Geweldige ervaring

Geweldige team, goede uitleg en met een rugtas vol informatie na huis gegaan.. Heerlijke lunch gehad.. de tijd is voorbij gevlogen.

Ik vond het een zeer leerzame dag

Daar dit voor mij een herhalingscursus was, Heb ik deze dag ervaren als een totale nieuwe uitleg over alle aspecten van BHV De uitleg en handelingen die we moesten doen waren echt zeer professioneel en goed nagebootst.

top en duidelijk

super en duidelijk uitgelegt.top

Veel geleerd

Hele informatieve dag. Werd ook duidelijk uitgelegd en fijn om het in de praktijk te kunnen doen

Hij heeft super goed les gegeven. En hij was duidelijk. Ik zou zeggen gaat zo door hoe je les geeft aan de mensen. !!!!!!. Toppie

duidelijk en leren door doen

Positieve ervaring. Goede verhouding doen en frontale les. Goed luisterend en veel praktijkervaring

Informatief! Had nog wel behoefte aan een toets of examen.

Instructeur was een leuke sociale meid!

Nuttige cursus

Veel informatie gekregen in 1 dag tijd, dus het was zeker een nuttige dag. Wel valt me nu op dat in de huidige koffer volgens Oranje Kruis normering 2021 een aantal artikelen zitten waarvan ik geen idee heb hoe ik deze moet gebruiken. Daar zou in de cursus wat meer aandacht aan gegeven kunnen worden. (bijv. toevoegen in het trainingssetje). Met name de Quick compressed gauze, een soort blokje met geperst gaaskompres... Om ergste bloeding tegen te gaan of iets dergelijks? Ik weet het niet.

super educatieve maar ook leuke herhaalcursus

ontzettend te spreken over onze instructeur. amanda maakte het heel leuk maar ook erg educatief. ik kon goed ''bij de les'' blijven. locatie vond ik helaas niet goed, maar amanda maakte heel veel goed.

Zeer informatieve dag met veel nuttige informatie en goede praktijklessen.

Ik heb veel geleerd en veel nuttige informatie gekregen. De uitleg was goed niet saai en volledig. Voldoende ruimte om vragen te stellen. Ik ben zeer tevreden!

Uitstekende cursus.

Uitstekende cursus.

Top geregeld

Alles was duidelijk en gemakkelijk te volgen

Actieve dag

Het was een actieve dag. Door het slechte weer konden we helaas niet oefenen met het brand blussen. Wel was ik verrast dat de basiscursus BHV en herhaling BHV was samengevoegd. Aangezien ik al vele jaren een BHV diploma heb, had ik liever een echte herhalingsdag met meer diepgang gehad.

perfect

Afgelopen donderdag in Amsterdam Zuid in het Witte Huis cursus gehad van Bas (uit EIndhoven). En ik ben zeer enthousiast over Bas. HIj brengt de stof heel leuk en duidelijk en enthousiast. Het is toch een hele dag luisteren en dan is het heel prettig als de verteller het leuk brengt. Dat zit em in zn humor, zn woordkeuzes en zn eerlijkheid. Mede daardoor vond ik de hele dag erg nuttig.

Leerzame dag met afwisseling tussen theorie en praktijk

Enthousiaste docent die alles goed kon uitleggen en kritisch was op de juiste momenten. Liet de groep zelf nadenken en vulde aan waar nodig. Belangrijke theorie werd goed doorgenomen op een manier waarop het blijft hangen met verschillende didactische vormen. Daarna oefenen in kleine groepjes met toezicht van docent die op de juiste manier feedback gaf zodat je je werkwijze bij kon stellen.

Deskundige instructeur met een goede humeur

De BHV-cursus verliep goed. De instructeur heeft alles netjes uitgelegd. Echter was de locatie iets te klein en het aantal kandidaten te groot.

Heel leerzaam

Veel geleerd en ervaring opgedaan

Relaxed maar inhoudelijk te beknopt

Vond de cursus inhoudelijk niet super sterk. Maar wel een fijne dame die de cursus gaf. Alleen ging ze er in mijn ogen nogal snel doorheen waardoor ik niet het vertrouwen in mezelf heb gevonden dat ik nu ook echt iets kan betekenen in het geval van een calamiteit. Wel ben ik me er door de cursus bewust van geworden dat er op een aantal punten in ons bedrijf zeker nog dingen te verbeteren zijn. Dus ik ben zeker wel blij dat ik geweest ben.

correcte cursus

Goede uitleg en instructie

Erg positief

Wat normaal een lange dag is werd een interactieve en leuke dag. Complimenten aan de trainer!

fantastisch!

Herhalen , herhalen, herhalen! Fijne docent, fijne groep, heerlijke lunch, kortom, een leerzame dag! Jack van der Wolde Viyuna/ Elker

Prima cursus!

Prima BHV cursus. Instructeur was een aardige man die passie had voor zijn vak. Wel was hij soms wat langdradig van stof en erg enthousiast over persoonlijke anekdotes, waardoor de aandacht bij diverse leden van de groep verslapte. Wel een goede mix tussen luisteren, kijken en doen, wat fijn werkte. Ook kregen we er een goed boekje bij als naslagwerk.

Goede uitleg en makkelijk te volgen

De instructrice Ruby gaf duidelijk uitleg en het was makkelijk te volgen. 101BHV is echt een aanrader

Goede uitleg en veel geleerd.

Goede uitleg en veel geleerd.

Leerzaam en leuk!

Goede instructeur met veel ervaring en verhalen uit de praktijk.

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.