Filters

9

Goed geluisterd naar onze wensen

In 2 sessies zijn onze wensen goed vertaald naar een ontwerp voor onze nieuwe keuken. Nuttige adviezen wat wel en niet past binnen ons budget.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en begripvol naar onze wensen

Het grote moment van ervaring komt als de keuken geleverd wordt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geadviseerd, alles in orde

Goed geadviseerd in Houten, en we zijn helemaal tevreden met het resultaat! Ook prettig: toen we enige tijd na montage wat beschadigingen vonden op greepjes werden die zonder gedoe vervangen. Niet per se een probleem, maar wel goed om te weten: - Hoewel er tijdens het eerste adviesgesprek werd aangegeven dat er niet aan 'handjeklap' werd gedaan, kwam er tijdens het tweede gesprek toch een korting op tafel die alleen geldig was als we ter plekke zouden tekenen. Ging om een handvol procenten van het totaal; wij waren er vooral blij mee. - De volledige keuken incl. montage moet worden betaald vóór levering (en dus vóór montage). Best gebruikelijk in deze branch (helaas), en geen probleem voor ons gezien alles helemaal in orde was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend advies

Wij zijn door Leonie in Amersfoort uitstekend geholpen in het samenstellen van onze keuken. Ze denkt goed mee in de details en komt met goede ideeën. Al met al een heel prettig adviestraject. De keuken moet nog wel geplaatst worden, maar voor zover is de ervaring uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig advies en alle tijd om met je mee te gaan in het komen tot een eindproduct.

Blanco binnen gelopen met een lijstje apparatuur wensen, werden we geholpen met onze beeldbepaling. De uitgebrachte offerte is de basis geweest om ook te buurten bij een concurrent waar we ook deskundig werden geholpen en weer terug met wat aanpassingen. Uiteindelijk hadden we twee gelijkwaardige offertes en hebben we gekozen voor Eigenhuis keukens

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel goed geholpen met onze droom keuken

Wij kwamen bij Eigenhuis keukens Amersfoort door mijn Oma, zij was al 2 keer heel fijn geholpen. Bij de eerste afspraak was het puur voor ons qua inspiratie wat er bij onze woning zou kunnen. De adviseur Raymond kwam met een heel gaaf kookeiland idee. Dit hebben we uitgewerkt tot onze droom keuken. We zijn heel benieuwd als die bij ons in de nieuwe woning staat. Eigenhuis keukens denkt met u mee voor alle mogelijkheden en denkt echt met u mee. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwenswekkend

Goed geadviseerd en klantvriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Keurig geholpen, Duidelijke uitleg en goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fraaie showroom, mooi assortiment, goed advies en vriendelijk personeel!

Wij hebben in onze zoektocht naar een nieuwe keuken meerdere showrooms bezocht, maar ons bezoek aan Eigen Huis Keukens in Houten sprong er wat ons betreft echt bovenuit. Bij binnenkomst werden wij in de gelegenheid gesteld eerst even rustig rond te kijken om inspiratie op te doen. Geen hijgerige verkopers in je nek! Toen wij er aan toe waren en een verkoper aanspraken (in ons geval Dennis!) werden wij op een hele prettige en rustige manier te woord gestaan. Hij nam de tijd om naar ons te luisteren en kwam vervolgens met een goed advies en een prachtige tekening om het één en ander te visualiseren. Na de aankoop (die eveneens heel prettig verliep) werd alles op een zeer adequate manier opgevolgd. Kortom: wij hebben een hele prettige indruk gekregen van Eigen Huis Keuken (Dennis!) en raden het iedereen aan hier ook eens te gaan kijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg inlevend en behulpzaam.

Het was voor ons een uitje, gezellig babbelend onder het genot van een kopje koffie. We waren er al snel uit, goed advies en geen haast. Nu maar hopen dat de levering en plaatsing net zo comfortabel verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk, vakkundig en snel.

Ontvangst en verdere contact was vriendelijk en vakkundig. Reacties via de mail waren snel en kwalitatief.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en ontspannen

Altijd al tegen op gezien om een keuken te kopen, maar dit proces was erg ontspannen. In totaal drie keer veel tijd vof ons uit getrokken, mooi alles ontworpen en aangepast, en materiaalgebruik bekijken in de winkel. Corné heeft ons geweldig geholpen zonder opdringerig te zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Prima geholpen… prachtig bedrijf..

 • Aanbevelen? Ja
8

In een prettige sfeer een keuken kopen

Voor onze nieuwbouwwoning hier een keuken gekocht. Gemoedelijke sfeer, niet opdringerig, prima geholpen door Wilco. Al bij binnenkomst word je zeer vriendelijk ontvangen door een mevr. aan de balie, op het tijdstip van de afspraak ga je zeer gemoedelijk stap voor stap door het gehele proces, na een prijsindicatie volgt dan een tweede afspraak, in ons geval zelfs een derde, aangezien wij graag over zo’n grote aankoop goed willen nadenken (het gaat tenslotte niet over de aankoop van een pakje boter) Tot zo ver eigenlijk zeer goed en tot tevredenheid verlopen, na levering en plaatsing zal ik proberen een updatete geven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en transparante gesprekspartner die met ons meedacht

Ik had vooraf bedenkingen, maar de verkoper was oprecht, gaf eerlijk advies en zo kwamen we in meerdere gesprekken tot een keuken die prima aan onze wensen voldoet. De kwaliteit van de materialen is ookgoed en mooi. We vetrouwen erop dat de installatie en oplevering straks ook goed zal verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top.

Deskundig, meedenkend om zo tot een sluitend geheel te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zijn geweldig geholpen

We zijn heel goed geholpen En een mooie keuken uit kunnen zoeken

 • Aanbevelen? Ja
10

Klant vriendelijk prettig geholpen

Je kunt er zelf heerlijk rondkijken. Daarna om advies vragen. Alles laten bezinken en een afspraak maken voor de samenstelling van de keuken. En als je wilt. Een nieuwe afspraak maken voor de beslissing. Heel gemoedelijk en personeel dat je goed helpt

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Verkoper met verstand van zaken, alle vragen waarom werden met logica onderbouwd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik had niet beter geholpen kunnen worden dan door Petra.

Petra heeft met haar zeer creatieve gaven het voor elkaar gekregen om al mijn wensen in een lastige hoek van de woonkamer (met rare achterwand) voor elkaar te krijgen. Het is een mooi harmonieus geheel geworden. Ik ben er heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede assistentie bij nalevering

Goed geholpen bij nalevering antislipmatten die niet bij de keuken waren geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Er werd veel tijd genomen. Verschillende opties belicht. Goed geluisterd naar wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin af aan een goed gevoel en een prachtige keuken

We zijn via ons nieuwbouwproject bij Eigenhuis terecht gekomen. Van begin af aan hadden we er een heel goed gevoel bij. De verkoper was helder, behulpzaam en oplossingsgericht. Door het vertrouwde gevoel zijn we niet verder wezen kijken maar hebben we de keuken direct bij Eigen Huis gekocht. We vinden dat we een mooie keuken voor een nette prijs hebben en zijn er erg blij mee. De montage verliep ook erg goed. Het was een goede vakman die erg netjes werk heeft geleverd. Al met al zijn we zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, meedenkend, nemen de tijd en informatief.

Fijn personeel dat uitgebreid de tijd neemt en ideeën kan aanvullen en daardoor ons de ideale keuken heeft verkocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen door nick, probeert mee te denken met je.

Fijne ontvangst. Nick geeft je de ruimte om een weloverwogen keuze te maken. Ook wordt je goed geadviseerd.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd