren mijn review van ZAZ Welzijn met valse beweringen. Jullie nemen niet eens de moeite om de reacties goed door te lezen, waarom zouden jullie ook? De bedrijven die jullie betalen krijgen een platform op jullie website, dus het is in jullie voordeel om de kant van het bedrijf te kiezen. Zo werken alle reviewplatforms, ze zijn nooit neutraal, zelfde geldt voor dit bedrijf. Als je als bedrijf je wilt aansluiten hier dan is dat dus prima, want ze laten slechte reviews niet door, maar om een eerlijk beeld over een bedrijf te krijgen moet je niet hier zijn.
Goedemorgen Mustafa, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Jammer te vernemen dat dit uw ervaring betreft. In de situatie van het schrijven van een review trekken wij geen partij. Er zijn echter spelregels waarin bepaald wordt dat iemand een klant, cliënt of patiënt ervaring moet hebben met het bedrijf waarover een review geschreven wordt. Als aan deze regel niet voldaan wordt kunnen wij een review niet online laten meetellen in de resultaten. Als u een klant, cliënt of patiënt ervaring heeft met een bedrijf bent u vrij in het schrijven van een review. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Klantenvertellen
Het inrichten van klantenvertellen is vrij eenvoudig, zeker als je 1 bv hebt. Als er iets niet lukte, dan werd ik vlot geholpen. In korte tijd verzend je veel enquêtes en het reageren op reviews is makkelijk.
Prettig contact met de medewerkers van Klantenvertellen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
Het geeft in een handomdraai een mogelijkheid om je dienstverlening te laten beoordelen.
Company Name | Mooving people |
Kijk, dit is precies wat we willen voor de ondernemers! Bedankt voor deze mooie beoordeling.
De contacten met Klantenvertellen kunnen wij omschrijven als uitermate plezierig en professioneel. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Team Lederonline
Company Name | Lederonline |
Hoi Luc, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling 😃. Uiteraard hopen we je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Succes met het verzamelen van (nog meer) mooie reviews! 🙌 Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Ik had al meerdere berichten/mails gestuurd voordat ik eindelijk reactie kreeg. Daarna wel prima geholpen.
Snelle service
Company Name | Van der Linde bv |