Filters

9

Het was een ongedwongen, informatieve en prettige ervaring.

Wij gingen heen met het idee om inspiratie op te doen en liepen na 3 uur naar buiten met een volledige keuken. Het gehele proces was aangenaam en ongedwongen. Ook was er transparantie op het gebied van fincanciën en kwamen wij aan het einde van de rit niet voor onaangename verrassingen te staan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer positief

De verkoper dacht goed mee over onze wensen en droeg daarbij verschillende andere mogelijkheden aan mbt kleurstelling en materiaal- en apparatenkeuze. Hierbij werden wij volledig vrijgelaten in onze keuzes. Ook nam hij ruimschoots de tijd om ons tot dienst te zijn. Verademend was ook dat wij nimmer het idee hebben gehad dat er sprake van een agressieve benadering en/of verkooptechniek.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vaardig

Een keuken uitzoeken bij Eigenhuis Keukens is een ontzettend prettige ervaring. Kundige experts met een creatieve benadering voor een passend budget. Heel blij met hoe wij geholpen zijn!

 • Aanbevelen? Ja
6

Eigenhuis - eindresultaat prima, proces minder

De ambiance en de netheid in de showroom is goed. Je wordt als potentiële koper in de watten gelegd. Ons eerste gesprek met Eigenhuis in Houten voor een keuken in ons nieuwbouwhuis ging echter niet echt soepel. Na enige tijd moesten wij tegenover de adviseur aangeven dat haar tekening niet klopte. Het tweede gesprek ging beter, maar de bekende verkooptactieken (bijvoorbeeld: u kunt deze korting krijgen, maar dan moet u wel vandaag beslissen) werden wel toegepast bij Eigenhuis. Daarnaast blijft de keukenbranche een niet transparante branche (voorbeeld: de offerte bevat standaard geen prijzen per onderdeel, maar alleen een totaalprijs) en onderhandelen blijft helaas noodzakelijk. Daarbij is de bestelde 'ECOOK Xclusiv' keuken van Eigenhuis eigenlijk gewoon een Systemat 3.0 keuken van Häcker, ook daar kan Eigenhuis eigenlijk gewoon transparant in zijn tijdens het gesprek en in een opdrachtbevestiging. Dan kan een klant ook zelf op de Häcker website beter bepalen wat hij/zij wilt. Het afroep gesprek (vlak voor oplevering) bij Timo ging het prettigst en hierin konden wij nog e.e.a. aanpassen. Timo dacht ook goed mee. Ook daar was het echter een kwestie van vertrouwen hoe er met prijzen werd gerekend en werd er niet standaard een opdrachtbevestiging met prijzen per onderdeel uitgegeven. De complimenten aan Eigenhuis dat in deze tijd alles tijdig op voorraad was en in 1 keer is geleverd door het verhuisbedrijf dat door Eigenhuis wordt ingeschakeld. Tot slot: De installateur (ZZP'er en oud-hoofdmonteur van Eigenhuis) was top! Hij heeft alles in één dag keurig geïnstalleerd. De termijn na installatie die aan de klant wordt gegeven om onvolkomenheden te melden is wel erg kort (48 uur) en helaas wordt het afval niet meegenomen (ondanks de premium prijs die bij Eigenhuis wordt betaald). Al met al moeilijk om te zeggen of wij Eigenhuis zouden aanbevelen, maar gelet op het nette eindresultaat kiezen wij toch voor 'ja'.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig

Wensen worden vakkundig en creatief vertaald naar passende advies /voorstel

 • Aanbevelen? Ja
8

Meedenken

Er werd ons ruim de tijger gegeven voor een beslissing

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Zeer professioneel. Leveren goed werk en denken mee. Mark bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Verkoopster weet waar ze het over heeft!

(vak)kundig met nuttige informatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Raymond van Eigenhuis Keukens Amersfoort is vakkundig, eerlijk en denkt mee met de klant.

Wij hebben een nieuwe keuken nodig ter vervanging van de bestaande (er gaat steeds meer kapot). Een zaterdag lang hebben we bijna alle keukenzaken in de regio Amersfoort bezocht, puur informatief. De eerste op het lijstje was Eigenhuis keukens in Amersfoort en het 1e contact met Raymond was goed, vrijblijvend en vriendelijk. Deze dag ons lijstje verder afgewerkt en alle indrukken in het weekend laten bezinken. Op basis van alle bezoeken en alle reviews maar vooral door ons 1e contact met Raymond, er voor gekozen om als eerste bij Eigenhuis Keukens Amersfoort met Raymond om tafel te gaan zitten. We hadden zelf al het nodige huiswerk gedaan en al een goed beeld van wat wel en niet wilden. In de twee daaropvolgende adviesgesprekken heeft Raymond ons vakkundig en eerlijk geadviseerd. Weglaten wat niet reëel of praktisch is en toevoegen waar nodig. Hij denkt mee, weet veel en wat hij niet weet zoekt hij direct uit via collega's of via leveranciers. Uiteindelijk is er een keuken getekend die precies aan onze wensen voldoet. We hebben er alle vertrouwen in dat het vervolg van het proces ook professioneel wordt opgepakt. We kijken ernaar uit dat onze keuken ergens volgend jaar wordt geleverd en geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Top geholpen door Leonie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Top !

Zeer goed geholpen door Leonie. Goede ideeën, en ook meedenken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, je voelt je welkom en voorzien van deskundig advies. We hadden gelijk een klik met de adviseur die helaas na ons eerste gesprek is vertrokken. Gelukkig is die klik gebleven en hebben we een prachtige keuken samengesteld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfecte service

Vandaag is de monteur geweest om de door ons bestelde panelen in orde te maken. Wij zijn blij dat het nu opgelost is en willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de wijze waarop dit door jullie is opgepakt. Ook willen wij onze waardering uitspreken voor de monteur die voortreffelijk werk heeft geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel goed

Het geduld ,en heel goed advies .

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige keuze

Mooie keuken Prima prijs en goed advies en fijn dat de tijd ervoor wordt genomen. Zijn erna nog naar het inspiratiehuis geweest , daar kan je alsnog bekijken welke apparatuur je gekocht heb en krijg je ook advies. Volgend jaar zullen we het eindresultaat zien . We kijken ernaar uit.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechte service, geen communicatie, matige kwaliteit keuken

Enkele maanden geleden is de keuken geplaatst en sindsdien zitten we nog steeds met meerdere, vervelende gebreken. De bereidheid om te helpen is er nauwelijks. Heb je last van een lekkage? Dan wordt je 2 weken later na veel bellen eindelijk geholpen. Gebreken worden niet hersteld, de kwaliteit is matig en communicatie is uitermate slecht. Ik zou deze partij nooit aanraden aan vrienden of familie en heb spijt van mijn keuze voor Eigenhuis Keukens.

 • Aanbevelen? Nee
10

Fantastisch geholpen, veel tips gehad en zeer tevreden de koop ondertekend

De jonge dame had zeer veel kennis van alle producten en kon een perfect advies geven waarna ik enthousiast een handtekening kon zetten onder het koopcontract.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne samenwerking om tot een mooie keuken te komen

Bij onze eerste afspraak werd rustig de tijd genomen om onze wensen voor een nieuwe keuken door te nemen. Meteen werd bij de eerste offerte opzet ook een 3D tekening gemaakt zodat meteen visueel zichtbaar was hoe de keuken er dan uit komt te zien. Dit is een fijne extra want je krijgt dan een goed beeld van je nieuwe keuken. Na een paar weken verstreken en thuis de keuken weer doorgesproken te hebben zijn we tot een 2de afspraak gekomen om hierbij de laatste veranderingen door te nemen en zo tot de koop over te gaan. Ook hier werd weer alle tijd voor ons genomen. Nu is het wachten tot volgend jaar april als de verbouwing gedaan is en dan als laatste de mooie nieuwe keuken van Eigenhuis keukens geplaatst gaat worden.

 • Aanbevelen? Ja
1

Uitermate teleurstellend is zacht uitgedrukt!

Op een pinksterdag met redelijke druk een krabbel gezet bij Eigenhuis. Het leek mij gemakkelijk aangezien Eigenhuis was aangesloten bij het nieuwbouwproject. Nou ik kan je vertellen, op het moment van tekenen kon ‘alles’ en nadat je getekend hebt is het opeens onwijs moeilijk en moet je het zelf uitzoeken. Verkeerde en desinformatie gegeven over een muur verplaatsen waardoor het ontwerp van de verkoper niet overeen kwam met realiteit. ‘Ja dit mag u zelf oplossen’. Afijn, ook een verkeerde offerte leidingwerk gestuurd (€700 duurder). Gelukkig viel het op maar als onwetende zou je er zo intrappen! De gesprekken met verkoper Jeffrey zijn niet zozeer in de smaak gevallen, er is mijn inziens niet in de belangen van de klant gehandeld maar puur in eigen belang. 21-05-21 de krabbel gezet en vandaag 24-10-22 zou de keuken dan eindelijk geplaatst worden. Ik kreeg netjes een mail wanneer de levering en montage plaats zou vinden. Echter kreeg ik na de brief een telefoontje van de planner of het verplaatst kan worden naar de 25-10-2022, ik ging hier niet mee akkoord want hier had ik reeds andere aannemers ingepland. Nu is het 24-10-22 en is de zetter ‘ziek’ en krijg ik maar geen gehoor van Eigenhuis of de Planning. Zit inmiddels al vanaf 07:00 te wachten op een belletje wanneer iemand komt. Vertraging van het plaatsen kan leiden dat de planningen hierna allemaal mislopen. Kortom, voor het gehele proces raad ik niemand aan om je keuken bij Eigenhuis te bestellen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Netjes en vakkundig geholpen.

Netjes en vakkundig geholpen. Correcties werden netjes uitgevoerd en prijs en kwaliteit komen goed overeen. Aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn geholpen

Er werd naar ons geluisterd en er zijn verassende nieuwe ideeën gekomen. Benieuwd naar het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg fijn geholpen en voorzien van goed advies!

Goed geholpen en kwamen met adviezen waar we veel aan gehad hebben. Professioneel en aardig personeel die goed hebben meegedachte met de wensen en mogelijkheden van ons. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige ervaring

Goede uitleg en tijd voor de klant. Meedenken en ook alternatieven laten zien. Duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
1

Niet doen!

We kochten een keuken van in totaal €21.000,- incl montage en apparatuur. Alleen maar problemen. We hebben nu al 4x een servicemonteur op bezoek gehad. Late levering van vaatwasser, niet gemonteerde kastpaneel op de vaatwasser, loshangende gootsteenbak na 3 maanden gebruik, plint met spleten, verschillende tinten wit van kast- en plintpanelen, verkeerde geleverde afvalbak. Er wordt niet of heel laat gereageerd op klachten, en ze worden elke keer steeds maar half opgelost. Ik zou aanraden om een ander bedrijf te zoeken; het is het niet waard.

 • Aanbevelen? Nee
10

Geweldig geholpen!

Fijn en eerlijk gesprek met de verkoper (Timo) over de mogelijkheden en de kosten. De verkoper nam de tijd, gaf goed advies en deed een mooi aanbod.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd