De Innopet Allure Onyx eergisteren besteld en gisteren ontvangen, de buggy is nog beter dan verwacht
Na het contactformulier te hebben ingevuld met de vraag wanneer de Innopet Allure Onyx weer leverbaar zou zijn, binnen 5 minuten antwoord van Mark: over 2 dagen zou deze weer op voorraad zijn en dat was ook zo!
Eergisteren besteld en gisteren het pakket keurig via PostNL ontvangen. In elkaar zetten kostte ons hooguit 10 minuten en dan staat er een stevige buggy. Onze Jack Russel, die nogal bang uitgevallen is, vond de buggy erg interessant en heeft de buggy stiekum goed besnuffeld. 's Avonds hebben we haar er even in gezet (met een hondensnoepje) en dat ging boven verwachting goed. Dat gaat met de vakantie wel goed komen!
De buggy (Allure Onyx) vinden wij qua kleurstelling prima, de afmetingen zijn ook goed (de Allure past ingeklapt prima in onze kofferbak, de Monaco bijvoorbeeld totaal niet, die is met 110 cm te breed) en de buggy is mooi stabiel en heeft een prettig hoge 'duwstang'. Ook het in- en uitklappen is echt een fluitje van een cent.
Wij zijn heel tevreden over deze buggy én de prijs/kwaliteit van Fietskarretje.nl. Wij kregen de regenhoes er gratis bij, top!