Prettige en gedegen uitleg over de basisfuncties in InDesign gehad. Ook erg fijn is het naslagwerk met video's om thuis nog rustig te kunnen oefenen.
Goede cursus, met niet al teveel deelnemers zodat er meer tijd is voor de cursist.
Leuk informatief
hele fijne cursus. Er wordt heel veel besproken
Duidelijke stof, goede uitleg.
duidelijke stappen
Ja, erg prettige en leerzame cursus.
Rudi legt goed, rustig en geduldig uit.
Leuke leerzame dagen
veel rust en ruimte met uitleggen
Goede en duidelijke uitleg, heerlijke lunch
Prima docent
duidelijke uitleg
Leerzame dag
Hele leerzame training en fijn dat we gebruik mogen gaan maken van de online lesvideo's
Ontzettend goede training, leuke docent! Alles werd zeer duidelijk uitgelegd en was direct toepasbaar in de praktijk.
Rudi was zeer goed voorbereid. Behandelde alleen punten die voor ons relevant waren en dingen waar wij ook daadwerkelijk mee zouden werken. Veel ruimte voor vragen. Duidelijke uitleg. Heb Rudi ervaren als een zeer goede en prettige docent.
Gericht op mijn behoefte
duidelijke uitleg van de stof
veel geoefend en ruimte voor vragen
Geweldig, zeer goede uitleg en alles wordt je geduldig uitgelegd en zeer helder, kan niet anders de beste cijfers geven.
duidelijk en nuttig
De docent vertelt rustig en duidelijk. Veel extra informatie en 'trucjes'. En problemen waar je eventueel tegen aan kan lopen. Erg nuttig.
Duidelijke lesstof, goede, rustige uitleg. Goede faciliteiten.