Wij waren met 13 personen in de leeftijd van 20 tot 78 jaar en hadden een 14 persoons huis gehuurd. Het huis was prachtig, alles wat je kon bedenken was aanwezig en alles was super schoon. Complimenten en zeer zeker tot een volgende keer.
Beste Quinten, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie verblijf zo goed is bevallen. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Blijft een fijne plek om te verblijven
Beste Peter, Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij zaten in een 8 pers luxe zorgbungalow, met plafondlift en bad. Huis was mooi schoon. Ligging Vlakbij zee. Super Vriendelijke medewerkers! Bij Stichting avavieren kan je strandrolstoelen huren of een ritje Maken met de strand rups, echt een aanrader!! De stichting is gevestigd op het park.
Beste A, Bedankt voor de goede review! Wat leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van het verblijf en dat jullie gebruik hebben gemaakt van de strandrups. We hopen jullie snel weer te zien bij ons op het park! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ik had voor mijn gezin een 10 persoons kajuitbungalow gehuurd voor een week, we waren er met 8 personen en 2 honden. Bij binnenkomst werd ik verrast door de grootte van de woning. Het zag er keurig uit. 5 slaapkamers, waarin in de meeste de kasten ontbraken, maar dit was slim opgelost met de lades onder de bedden en de haakjes aan de wand. Er was wel één minpuntje, het gasstel vond ik niet echt veilig. Petje af voor degene die bij ons gekookt heeft. Het strandpark ligt lekker dicht bij het strand en het was er heerlijk rustig. We hebben met zijn allen genoten en de week is voorbij gevlogen. Ook een enorm voordeel waar wij van mochten profiteren was het weer. De hele week hebben wij dus kunnen genieten van zowel in de bungalow als daar buiten.
Beste Gemma, Bedankt voor de supergoede beoordeling! Wat leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van de bungalow en het goede weer. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Freundlicher Empfang, alles sehr unkompliziert und alles vorhanden was benötigt wird. Ab Oktober bestens für uns, da wir einen Hund haben. Der Weg bis zum Strand ist sehr kurz. Wir haben uns sehr wohl gefühlt ;)
Liebe Franz-Xaver, Vielen Dank für diese schöne Rezension. Das nächste Saison haben wir ein neue Sanitärgebäude auf der neue Stellplatzen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Zijn nu voor de vijfde keer geweest. Fijne huisjes, schoon en comfortabel. Hond kan mee en met 10 minuten lopen sta je op het strand.
Beste Marian, Bedankt voor de supergoede review! Wat leuk om te lezen dat jullie al 5 keer bij ons jullie vakantie hebben doorgebracht. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr netter Empfang
Liebe Stefan, Vielen Dank für diese Rezension. Bis zum nächtsen mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Huisjes zijn ruim en netjes . Ligging is pracht Ig kort bij de zee . Was onze tweede keer park heeft mooie aanpassingen gemaakt zoals restaurant, speel mogelijkheden kids .
Beste Joyce, Bedankt voor de goede beoordeling. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers, mooie locatie en schone en goed ingerichte bungalow. Bedden sliepen erg goed. Als ik al een punt van verbetering moet noemen zou een plankje in de douche om shampoo e.d. op te zetten fijn zijn. Bij storing vaatwasser en probleem afvoerputje douche werd onmiddellijk gereageerd. Super!
Beste Marjan, Wat een mooie review. Bedankt hiervoor. De tip over het plankje zullen wij intern in behandeling nemen. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Schoon, ruim en gezellig. Goede bedden. Voldoende servies etc.
Beste Dorien, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de woning zo goed is bevallen. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi park met vriendelijk personeel. Zeer mooie bungalow
Beste Trevor, Bedankt voor de goede beoordeling. We hopen jullie snel nog eens te zien op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ruime bungalow - en ideaal op loopafstand van een leuke speeltuin, restaurant en het belangrijkste ook het strand!
Beste Elsbeth, Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het park. Bedankt voor de incheck tip! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wat een fijn kleinschalig vakantiepark. Dicht op het strand met voldoende faciliteiten. Zout, de Speeltuin en de broodjesservice maken het echt af. Heerlijk voor een lang weekend in de buitenlucht. Paar kleine tips: De bbq was heerlijk, alleen verschillende stukken vlees waren nog wel wat bevroren. (ok, wij waren wel wat vreemde eenden in de bijt om in de herfstvakantie te willen bbq'en) en in de sauzen, iets minder mayonaise (2 volle potten is wat veel) en iets meer kruidenboter (1 schijfje voor de groep misschien wat weinig;)) Voor de rest! prima service en een aanrader!
Beste Corrine, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het verblijf zo goed is bevallen. De tip over de BBQ gaan we doorgeven aan het restaurant, zodat ze hier even extra op letten. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hadden een heerlijk schoon huisje! Bedden waren al opgemaakt, dus onze vakantie kon gelijk beginnen :) op zondag hadden wij een heerlijk ontbijt, echt genieten!
Beste Dianne, Wat super leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie vakantie bij ons op het park! Wij hopen jullie dan ook in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons Strandpark. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir waren schon 2x im Strandpark und haben uns in der Vergangenheit sehr wohl gefühlt. Dieser Urlaub verlief leider alles andere als planmäßig, sodass wir auch nicht noch einmal hinfahren werden. An der Rezeption war man gezwungen englisch zu sprechen, da niemand deutsch verstand (obwohl damit geworben wird). Trotz des Aufpreises für frühes Einchecken, war der Bungalow um 12.40h immer noch nicht einzugsbereit. Durch die eingeschränkten Öffnungszeiten der Rezeption ist niemand da, wenn die Dusche abends um 18h nicht abläuft und die Zündung des Herdes nicht funktioniert. Die Unterkunft selbst war mehr Schein als Sein, wenn der Boden sich hebt/ nach oben wellt, die Couch völlig abgewetzt ist und mit Decken verdeckt wird; Der Boden war mäßig gefegt und wies noch sofort sichtbare Krümmel auf, obwowhl wir erst ca. 1 Std. nach dem gebuchten Termin einchecken konnten. Früher gab es ein Quiz für Kinder mit einem kleinen Spiel als Gewinn, heute gibt es das nicht mehr; früher bekam man eine Blume als Wilkommensgeschenk, heute gibt es die nicht mehr. Es ist nicht ganz verkehrt, aber eben auch nicht mehr das, was es war.
Liebe Kerstin, vielen Dank für Ihre Bewertung! Noch einmal unsere Entschuldigung, dass der Urlaub nicht so war, wie er sein sollte. Ich bin froh, dass ich mit Ihnen darüber gesprochen habe und hoffentlich können wir Sie ein anderes Mal wieder begrüßen. Mit freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wir haben eine wunderschöne Woche im Herbst hier verbracht und die Zeit sehr genossen. Der Strandpark hat eine tolle Lage zum Erkunden der Umgebung mit dem Fahrrad. Er ist sehr gepflegt und sauber, die Mitarbeiter sind außerordentlich freundlich und hilfsbereit. Danke für den tollen Brötchendienst am Morgen und das leckere Essen im Restaurant. Es war wunderbar!
Guten Tag, Vielen Dank für die schöne Bewertung und den Highscore. Es ist schön zu lesen, dass Ihnen der Aufenthalt so gut gefallen hat. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen, Kiki, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Netter Empfang, sauberer Platz mit tollen Stellplätzen, veraltete Sanitäranlagen mit relativ wenigen Toiletten und Wasch-/ Duschmöglichkeiten (dafür aber immer sehr, sehr sauber)- unschlagbare Preis.
Liebe Kirsten, Vielen Dank für die Bewertung! Diese Nachsaison bekommen wir ein extra Sanitärgebäude auf die Camping. Hoffentlich bis zum nächsten mal. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Op gemaakte bedden.Schoon huis Mooi gelegen park, met in de omgeving voor elke leeftijd wel wat te beleven.
Beste Herma, Bedankt voor het achterlaten van deze review. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Helaas konden we maar een paar dagen blijven ivm ons zoontje met Syndrome v down die heimwee had Maar wat een compleet huisje, heerlijk dicht bij het strand , top restaurant en speelplaats Wat een grote teleurstelling was dat die leuke speeltoren geen normale trap had . Onze zoon kon daarom niet bij de glijbaan komen .
Beste Mandy, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat fijn dat de woning zo goed is bevallen. We hopen dat jullie een paar fijne dagen hebben gehad ondanks dat jullie de vakantie eerder hebben moeten afbreken. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien bij ons het park! De opmerking over de glijbaan zullen wij intern bespreken. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Leuke camping, gezellig, vriendelijk personeel. Eetcafe Zout is leuk met kinderen. Goede faciliteiten, en ik vind het bijzonder dat die bij de lage kampeerprijs inbegrepen zijn. Dus zeker een aanrader. Tip: bel even als je zeker wilt weten of er recreatie is, want er stond op de site dat er tijdens de herfstvakantie recreatie is (met schema en al) en dat bleek er niet te zijn.
Beste Corina, Bedankt voor de goede beoordeling. In het naseizoen hebben wij alleen op woensdag en zaterdag animatie. We gaan de website gelijk even nakijken. Bedankt voor het doorgeven. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fantastisch deze strandbeleving in de pipowagen. Vissen in zee gaat hier supergoed. Door de locatie ben je weg van alles en iedereen. Een middle of nowhere gevoel. Prima gegeten bij Zout Heeerlijk ontbijt bezorgd gekregen. Vriendelijk personeel. Fijn dat er Dreft is en thee- en handdoeken. Misschien een paar theezakjes plus koffiepads voor als je aankomt, dat zou tof zijn!
Beste Karin, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het verblijf in de pipowagen zo goed is bevallen. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Met een vriendelijke lach, Lisette, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij zaten in een 6 persoons chalet. We waren hier voor 2 nachten en hebben met vrienden 30 km strandwandeling gedaan dus zijn eigenlijk de hele dag weggeweest. Wat mij opviel in het park dat er ook accommodaties zijn voor kinderen met een beperking of chronische ziekte. Erg goed dat daar aandacht aan wordt gegeven.
Beste Daan, Erg fijn dat je even de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten, dankjewel daarvoor. Wat een lekkere lange strandwandeling hebben jullie gemaakt! Bedankt ook voor het mooie compliment. De aangepaste, zorg bungalows zijn in samenwerking met Stichting Avavieren tot stand gekomen en in de vakanties voor families met een kind met een beperking te huur, maar daarnaast ook voor iedereen die een aangepaste bungalow nodig heeft. Ook bedankt voor de tips! Hopelijk zien we jullie terug voor meer strandwandelingen. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Chalets erg gedateerd weinig licht te weinig spiegels een toilet te weinig te klein voor 5personen
Beste Stella, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat ik u heb gesproken heb en bedankt voor uw toelichting. We nemen uw opmerkingen zeker mee en zullen het ook bespreken. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir hatten das Safarizelt. Es ist super ausgestattet, ist sauber und gemütlich
Liebe Vika, Vielen Dank für die schöne Bewertung! Hoffentlich bis zum nächsten mal. Mit freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Geweldig , heel netjes en schoon!
Beste Ina, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat jullie een geweldig verblijf hebben gehad. En onze excuses dat de wifi het niet deed. Elke bungalow heeft een eigen router en deze zou het goed moeten doen. Dus bedankt voor het doorgeven, de technische dienst gaat ernaar kijken. Hopelijk tot een volgende keer! Fijn weekend nog. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR