Beste Harry, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te lezen dat u en uw kleinzoon een topverblijf hebben gehad in één van de pipowagens op het strand! Wij snappen wel dat uw kleinzoon ieder jaar wilt komen met zijn verjaardag:) Met vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Dear Christoph, Thank you very much for the good review. We hope to see you again soon at the campsite. Kind regards, Lisette, Reception Vlugtenburg
Liebe Andrea, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Beste Henk, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We zien uw reservering de volgende keer graag verschijnen, zodat u inderdaad zekerheid heeft van een plek:) Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Am besten Rainer, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Die Animation berücksichtigt dies, indem sie die Musik auf die Meeresseite legt und die Stunden nicht zu sehr spät angibt. Danke für den Tipp mit der Chemietoilette und der Entfernung davon zu den 400 Plätzen. Schön, dass Sie gerne wiederkommen, wir denken, es würde Spaß machen! Mit freundlichen Grüßen, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Beste Selinde, Bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie review! Wat fijn om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad op uw park. We hopen u snel nog eens te verwelkomen! Met vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Liebe Andreas, Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr Feedback zum Restaurant. Wir werden dies berücksichtigen. Bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Beste Jan, Bedankt voor het achterlaten van een review en tips, deze zullen wij intern meenemen. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Caroline, Bedankt voor het de goede review. Wat fijn dat de overnachting goed is bevallen. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Henk, Bedankt voor het achterlaten van een goede beoordeling. We hopen jullie snel weer te zien op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Wendy, Wat een mooie review, bedankt! Leuk om te lezen dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad bij ons op het park. We zullen de complimenten delen met onze collega's. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Fred, Bedankt voor de goede review en tip! Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Jannet, Bedankt voor het achterlaten van een review. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Anja, Bedankt voor het goede cijfer! Met een vriendelijke lach, Lisette, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Lieber Norbert, Vielen Dank dass Sie eine gute Bewertung hinterlassen haben. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Dear Katrin, Thanks for the good review. We hope to see you again at the park in the future. Kind regards, Lisette, reception Vlugtenburg
Liebe Mechthilde, Vielen Dank für die gute Bewertung. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor de goede review. Wat fijn om te lezen dat jullie een goed verblijf hebben gehad bij ons op het strand. Vervelend dat precies tijdens jullie verblijf harde muziek was bij één van de strandtenten, hier waren wij helaas ook niet van tevoren van op de hoogte. Hopelijk weerhoudt jullie dat er niet van om nog eens terug te komen om heerlijk te genieten van het strand en de zee. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste David, Hartelijk bedankt voor uw review! Het doet ons goed te lezen dat u zo heeft genoten en onze service u goed bevallen is :) Wat betreft uw tip over de bezoekers parkeerplaats: dit is ons bekend en deze wordt binnenkort aangepakt. Als het goed is zal het probleem hierna verholpen zijn. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Ilse, Erg bedankt voor uw review! We hebben elkaar vandaag telefonisch gesproken en u gaf aan tevreden te zijn over onze service en het park. Dit lees ik weer terug in uw aangepaste review. Mooie complimeten :) Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Originele beoordeling
Am besten Katharina, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Freut mich, dass Ihnen alles gefallen hat! Wir freuen uns auf ein nächste Mal:) Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Liebe Eva, Vielen Dank für die gute Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie einen guten Aufenthalt bei uns hatten. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Beste John en Karin, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een goed verblijf hebben gehad en heerlijk hebben gefietst door de omgeving! We zien jullie graag terug. Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!