Filters

8

Tot nu toe prima!

Let op: we hebben de keuken pas net 1 dag geleden besteld, er is dus nog niets uitgeleverd en gemonteerd. Dit is wel voor ons de 2e keer dat we een keuken bij EHK gaan kopen. De eerste keuken 12 jaar geleden gekocht inmiddels heel veel plezier van gehad vandaar dat we teruggegaan zijn. Toen in Hoevelaken en nu in Hoofddorp. Mevrouw Cathelyn heeft ons top geholpen, zij weet waar ze over praat, denkt mee en is ook “eigenwijs” als zij denk dat we een fout maken. De showroom heeft ook voldoende keukens en accessoires om te kijken en vergelijken. Het 3D tekenprogramma wat ze bij de offerteaanvraag meteen gebruiken (dus geen papieren schets) is heel mooi en geeft meteen een goed beeld. Het prijsniveau vind ik lastig te bepalen, de inbouwapparatuur is altijd duurder als op internet, geen idee waarom dat is. Al met al kan je er ook een nieuwe auto van kopen dus het is serieus geld. Onze keuken komt pas in 2022 want dan is het huis pas klaar. Ze gaan nog inmeten en er volgt een 2e gesprek. Wordt vervolgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

De verkoper was aandachtig en meedenkend. Bijzonder aangenaam.

Met de ervaring van collega’s op zak die ook wel eens een keer in hun leven, een nieuw huis en een keuken hadden aangeschaft (met wisselend resultaat en bij andere keukenverkopers), was ik benieuwd naar de komende ontmoeting. De entree en ontvangst was prettig, hetgeen logisch is als potentiële kopers duizenden euro’s bij je gaan besteden. Na een blik te hebben geworpen op de uitgestalde keukens (overigens: er staan er echt veel!) kwam de verkoper naar ons toe en we gingen onder het genot van koffie en thee en koekjes aan de praat. Onze wensen en de stijl van de keuken werd besproken evenals de soort van apparatuur. Ook werd besproken of en als we wel/niet zouden slagen. De keuken werd op papier gezet en ook op het grote scherm konden we de keuken bekijken en eventueel aanpassen. Hierna werd er kort over de prijs gesproken. Aangezien we binnen het door ons gestelde budget bleven, was daarna de koop rond. Na een uitleg over hoe het ea tot stand zou komen inzake de bouw en installatie en de wijze van communiceren hebben we met een content gevoel afscheid genomen. Met de wetenschap dat wij een mooie keuken hadden uitgezocht en de verkoper ook weer een boterham had verdiend. Trouwens: alle andere medewerkers waren al naar huis. We waren de laatsten die het pand verlieten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel bedrijf.

Onze ervaring met Eigen huis keukens is bijzonder positief. Met veel geduld en tekening houdend met al onze wensen, werden wij tijdens 3 afspraken begeleid en kwamen tot een ontwerp waar wij heel blij mee waren. We zijn heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat straks....

 • Aanbevelen? Ja
7

Super goed en enthousiast geholpen door Lusette Heek

Zoals gezegd heel goed en enthousiast geholpen door de verkoopster van dienst. Wel erg aan de dure kant.

 • Aanbevelen? Ja
9

prettig, vlot en inhoudelijk sterk

Prettige uitwisseling en vlotte uitwerking van de gegevens. Goed gedocumenteerd met tekeningen Flexibel in het omgaan met de wensen van de klant

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Communicatief van begin tot eind zeer hoogstaand. Inhoudelijk goed op de hoogte. Meedenkend tot in de details. Steeds afstemmend op onze wensen. Uiteindelijk zelfs technisch zeer goed onderlegd voor aanpassingen die wij wilden. Chapeau voor deze goede start van onze nieuwe keuken. Hopende dat ook na plaatsing wij zo voor de volle 100%tevreden zullen zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eigen idee direct haast perfect vertaald naar passend ontwerp!!

Ik wist ongeveer wat ik wilde...strak, modern, simpel en hoge kwaliteit met eigen karakter en houten elementen.... Op basis daarvan heeft EigenHuis Keukens-medewerker Dave Esman een ontwerp gemaakt dat al voor bijna 90% aansloot! Met paar laatste gezamenlijke aanpassingen al snel helemaal goed! De combi van samen ontwerpen en soms even rondlopen in de mooie showroom is ideaal. Of een kastje 40 of 60 cm is kan iedereen meten, maar het even zien en voelen maakt toch het verschil. Zeer tevreden over hele proces dus en een pluim voor Dave Esman!

 • Aanbevelen? Ja
1

Klantonvriendelijk bij problemen

Keuken geïnstalleerd, waterschade als gevolgschade door foutieve montage van de Quooker. Een ongelukje kan altijd gebeuren, maar dan begint het juridisch getouwtrek. Ze beroepen zich op eigen voorwaarden die in strijd zijn met de regelgeving. Ik geloof dat de klanten die geen problemen hebben, tevreden zijn met de keuken, maar op het moment als je problemen hebt, is het toch wel erg verstandig goede rechtshulp als backup te hebben.

 • Aanbevelen? Nee
8

Goede service

Goede service en snel geholpen

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn geholpen

Fijne ervaring gehad met jullie verkoper Martin. We hopen als dadelijk onze keuken geplaatst is we nog net zo blij zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige expertise en mooi aangesloten bij onze wensen

Prettige expertise en mooi aangesloten bij onze wensen

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend geweldig

zeer prettig geholpen door een vakkundige adviseur. neemt royaal de tijd voor het juiste advies. denk goed mee en komt met briljante oplossingen, prijs kwaliteit prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische zaak!

Zeer positieve ervaring met EigenHuisKeukens. Mark (adviseur) heeft zeer veel kennis van zaken en nam echt de tijd voor ons om alles uit te zoeken en een aantal keer weer aan te passen ;) Hij kwam daarnaast met goed doordachte suggesties en oplossingen. We hebben een prachtige keuken samengesteld en raden dan ook EigenHuisKeukens bij iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige en amusante verkoop

Goed begrepen wat onze wensen waren

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen zonder opdringerig te zijn

Er is geluisterd naar mijn wensen en in overleg mijn droomkeuken samengesteld in slechts 2 sessies

 • Aanbevelen? Ja
9

Hartelijk, goed geinformeerd en zeer tevreden.

Wij hebben van de week prachtige keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de gang van zaken. We werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en wat lekkers erbij. Goed gesprek gehad met Marc de Zoete. Hij nam alle tijd voor ons en heeft ons goed ingelicht over alle mogelijkheden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer prettige ervaring

Cathlyne heeft ons prettig geholpen met de keuze van onze nieuwe keuken. In een ongedwongen sfeer zijn wij vakkundig te woord gestaan. Samen zijn we eruit gekomen en onze droomkeuken kunnen uitzoeken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geholpen door Eigenhuis keukens

Ondanks dat we in deze tijd initiel niet naar de showroom mochten zijn we door middel van een video rondleiding zo goed als mogelijk voorgelicht. Uiteindelijk toch na de laatste versoepelingen in de showroom mogen rondkijken en onze eerder gemaakte keuze daar kunnen bevestigen. Mede dankzij de kennis en kunde van Michel (locatie Capelle a/d IJssel) zijn we tot een mooie keuze gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed geholpen.

Was een prima ervaring. We zijn er goed geholpen en uiteindleijk geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Luisteren naar je wensen, meedenken en met creatieve oplossingen komen, geweldige service verlenen.

Luisteren naar je wensen, meedenken en met creatieve oplossingen komen, en geweldige service verlenen. Dit zijn onze ervaringen met Eigen Huis keukens in Hoofddorp.

 • Aanbevelen? Ja
9

erg goed

duidelijke uitleg, vriendelijke en deskundige verkoper en het ging allemaal op een prettige manier

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige en prettige verkoper.

Vriendelijk en met verstand van zaken geholpen in de keuze van de keuken en de keukenapparatuur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettig

Goed meedenkend en net zo lang doorgaan totdat wij van een goede keuze zijn overtuigd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed tot Zeer Goed

Gewoon goed. Ter zake kundig, meedenkend, vriendelijk, geduldig, neemt alle tijd, prettig contact, uitgebreide showroom

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en goed geadviseerd geholpen

Het uitzoeken van de keuken werd fantastisch begeleid door de verkoopster. Veel goede adviezen en ook goed voorbereid. Ruim de tijd om alles door te nemen en beslissingen te nemen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd