Filters

9

Super leuk

Het was heel gezellig. Ook hadden we leuke aardige begeleiding. De activiteiten waaren ook heel leuk. Alleen het eten was op sommige dagen koud.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Ardennen Adventure Camp
8

Ik vond het een gezellig kamp!

Ik heb me geen moment verveeld. Er was veel te doen. Ook tussen de activiteiten door was het leuk en gezellig met de andere kinderen en leiding.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure for kids Camp
10

een harstikke leuk kamp waar ik veel leuke dingen heb gedaan, met veel leuke mensen

het was een kamp waar ik veel leuke activiteiten heb gedaan. het was altijd gezellig, ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt. ook het ik veel dingen gedaan die ik nog nooit had gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp
8

Het was een superleuke week met veel activiteiten!

Het was een superleuke week met veel activiteiten!

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure for kids Camp
9

het was een super gezellig georganiseerd kamp!

K heb heel snel vrienden gemaakt en de sfeer in de groep was goed. De leiding was ervaren en heel gezellig !

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Fun Camp
9

Vat vol met ervaringen

De kinderen zijn teruggekomen met een heleboel verhalen, van concrete activiteiten, avonturen, intermenselijke ervaringen tot en met praktische vaardigheden. Kortom: ze hebben het erg leuk gehad maar ook veel dingen bijgeleerd die je niet zomaar thuis of op school kunnen leren.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp
10

Superleuk

Gezellige crew en leuke kinderen en leuke activiteiten.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Fun for kids Camp
10

Echt super mega leuk!

De tenten waren heel erg gezellig en de activiteiten super leuk! Ik kom volgend jaar zeker nog eens terug!

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Dierenverzorging Camp
10

“The best week of my life”.

I had a great time meeting new people and new friends to have fun with. I loved wakeboarding, but also the other activities were very nice. The food was great. Especially the broccoli and u thought me how not to be scared of wasps although they did sting me twice. Amar.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Kids wakeboard Camp
8

super gezellig.

De begeleiders waren vriendelijk. De mensen op het kamp waren erg leuk en het was erg gezellig. De activiteiten waren verder niet bijzonder.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp
8

Het was een leuk kamp, ik vond alle activiteiten leuk om te doen!

- Het eten was echt niet lekker, iets meer aandacht aan het koken. - Door een paar lawaaiige jongens heb ik weinig geslapen de eerste dagen, het zou fijn zijn als de leiding daar ietsje strenger in zou zijn - ik vond dat de leiding wel iets beter kon uitleggen wat we moesten doen, bijvoorbeeld wanneer we eten moeten halen, wat we mee moeten nemen op de activiteit, etc. - de activiteiten waren allemaal leuk om te doen, alleen de bivak in de regens snachts met alleen een lekkend zeil was minder (hele nacht nat) - alles was verder goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Ardennen Adventure Camp
5

Leuk programma, minder gezellig op terrein

wij voelden ons niet echt 'gezien'door crew en er waren veel voortrekkerij. Het was echt erg streng en weinig interactie ( behalve crew met paars). programma was leuk en genoeg te doen, maar ons terrein was erg kaal en je mocht er niet af..geen hangmatten, geen chillplekken dus dat viel tegen.

 • Aanbevelen? Nee
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Fun & Pretpark Camp

Reactie van het bedrijf

Hallo Charlotte, Jammer van je beoordeling. Over de punten die je noemt "de kampbeleving" besteden we juist veel aandacht en krijgen we bij andere beoordelingen juist goede reactie. Het is daarom moeilijk voor ons om hier een antwoord op te geven. Juist ook omdat op jou kampplek een groot "chill-net" hangt, spelmateriaal aanwezig is, extra flextent en op het grote veld een zwembad voor verkoeling ivm het warme weer. Hopelijk heb je bij een ander kamp een andere keer een betere aansluiting. Groeten, team Summer Camps.

10

super leuk en goed georganiseerd !!!

Heel gezellig kamp gehad, en zelfs nog bijgeboekt. Een tijd en ervaring om nooit te vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? 4 daags kamp
10

Het was een avontuurlijke belevenis waarbij ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt!!!

Ik ben nog nooit langer dan 2 dagen weggeweest van huis. Dus het was wel spannend! Gelukkig ging ik met 2 vriendinnen op kamp en mocht je zelf je kamer kiezen, ik zat dus met hele aardige meiden! Wat ik ook heel fijn vond is dat we van 19:15 t/m 19:45 een beluurtje met ouders hadden. Overdag hebben ook hele leuke dingen gedaan! Zoals boogschieten en zwemmen, we zijn ook naar een struisvogelboederij geweest! Dat was een hele bijzondere ervaring. 's Avonds bij het avondeten aten we hele lekkere dingen. we hebben frietjes, raps, boontjes, gehaktballen en op het laatst een BBQ. Ik zelf ben glutenvrij, maar dat was daar geen probleem want voor mij kookten ze ook hele lekkere dingen! Dus als het aan mij ligt ga ik volgend jaar weer!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure for kids Camp
10

Het was geweldig

Alle activiteiten waren super leuk en de groep ook. Je kon ook altijd lachen met de leiding van het kamp

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp
10

Echt heel leuk!

Het kamp was echt super leuk! Alles was goed geregeld en de crew was heel aardig. Alle activiteiten waren leuk om te doen met elkaar.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp
8

Superleuk kamp

Ik vond het een leuk kamp met veel afwisseling. Super lieve, aardige en gezellige begeleiding. Als ouders vonden wij de begeleiding kundig en betrokken. Het geheel komt goed georganiseerd over. De beperking in telefoongebruik tot 30 min per dag vonden wij erg prettig. Onze zoon van 12 kwam heel enthousiast terug.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Wakeboard camp
5

De meeste activiteiten wel leuk maar te dicht op elkaar

De activiteiten waren erg snel op elkaar. Wakker worden, meteen ontbijten, afwassen en weg. Het eten was niet lekker en als jouw groep de laatste was dan moest je heel lang wachten terwijl anderen al voor de tweede keer gingen. De meeste activiteiten waren erg leuk. Vooral het Wildpark en de struisvogels. De verwachting bij Burgers Zoo was dat er ook achter de gekeken mocht worden. Maar dat was niet zo. Een puntje dat mijn dochter noemde was dat ze echt alleen maar met de leiding dingen mocht en niets zelfstandig (bijv niet eens je bidon met water gaan vullen bij de andere toiletten; hun eigen toiletten waren erg vies). En wat echt als erg vervelend werd ervaren was dat ze niet elke dag mochten douchen (terwijl het super warm was).

 • Aanbevelen? Nee
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Dierenverzorging Camp

Reactie van het bedrijf

Beste Bernadette, Het is nooit leuk om een onvoldoende te scoren maar willen je bedanken voor de feedback! Tevens goed om te horen dat de activiteiten leuk waren! Wij zouden graag een toelichting willen geven: - Alle deelnemers worden iedere ochtend vanaf 08.00 uur wakker gemaakt, vanaf 08.30 uur start het ontbijt en de 1e activiteit is 10:00 uur. Daar is inderdaad weinig chill tijd. - Wij eten dit jaar gezien de coronaprotocollen in 2 shifts om een grote samenkomst te voorkomen. Het kan hierdoor inderdaad zijn dat de 1e groep al voor de tweede keer opschept omdat ze op tijd weer moeten vertrekken. - Deelnemers krijgen elke dag iets verschillend te eten waarbij we rekening proberen te houden met allerlei meningen en smaken. O.a. zitten hier wraps, aardappeltjes, vlees, groenten, pasta, friet en een barbecue bij. We vinden het jammer dat hier niks lekkers tussen zat maar merken ook dat het voor ons onmogelijk is om voor iedere deelnemer perfect te koken. - Een kijkje achter de schermen bij Burgers Zoo wordt door ons niet gecommuniceerd, dit gebeurt juist wel in het Wildpark in Duitsland. - Er mag bij ons elke dag gedoucht worden en ook zo lang en vaak als gewenst. Wij hebben hiervoor zelfs (ook met het oog op Corona) extra douchewagens voor bijgeplaatst dit jaar. Het kan alleen niet op elk moment van elke dag. Vaak zijn er momenten dat kinderen zich moeten klaarmaken voor een activiteit of bijna moeten vertrekken. Dan is het gewoon niet mogelijk om te douchen omdat de crew klaarstaat en taxi’s voorrijden. Evenals tijdens activiteiten, dan ben je van het kampterrein af een activiteit aan het doen. De crew moet wel duidelijk de "douchemomenten" doorgeven zodat dit voor iedereen duidelijk is. Wij zullen evalueren of dit voldoende is gebeurd. Wij hopen je zo wat meer verduidelijking te hebben gegeven. Hartelijke groet, Team Summer Camps Holland.

10

Het was een leuk en heel gezellig kamp

Er waren veel verschillende activiteiten bij het fun-camp. Tussen de activiteiten was er ook genoeg vrije tijd om zelf wat te gaan doen. De leiding was behulpzaam en aardig. De accommodatie was goed. We hebben in tenten op stapelbedden geslapen, het eten was prima ( behalve de broccoli die vond ik niet lekker) en de buitenruimte was lekker groot om van alles te doen. Toen ik mijn hoofd had gestoten in het zwembad was de zorg heel goed. Er was contact met mijn moeder en er is de hele tijd iemand bij mij gebleven. Ik vond het een superlang en wil volgend jaar weer!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Fun Camp
10

Een geweldige ervaring!

Summer camps in een woord GEWELDIG! Het was echt super leuk en gezellig. Ik heb nog nooit zo veel gelachen in een week. Hele leuke begeleiders en een leuk kamp terrein. De activiteiten waren ook heel leuk! De leukste week uit mijn leven!!!!! Lieve 13 jaar

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Wakeboard camp
10

Super toffe week gehad!

Genoten van de kampweek. Het is omgevlogen! Leuke activiteiten, gezellige leiding en een hele leuke groep deelnemers. Een ervaring om nooit te vergeten. Volgend jaar weer!

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp
9

Wonderful

De verhalen bleven stromen, wat ie allemaal gedaan had, leuke leiding... is mijn kind altijd gevoelig voor... Als ouder was het een eerste keer mét gsm... geen voorstander van... ik werd febeld voor elk wissewasje... anders zou ik het niet weten en komt oplossing vanzelf wel.... Voor herhaling vatbaar

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp
6

redelijk

Aan een aantal zaken zou wat ons betreft echt meer aandacht moeten worden besteedt. De sociale cohesie in de groep; er waren duidelijk bijbeentjes en er werd gediscrimineerd, mijn zoon heeft daar last van gehad. De leiding heeft onvoldoende de rol gepakt om er één groep te maken, jammer. Dat kennen wij wel van andere kampen. Er werd geblowd op de bivak door de oudste kinderen, prima. Maar zet dan geen 12 jarige en 16 jarige in dezelfde groep, dat is echt een te groot leeftijdsverschil. Verder heeft mijn dochter van 12 jaar de laatste avond in een tent met 3 jongens geslapen. Niks gebeurd, maar ik vind dat pedagogisch geen prettig idee. Het had ook minder leuk leuk kunnen worden. Verder vonden de kinderen de activiteiten heel erg tof, echt survival. Was het eten super lekker en vonden ze de kampleiding heel leuk, omdat er niet veel regels waren. Begrijpelijk! maar dat heeft altijd 2 kanten....

 • Aanbevelen? Nee
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Ardennen Adventure Camp

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de reactie Kim, De Ardennencrew heeft juist haar best gedaan er een hechte groep van te maken. Onder andere door de ook de leeftijdsgroepen 12-14 en 14-16 jaar als aparte groep bij elkaar te zetten. Maar je kunt niet voorkomen dat er groepjes ontstaan. Echter buitenbeentjes en discriminatie is niet aan de orde geweest. Bij het slapen worden jongens en meisjes gescheiden, zo ook bij het Bivak. Echter zijn enkelen in de nachtelijke uren bij het bivak ongezien van tent gewisseld. En uiteraard hoort roken door jongeren niet op een kamp thuis. Dit is stiekem gebeurd en ontdekt door de crew die vervolgens tot 2 uur s nachts heeft gewaakt bij het Bivak. We zullen dit punt mee nemen in de evaluatie. Tja, een zomerkamp blijft een dynamische en spannende gebeurtenis die bij sommige deelnemers oproept om grenzen op te zoeken. Als organisatie zijn we ervoor om dat ook in goede banen te leiden. Fijn in ieder geval dat de activiteiten en het programma als spannend en leuk is ervaren. Team Summer Camps Holland.

10

heel erg tof!!!

er was veel te doen en dat was tof! Alles goed!!!Het enige vervelende waren de wespen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? International Camp
10

Prima jima!

Relaxte leiding. Leuke activiteiten. Lekkere douches. Goed georganiseerd. Tip: Langere telefoontijd.

 • Aanbevelen? Ja
 • Aan welk kamp heb jij deelgenomen? International Camp

Over Summer Camps Holland

Summer Camps Holland organiseert vanaf 2006 Zomerkampen in verschillende leeftijdsgroepen van 8 tot en met 16 jaar in Nederland ( Achterhoek en Friesland) en de Belgische Ardennen. De mooie reviews en soms een mindere beoordeling is het eerlijke verhaal! Wij besteden veel aandacht aan onze crew met opleiding en crew-coaching. En ondersteunen we continue de crew om er mooie kampweken van te maken. Het borgen van sociale veiligheid, positieve sfeer en benadering en veiligheid zijn belangrijke waarden. Met het Tuv-Veiligheids certificaat borgen wij de veiligheid op alle activiteiten. Door de diversiteit in aanbod streven wij ernaar om voor ieder kind een mooi kamp aan te bieden. De kracht van een geslaagd kamp zit in de de kunst om de juiste kampbeleving te creëren die past bij het kind.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd