helaas alleen reviews voor bedrijven tot 6 maand, dus slechte ervaring binnen garantie telt niet mee. Wel wat vreemd in mijn optiek. Ik hecht in ieder geval geen waarde meer aan jullie.
Dag Nick, dank voor uw reactie. Volgens onze gebruikersvoorwaarden kunnen wij alleen reviews publiceren die zijn gebaseerd op een recente aankoop en binnen een vastgesteld termijn zijn geplaatst. Dit zorgt ervoor dat reviews controleerbaar en relevant blijven voor andere klanten. Uw eerdere review voldeed hier niet aan, waardoor deze niet kon worden gepubliceerd.
Wij merken dat onze klanten goed voorbereid zijn. Ze doen 'vooronderzoek' waarbij onze website en de reviews bekeken worden. De reviews via klantenvertellen zijn kwalitatief veel beter t.o.v. google. Ik ben van mening dat eigenlijk alleen klanten een review mogen plaatsen. Via google heb je ook reviews afkomstig van vage accounts. Deze blijven helaas staan. Het hoeft ook alweer niet zo te zijn dat we alleen maar positieve reviews krijgen. Minder positief mag ook als het maar gegrond is. Wat dat betreft ben ik super tevreden met klantenvertellen en raad ik het elke ondernemer aan. Verbeterpuntje Soms geven mensen een 8 als beoordeling terwijl het eigenlijk een 10 had moeten zijn voor de ranking. Als ze een 8 geven wat in hun ogen heel goed is net als de schoolmeesster/juf vroeger deed.... zakt het gemiddelde wel fors naar beneden terwijl een 8 eigenlijk ook wel goed is. Dat zou eigenlijk aangepast moeten worden.
| Company Name | Vink Auto's |
Mogelijk is mijn probleem ontstaan door de vrije werkdagen rondom de Kerst en was het niet direct op te lossen.
probleem was snel verholpen door de snelle respons via chat met deze website.
Ik ben goed en duidelijk geholpen door Tom, hij kwam met ideeën waar ik zeker iets aan heb en die ik zeker ga gebruiken. Goede service.
| Company Name | Assieco |
Beide keren dat ik contact heb gehad met Robin was erg prettig. Ze is bereid om je goed te woord te staan en dat extra stapje te zetten om je goed te kunnen helpen.
| Company Name | Webmyday |
Snel op weg geholpen. Nemen zelf de tijd om je op te bellen zodat je nog gemakkelijker geholpen wordt! Heel snelle respons ook.
| Company Name | Bouwkampioen |
Duidelijk uitgelegd.
| Company Name | Klein Geltink Elektrotechniek.nl |
Ik ben snel en correct geholpen m.b.t. mijn vraag.
Wij werken al langere tijd met Klantenvertellen, maar door interne veranderingen wisten we niet precies meer hoe we het optimaal konden inzetten. Joyce en Robin hebben mij goed geholpen door mee te denken over de mogelijkheden en mij te adviseren over de beste aanpak. Heel prettig!
| Company Name | Visan Netherlands BV |
Prettig en professioneel
| Company Name | Marcus Vloeren |
Een klant had per ongeluk bij het verkeerde bedrijf(bij ons) een slechte review achter gelaten. Besproken met de klant en door gestuurd naar Kiyoh en deze hebben ze gelijk offline gehaald
Makkelijk voor cursisten om feedback achter te laten.
| Company Name | Learncare Academy |
Wat een ontzettend fijne ervaring! De dames van Klantenvertellen.nl zijn enorm vriendelijk, belangeloos en altijd bereid te helpen. Hun geduld en behulpzaamheid zijn een voorbeeld waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Echt een verademing om zo goed geholpen te worden. Dames, bedankt voor alles!
In januari gestart met het systeem Kiyoh voor reviews op onze website. Erg tevreden. Een makkelijk systeem, bij vragen staan ze altijd snel voor je klaar. Erg tevreden! Geen 10, omdat we de koppeling met de Google reviews nog wel missen.
| Company Name | NCI Certificering |
Bedankt voor je mooie review. Mocht je nog ergens tegen aan lopen dan horen wij dat graag. Team Klantenvertellen.
Ik had een klant die graag wat aangepast wilde hebben in de review. De email doorgestuurd te hebben, werd dit gelijk door Kiyoh aangepast. Super service!
| Company Name | Ganymedes |
Ik werd snel en vriendelijk geholpen door Priscilla in de chat. Ze wist meteen hoe en wat en ik kon snel weer verder!
| Company Name | CBRG websites |
Er bleek nog geen werkende versie te zijn om automatisch reviews te verzamelen voor prestashop 9.0.0. Dat is toch wel heel lastig, dus contact opgenomen met de klantenservice en goed geholpen! Binnen een week na het eerste contact was er een werkende versie. Ik kreeg via de mail hier keurig bericht over. Die nieuwe versie kan nog niet rechtstreeks via de module manager geladen worden. Daardoor liep ik weer vast en opnieuw goed geholpen door het schrijven van een duidelijker uitleg die ook door niet programmeurs te begrijpen is. Heb met verschillende mensen van de klantenservice contact gehad, maar allemaal even correct. Zeker ook in het opvolgen van afspraken.
| Company Name | Gisba Slaapcomfort B.V. |
Goed systeem, en staan altijd klaar voor vragen/hulp.
| Company Name | Rene Houtman Interieurs |
Hi Reno, Dank voor de positieve review! Goed om te horen dat je tevreden bent over ons systeem. Met vriendelijke groet, Robin
We zijn ontzettend snel en geholpen met een vraag. De oplossing zat met een paar minuten in onze mailbox. We zijn meer dan tevreden.
| Company Name | Office-Power |
Hi Gianni, Ontzettend bedankt voor de mooie review! Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Robin
Snelle reactie en een goed antwoord ontvangen op mijn vraag
Hi Eeke, Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent. Super bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Robin
We zijn goed geholpen!
| Company Name | Jilis Autobedrijven |
Ik ben snel geholpen met een goede oplossing, Gesproken met een fijne medewerker.
Good
| Company Name | Bianca |
Fijn en snel geholpen door Priscilla
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC