De 10 persoons bungalow is boven verwachting groot. De aansluitende 6 persoons is ruim genoeg. Wij waren door het coronavirus niet - zoals gepland - met 16 personen, 3 zaten in quarantaine. En het weer voldeed niet aan onze wensen en daar kunnen jullie - jammer genoeg - weinig aan veranderen. Toch hebben we genoten.
Beste Nelly, Bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat jullie toch hebben genoten van jullie welverdiende vakantie. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
mooie camping en huisje. Jammer dat er door honden bezitters de uitwerpselen niet werden opgeruimd. Pluspunt dat er door de vele arbeidsmigranten in de huisjes geen overlast was.
Beste Ad, Bedankt voor het achterlaten van een review. Dat is zeker jammer. Gelukkig ruimen de meeste gasten het wel op. We zullen het de komende tijd extra in de gaten houden. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Hebben camper plek gehad ,mooie Ruime plek schoon en groot sanitair op camping gedeelte Dicht bij de zee , mooie speeltuin bij café zout Ook aanrader om daar hamburger te gaan eten Vlughtenburg is inmiddels ons 2 de thuis gaan elke maand wel x
Beste Gerda, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat jullie zo graag bij ons komen kamperen. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
alleen de gast arbeiders wordt je regelmatig wakker van. Ze gaan op verschillende tijden weg of komen weer, met veel geluid gepaard. deuren slaan, harde muziek in de auto's. waarvoor de hond aanslaat!(EN WIJ WAKKER WERDEN.) verder goede service en kwaliteit, zeker het ontbijt! Alleen wat afwisseling in beleg zou fijn zijn. verder toppie! ga zo door! vriendelijk personeel!
Beste Willem,. Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Bovenstaande punten zullen wij intern bespreken en zorgen dat hier verandering in wordt gebracht. Fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van ons ontbijt en de gastvrijheid van ons personeel. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke glimlach. Kiki Receptie Strandpark Vlugtenburg.
Es war ein toller Urlaub Der Bungalow ist großzügig geschnitten Wir werden gerne wiederkommen
Liebe Martin, Vielen Dank für die gute Bewertung. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, rezeption Vlugtenburg
Zou het iedereen aanraden
Beste Christina, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wat leuk om te lezen dat jullie het zo fijn hebben gehad op de camping. We zien jullie graag nog eens terug. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
voor mij was het strand en het huisje er dicht bij heel fijn met de honden . het huisje was eenvoudig, praktisch maar netjes en bovenal schoon bij aankomst . De televisie was redelijk slecht beeld maar te kijken en voor ons geen prioriteit. kortom een positieve ervaring.
Beste Helga, Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Adriana, Bedankt voor je supergoede beoordeling. We zien je graag een volgende keer terug op het park! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Was een prima verblijf in een bungalow die schoon, compleet en goed was ingericht. Goede bedden. Mooie ligging achter de duinen. Jammer dat de WiFi het aanvankelijk niet deed, maar de onderhoudsmeneer had het snel opgelost door het modem te resetten. En de bovenlade van de afwasmachine was stuk.
Beste Jans, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en de mooie score die u uw verblijf bij ons geeft. Fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en dat onze technicus direct klaar stond om het probleem met de wifi te verhelpen. Wij verwelkomen u graag weer in de toekomst. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Park Vlugtenburg oogt bij binnenkomst wat rommelig,waarschijnlijk door werkzaamheden van slagbomen. Ook viel op dat er ontzettend veel Poolse auto,s in de vakken geparkeerd stonden met ook flessen lege drank op de parkeerplaats achtergelaten. Opvallend omdat op de site van het park expliciet vermeld wordt dat er geen accodematies verhuurd worden aan buitenlandse seizoenswerkers.Zou dat aanpassen.Wij hebben verder geen last gehad van dit feit en een in onze heerlijke accomadatie het weekend kunnen doorbrengen.Heel erg vriendelijk personeel.
Beste Karin, Namens het gehele team van Strandpark Vlugtenburg willen we u hartelijk bedanken voor het delen van uw ervaring. Het is erg fijn om te lezen dat u zo positief bent over uw verblijf! Dank u wel voor uw vriendelijke woorden. Tevens willen wij u graag bedanken voor de genomen moeite om uw ervaring van uw verblijf met ons te delen. Ook uw tips en opmerkingen hebben wij genoteerd, zodat we dit kunnen verbeteren voor de toekomst! Wij zien ernaar uit u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als onze gast op ons fijne Strandpark aan zee. Indien u nog speciale wensen heeft, vergeet deze dan niet aan ons te melden; wij maken uw beleving graag compleet door aan uw wensen te voldoen! Met vriendelijke glimlach, Kiki, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles in de buurt.
Beste S, Bedankt voor de goede beoordeling. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
accommodatie zag er verzorgd uit, alles was aanwezig en schoon. Aandachtspuntje; weinig licht in de zithoek om te kunnen lezen.
Beste mevrouw Beuker, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review op onze website. Het aandachtspunt over het licht in de zithoek zullen wij zeker meenemen en intern bespreken. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben een geweldig weekend gehad met kinderen en kleinkinderen
Beste Adry, Hartelijk dank voor deze goede review. Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben met z'n allen! Hopelijk tot de volgende keer. Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijk personeel en dicht bij het strand.
Beste Hans, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze goede beoordeling! Hopelijk tot ziens! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijk, leuk ingericht park, dicht bij duinen en zee. Met heel veel verblijfsgelegenheden en toch gevoelsmatig klein. Wij hebben het heel fijn gehad.
Beste E. Heerkens, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze goede review. Wat fijn om te lezen dat jullie hebben genoten! Wij hopen u in de toekomst nog een keer op ons park te mogen verwelkomen. Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Pluspunten: goed functionerende apparatuur. Schoon. Fijne matrassen. Opgemaakte bedden. Minpunten: afgesleten stoel leuningen. Aan vervanging toe. Gehorigheid, geen oven, kleine slaapkamers, smalle matrassen, 2 toiletten is weinig met 14 personen
Beste Marieke, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat ontzettend goed om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf op ons prachtige Strandpark. Hartelijk dank voor het doorgeven van de aandachtspunten. Wij zullen deze zeker meenemen in een volgend overleg om dit intern te bespreken. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
het terrein waarop de camper staat was erg drassig. Jammer dat er bij de camper zelf geen mogelijkheid was om rechtstreeks water te tappen. Wel veel ruimte om de camper heen. Prijs is wel zeer aantrekkelijk. Restaurant is zeer aan te bevelen.
Beste Arno, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Mocht u tijdens een volgend verblijf van plekje willen wisselen waar de grond wat droger is dan kunt u dit altijd even navragen bij de receptie. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op ons prachtige Strandpark! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Het was een toffe bungalow ,maar er hadden wel 2slaapkamers met een 2pers bed mogen zijn als er 5 slaapkamers zijn en een wat meer dag licht .voor de rest top alles aanwezig en proper .
Beste Brigitte, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Fijn om te lezen dat alles aanwezig was en dat er zo goed wordt schoongemaakt in de bungalows. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen, mocht u nog speciale wensen hebben dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Sauber,mega Lage und super freundliches Personal
Sehr geehrter Steffi, Vielen Dank für die gute Bewertung. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wir kommen schon seit über 20 Jahren jedes Jahr nach s'Gravenzande und haben schon in unterschiedlichen Unterkünften geschlafen und die Veränderungen vom Park mit der Gastronomie und den Angeboten mitbekommen. Für mich ist der Park mit dem freundlichen Personal Entspannung pur. Meine Familie hat dort viele schöne Erinnerungen gesammelt. Der Strand ist schön und ich liebe das Klima am Meer. Ich mag einfach alles dort und freue mich jetzt schon auf das nächste Mal.
Sehr geehrte Frau Eiley, Wie schön zu lesen, dass Sie seit 20 Jahren unser schönes Dorf 's-gravenzande besuchen. Wir sind auch sehr stolz auf unser Dorf und die schöne Umgebung. Wir hoffen, Sie und die ganze Familie wieder in unserem schönen Park begrüßen zu dürfen. Sollten Sie besondere Wünsche für Ihren nächsten Aufenthalt haben, teilen Sie uns dies bitte mit. Mit freundlichem Lächeln, Kiki, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Für den preis sehr gut. Alles sauber, schöner Platz
Sehr geehrter Herr Stefan, Vielen Dank für die gute Bewertung. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Hartstikke goed
Beste Ina, Bedankt voor de goede review. Wat leuk om te lezen dat jullie een geweldig familieweekend hebben gehad! Wij hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen op ons park. Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Locatie is perfect en bungalow was netjes. Alleen de communicatie in het restaurant daar mag wel aan gewerkt worden. Maar verder een heel leuk park.
Beste E. Someren, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Fijn om te lezen dat de bungalow naar wens was. Wij zullen uw opmerking betreft het restaurant zeker bespreken. Hopelijk tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij waren met 13 personen in de leeftijd van 20 tot 78 jaar en hadden een 14 persoons huis gehuurd. Het huis was prachtig, alles wat je kon bedenken was aanwezig en alles was super schoon. Complimenten en zeer zeker tot een volgende keer.
Beste Quinten, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie verblijf zo goed is bevallen. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Blijft een fijne plek om te verblijven
Beste Peter, Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR