Filters

8

Een opleiding die geholpen heeft om mijn eigen gedrag en vaardigheden weer onder de loep te nemen za

Een opleiding die geholpen heeft om mijn eigen gedrag en vaardigheden weer onder de loep te nemen zakelijk, maar ook prive.

 • Aanbevelen? Ja
8

vakkundig en inspirerend

Goede mix van theorie en praktijkoefeningen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer deskundige, inspirerende, enthousiasmerende opleiders

De opleiders hebben mij veel geleerd (theorie maar vooral vaardigheden), op een zeer inspirerende en enthousiasmerende en deskundige wijze en in een hele fijne setting. Smaakt naar meer, dus op naar de specialisaties!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ervaring met deze opleiders, veel ervaring

Goede ervaring met deze opleiders, veel ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring

De gevolgende mediationopleiding bij Joppe en Jeroen was van goede kwaliteit, met veel oefenen en ervaren docenten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een mooie start van een nieuwe carrière.

Samen met Ton Boeijen en de cursisten een mooie reis door mediation land gemaakt. Oefenen in combinatie met theorie, hard werken met af en toe ontspanning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gedegen opleiding met ervaren trainers

10 daagse mediationopleiding met veel plezier gevolgd. Verdiepend, intensief en met humor. Vaardigheden zeer toepasbaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer praktijkgericht.

Erg leerzaam en direct toepasbaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne training gevolgd bij dit instituut

Door de ervarenheid en betrokkenheid van de trainster een zeer fijne en goede training van in totaal 10 bijeenkomsten gevolgd. Lesmateriaal was prima in orde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed opgezette training met goede feedback.

Door deze training het doorvragen om tot de kern te komen geleerd en inzicht gekregen in de eigen valkuilen. Met de opgedane kennis het gesprek tussen partijen leiden en kunnen sturen naar het komen van hun eigen gedragen oplossingen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prettige, rustige manier van leren

Knap, hoe jou mindere punten aan de haak gesteld worden, zodat je er aan kan werken. En, misschien wel het belangrijkst, er word aan gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima opleidingen, ervaren trainers.

Gedegen aanpak, goede combi van theorie en praktisch oefenen met feedback, ruimte voor kritische vragen en voor meerdere invalshoeken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne sfeer om in te leren.

Opleiding familiemediation en examentraining gevolgd. Joppe en Rosalie zorgen voor een prettige sfeer om in te leren. Geven daarnaast vertrouwen en opbouwende feedback. Theorie wordt afgewisseld met praktijk voorbeelden en oefenen met aangeboden casussen. De dagen zijn voorbij gevlogen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardevol, verdiepend, zeer goede leer- en reflectie omgeving!

Opleiding tot Mediator en Specialisatie Familiemediator: Praktijkgericht, een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. De trainers Joppe en Rosalie zijn buitengewoon gedreven, enthousiast, inspirerend en vakkundig. Zij hebben veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Ivm verdere professionalisering heb ik aansluitend voor het Mentorschap gekozen. Een mooie aanvulling op bovenstaande traject.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne inspirerende opleiding

Fijne opleiding. Leren in een kleine groep waardoor de twee docenten volop aandacht hebben voor de deelnemers. Docenten zijn zeer deskundig in hun vak en brengen hun enthousiasme over op de groep.

 • Aanbevelen? Ja
10

Inspirerend

Ik heb de volledige training ervaren als zeer inspirerend. Ik heb heel veel geleerd van de trainers. Ook de ervaringen die ze met mij gedeeld hebben, waren heel leerzaam voor mij.

 • Aanbevelen? Ja
9

Basis is gelegd voor nieuwe carriere

Joppe en Rosalie zijn ervaren mediators die hun kennis op een duidelijke manier overbrengen en willen delen. Om tot een keuze te komen voor de juiste opleiding in het woud van aanbieders was er ruimte voor een persoonlijk gesprek. Van begin tot eind helder met afspraken die nagekomen zijn. Prima gastdocenten. De locatie is goed bereikbaar en prettig. Lunch is homemade en erg goed verzorgd. Koffie, thee, snacks etc. hele dag voorhanden en inbegrepen. Nèt dat beetje extra. Oh ja, ik ben (met meerdere deelnemers van mijn groep) in 1x geslaagd voor zowel theorie- als praktijkexamen (MfN-assessment). Kortom zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardevolle en leerzame opleiding

Naast gedegen theorie ook veel ruimte voor oefenen (rollenspelen) daardoor ook reflectie op jezelf en de ander. Kennis en inzichten die goed en gelijk toepasbaar zijn in de praktijk. De trainers Joppe en Rosalie zijn zeer ervaren en gedreven; nemen je op een enthousiaste manier mee in de wereld van mediation. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super opleiding met zeer ervaren docenten

Ik heb met ontzettend veel plezier de opleiding tot mediator en daarna de specialisatie familie-mediation gevolgd bij conflictbemiddeling.nl. De organisatie van de opleiding was top en de docenten waar zeer ervaren. Het was erg leerzaam en voor mij de eerste mooie stap naar mijn werk met cliënten in conflict maar ook naar inzichten in gedrag en communicatie. Want dat is wat deze opleiding ook meegeeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

To the point van beide zijden

Onbevooroordeeld onderzoeken ze samen met partijen niet alleen wat de belangen zijn maar ook de drijfveren en emoties. In mijn casus was dat ook nodig omdat er partijen achter de partij zaten. Dit is koren. Geen kaf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Ik heb van juli tot en met september 2019 bij Conflictbemiddeling.nl mediation opleiding gevolgd. Onze docent Joppe had alle aandacht voor ons en zijn manier van les geven en heldere uitleg heeft mij heel erg geïnteresseerd waardoor ik heel veel van geleerd heb. Joppe en Rosalie mijn dank daar voor. Van Rosalie heb ik geleerd wat herstelbemiddeling is en hoe je dat op beste manier kan aanpakken. Cursus locatie was op een hele mooie rustige locatie en de lunch werd elke keer met zorgvuldigheid bereid. Omdat ik zo tevreden ben, ondanks grote afstand heb ik er voor gekozen om ook specialisatie familie mediation bij Joppe en Rosalie te gaan volgen. Arabulucu olmayi dusunuyorsaniz size tavsiye edecegim adres Conflictbemiddeling.nl.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima opleiding, jarenlang plezier van

Ik heb de opleiding 10 jaar geleden gevolgd en werk als mediator bij een arbodienst. De opleiding is een prima basis voor het vak gebleken. Wat mij aanspreekt is dat er ruimte is om een eigen stijl te ontwikkelen, terwijl de kaders niet uit het oog verloren worden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een organisatie met veel kennis en kunde en een enthousiast team.

De opleidingsdagen heb ik als zeer prettig ervaren, een enthousiast team die graag hun ruime ervaringen deelden. Een absoluut pluspunt is de "after-sales", vragen (ruim) na de opleiding worden snel en adequaat opgepakt. Een zeer goede service dus.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerzaam, persoonlijk en veel geleerd!

Joppe en Rosalie zijn prettige en toegankelijke personen. Door de kleine groepen is er veel aandacht voor iedereen. Zij nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden en willen je overal bij helpen. Er is veel geoefend middels rollenspellen. Rosalie en Joppe hebben zelf de nodige levenservaring en ervaring vanuit de (mediation)praktijk welke zij bij deze rollenspellen goed in konden brengen, waardoor er "echte" situaties ontstonden. Als ik in de toekomst nog een specialisatie wil gaan doen, dan doe ik dat zeker bij Joppe en Rosalie!

 • Aanbevelen? Ja
8

Deskundig en betrokken!

Ervaren trainers, up to date informatie. De trainers zijn betrokken en dagen de deelnemers uit.

 • Aanbevelen? Ja

Over Conflictbemiddeling.nl

Conflictbemiddeling.nl verzorgt sinds 1997, het begin van mediation in Nederland, hoogwaardige opleidingen. Deelnemers uit onze eerdere opleidingen geven ons al jaren de hoogste waardering in Nederland. Dit opleidingsinstituut is zowel door de Mediation Federatie Nederland (MfN), als door het ADR-International Register geaccrediteerd (ADR). De oprichter Joppe van der Poel-Menke was tevens mede-oprichter van het internationale ADR-register en hij is nog steeds actief als opleider.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd