Ik ben geslaagd voor mijn C1 rijbewijs in 1 dag lessen en examen. Het was 33 jaar geleden dat ik mijn B rijbewijs had gehaald en ondertussen is er veel veranderd mbt de manier van rijden. Ik kreeg les van mijnheer John en hij heeft mij in 5 uur alle kneepjes en meer geleerd, zodat ik aan het eind mijn examen positief heb kunnen afronden. Nu dan de ervaring op gaan bouwen.
Loes heeft mij top geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs.
Binnen 3 weken mijn C rijbewijs gehaald. 1 puntje wat aandacht nodig heeft is je ontvangst. Dit is achter een gesloten poort. Dit gaat veranderen in de toekomst, maar tot op heden is dit niet best. Voor de rest goed begeleid met als resultaat mijn C rijbewijs
Mijn lessen heb ik van Stef van Venrooij en Jan Roomer gehad. Na de eerste 3 uur van Stef wist ik al dat ik nog wel wat verbeteringen had op snelheid (niet te hard) en spiegelen vooral net voor het maken van de bocht. Ik had nog een weekendje na de lessen van Stef waardoor ik er best mee in mijn maag zat. Jan heeft mij de dag van het examen 5 uur (op een leuke manier) gedrild totdat deze vaardigheden er uiteindelijk in zaten en ik uiteindelijk de eerste geslaagd ben. Jan en Stef bedankt voor de inzichten en de lessen.
Ik heb een fijne ervaring met Smits Opleidingen. Tijdens het inplannen van mijn theorie examens kon ik gemakkelijk contact opnemen met het kantoor. De medewerkers waren vriendelijk en erg hulpzaam. De lessen voor mijn C en CE rijbewijs heb ik gevolgd in Tiel. De instructeur is een vriendelijke, hulpzame en leerzame man. Hij heeft mij enorm geholpen. De lessen zijn erg waardevol. Tips waar je echt iets aan heb worden wekelijks gegeven. In een korte periode mijn praktijk kunnen halen!
Ik heb met Eddy en Theo gelest en voelde me goed op me gemak en heb veel tips gehad. Dit was een leuke ervaring
Voor de camper was C1 rijbewijs gewenst. Met de Talentdag en 3 lessen vooraf in 1x behaald door uitstekende instrukties van Ton, Theo en John. Heel plezierig en leerzaam proces! Dank voor jullie inspanningen! Was de reis vanuit Zoetermeer meer dan waard!
In een dag mijn c1-rijbewijs halen. Na 20 jaar camperervaring, moet dat te doen zijn, zou je denken. Maar na twee slechte stressvolle proeflessen bij andere rijscholen was de verwachting laag. Lang niet alle instructeurs zijn goed. Maar Theo sloot goed aan bij wat ik al kon en was de rust zelf en wees me op enkele ingeslopen fouten. Koppeling op laten komen voor de bocht! Spiegel uitzwaai. Rondjes door en om Oss en naar het examen. Onder begeleiding van Theo genoeg zelfvertrouwen opgebouwd, maar een fout zit in een klein hoekje. Buiten Oss is een nogal vreemde belijning aangebracht. De suggestie wordt gewekt dat je door het midden moet, maar je mag je mag over de verdrijvingshoeken heen (volgens de locals dan en de examinator was daarvan een). Goed uitkijken en rustig rijden bij linksaf stoplicht vond examinator itt rijinstructeur ook niet nodig, terwijl vorige week in Oss nota bene op zo'n kruispunt drie doden zijn gevallen. Voorrang moet je ook bij groen nog altijd krijgen. Maar afgezien van die twistpuntjes was ook de examinator een geschikte vent. Ik mag de C1 op mijn rijbewijs laten bijschrijven.
Dagcursus aanhanger ging vlot. Leuke ochtend met instructeur Theo. Hij weet de juiste snaar te raken om je het rijden perfect aan te leren.
Ik kon het heel goed vinden met mijn instructeur (dennis) dit zorge voor een fijne opleiding
We hadden ons aangemeld voor een rijvaardigheidstraining met de camper bij Smits opleidingen. Onze instructeur Ton Lunenbeurg Was duidelijk, geduldig en kundig en speelde goed in op de zaken waar we speciaal aandacht aan wilden besteden. Met name het manoeuvreren met de camper, insparkeren, insteken enz. Super vele geleerd in betrekkelijk korte tijd. Genoeg om verder nog mee te oefenen wat we zeker gaan doen. Top
De een-daagse opleiding gevolgd voor C1 met aansluitend het rijexamen. Mijn instructeur Jan Roomer weet je heel goed en snel te instrueren en te motiveren om je in een korte les-dag klaar te stomen voor het examen en daarvoor te slagen! Nogmaals dank Jan.
Ik heb mijn lessen via smits altijd als prettig ervaren. Duidelijke communicatie over wat ze voor je kunnen betekenen en ze bereiden je goed voor op je examen. Bij vragen kon ik altijd terecht en ben ik goed geholpen. Ook mijn instructeur Cesar heeft me altijd geïnspireerd om alles uit mijn opleiding te halen. Hiervoor wil ik hem heel erg bedanken!
Vandaag geslaagd voor mijn C1 rijbewijs na een zeer vruchtbare, informatieve maar inspannende sessie met Eugene van Stiphout. Fijne docent die alles zeer verhelderend en spiegelend uitlegt. Hij geeft je dat stukje zelfvertrouwen waar je s cursist ook naar op zoek bent. Bedankt Eugene!
Zeer slechte voorbereiding voor de praktijklessen. Totaal niet realistisch, zeer humeurige instructeur met totaal geen begrip voor de jongeren.
Toen ik een aan vraag deed om te beginnen met mijn rijlessen kon ik super snel beginnen. Dit was 6 april, met een basis pakket. Mijn rij instructeur was Ad Roche en hij heeft mij een super goede begeleiding gegeven tot en met mijn praktijkexamen. Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. :) Super bedankt voor alles.
Ik had het niet onderschat, maar uiteindelijk moest best wat geslepen worden aan mijn rijstijl. De zeer vriendelijkee instructeur Theo Tebarts coachte geduldig en helder en na een ochtend en een middag oefenen ben ik toch maar mooi in 1x geslaagd voor het examen.
Hele fijne instructeur die je er goed doorheen helpt!
De instructeur heeft op een positieve manier op mijn verbeterpunten gewezen en gaf mij vertrouwen dat ik het examen kon halen.
De dagcursus voor het c1 rijbewijs gevolgd met aansluitend het examen. Dit alles onder leiding van instructeur Theo Terbarts. Een hele fijne en vriendelijke man die duidelijk is in zijn instructie. In korte tijd heeft hij mij de kneepjes van het "vak" geleerd waardoor ik in 1 keer ben geslaagd. Niks te klagen dus.
Rijles voor CE (schamel-aanhanger) mogen volgen via rijinstructeur Eugene Van Stiphout, waarbij alles tot in de puntjes echt top verzorgd was. Er heerste een gezellige en warme sfeer, en waarin nodig was er de juiste begeleiding! Het gaf mij enorm vertrouwen. Ik wil Eugene Van Stiphout bedanken voor de ervaring en rijlessen. voor de volle 100% zou ik deze rijschool en rijinstructeur aanraden.
Ik ben erg tevreden met mijn keuze en het behaalde resultaat. Naar mijn mening heb ik precies de nodige ondersteuning gekregen om mij voldoende voor te bereiden voor het praktijkexamen, en om deze vervolgens ook in één keer te halen. Verder ben ik ook bijzonder tevreden met de kennis en ervaring van de instructeurs.
Ik heb het ervaren als zeer prettig ! De instrukteur sloot aan bij wat ik nodig had. Goede uitleg !
Professionele mannen voor zowel het theoretisch als praktisch gedeelte. Streng, informatief doch effectief!
Een top dag gehad met instructeur Theo Smits. Veel geleerd in een fijne sfeer en uiteindelijk de dag afgesloten met een aanhangerrijbewijs. Theo bedankt !
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 45 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen