Buiten het seizoen zou ik campers op 1 veld situeren. Door nattigheid en veelvuldig rijden met tractors(?) waren plaatsen aan de sloot bijzonder nat en niet geschikt om te berijden
Beste Loek, Hartelijk dank voor uw review. Uw tips nemen wij in behandeling, zodat wij dit kunnen verbeteren. Wij hopen u in de toekomst graag weer te zien bij ons op het park! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We konden heerlijk wandelen op het strand, wat ook niet ver was. Jammer dar het sanitair wat verder weg was, maar wel goed kunnen douchen. Wat wel een beetje onhandig was, dat het water bij de stortplaats van het chemisch toilet afegsloten was. Gelukkig lag er wel een slang (voor het vullen ) wat ik kon gebruiken om schoon te spoelen. Volgens mij zit de afvoer bij de stortput verstopt, want deze loopt slecht weg. Maar net begrepen dat het nieuwe sanitair in maart klaar is, en we zeker hebben genoten, komen we graag weer een keer terug. Mvg rené van dijk
Beste René, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u heeft genoten en wij u in de toekomst graag weer kunnen ontvangen. Uw tips nemen wij mee, zodat wij deze kunnen verbeteren. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Heerlijk huisje met fijne bedden. Leuk om zo dicht bij de zee te zitten. Enige minpuntje bij ons huisje was dat de voordeur niet via het pad te bereiken was maar moesten door het gras wat modderig was. Verder geen minpunten te bedenken. Personeel is super vriendelijk en boden aan te helpen met bagage. Was echt top!
Beste Marielle, Bedankt voor de goede review. Wij zijn blij om te horen dat u heeft genoten tijdens uw verblijf op ons park. Uw tip nemen wij mee, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Leuke dagen gehad met de kinderen en kleinkinderen mooi huis gehad keurig netjes fijn verblijf . Voor herhaling vatbaar aan te bevelen aan anderen in 1 word geweldig
Beste Nel, Hartelijk dank voor de fijne review! Geweldig om te horen dat u het verblijf als zeer prettig heeft ervaren. Wij ontvangen u in de toekomst graag weer met open armen. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Met de hulpmiddelen van Avavieren was de vakantie compleet!
Beste Sonja, Bedankt voor de goede review! Super om te horen dat u een prettig verblijf en een geslaagde vakantie heeft gehad. Uw tip nemen wij in behandeling, zodat wij dit kunnen verbeteren. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Hebben een heerlijke week gehad, zo vanuit de bungalow binnen 5 min het strand op.
Beste Angela, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u een fijne week op ons park heeft beleefd. Wij zien u in de toekomst graag weer terug! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Prima ontvangst en een grote plek voor de camper. Ivm de winter was het grote toiletgebouw dicht, maar konden ons prima redden met het kleine gebouw. Je loopt zo naar de zee, dus lekker wandelen en uitwaaien. Het ontbijt was super!! Nu was het lekker rustig, in de zomer denk ik erg druk en voor ons te groots opgezet. Maar in deze tijd een prima plek om te vertoeven!!
Beste Désirée, Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u het verblijf als prettig heeft ervaren en hebt genoten van het ontbijt! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
fijne schone camping alleen wat drassig op het gras
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u graag bij ons op vakantie komt! Uw tips nemen wij in behandeling, zodat wij dit kunnen verbeteren. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Als familie met 2 gezinnen (3 en 5 p.) een 6-p en een 8-p kajuistbungalow geboekt, waarbij de honden mee mochten en passend bij de corona-maatregelen samen Kerst gevierd, waarbij de 8p bungalow als 'restaurant' dienst deed.
Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor de fijne review! Super om te horen dat u een mooi kerstweekend heeft beleefd op ons park. Wij ontvangen u in de toekomst graag weer met open armen. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Perfekte Informationen, bei Buchung und Vorort!
Am besten Walter, Danke für Ihre review! Es freut mich zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben. Wir freuen uns auf das nächste Mal. Mit freundlichen lächeln, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Fijn en compleet huisje voor 6 personen. Aardige ontvangst bij receptie. Chocolademelk met lekjers op kerstavond. Leuke knutsels voor de kleinkinderen. Schoon en goed om met de hond te verblijven. Echt genieten!
Beste Janny, Bedankt voor de fijne review! Fijn om te lezen dat u zo heeft genoten tijdens uw verblijf. Wij zien u in de toekomst graag weer terug op ons park. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Mooi dicht bij het strand en bij de duinen. Ook dicht bij het fietspad en wandelpad langs de kust. Lockdown, dus helaas restaurant dicht. Vriendelijke ontvangst met warme chocolademelk. Probleempjes snel opgelost. Speeltuintjes leuk, maar wat ver van ons huisje nr 6. Je kon kleine kinderen niet vrij alleen laten spelen buiten. Ook omdat ze dan altijd langs parkeerplaatsen moeten lopen. Huisje goed, ruime woonkamer, keuken goed, twee koelkasten prima. Heel kleine slaapkamers. Badkamer simpel maar goed. Bedden redelijk tot goed.
Beste Gerda, Bedankt voor het achterlaten van een reactie. Fijn dat jullie hebben genoten van het verblijf. Bedankt voor het doorgeven van de tips, deze nemen wij in behandeling. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Komen al vele jaren, meerdere keren per jaar. Merk wel dat de grasmat van de camperplaatsen wat onderhoud nodig hebben. Vorig jaar is plaats 296 volledig kapot gereden door een Duitser met een veel te grote camper. Nog steeds is dat niet hersteld en is die plek een ravage. De oudere douches en toiletten hebben hier en daar een verfje nodig. Nog steeds is er geen goede Wi-Fi op de plekken 295,294 en 293. Ook dit alle keren aangegeven, nog geen verbetering.
Beste Marianne, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij gaan de aangegeven punten over de camperplekken en de wifi intern bespreken en hopelijk kunnen we dit binnenkort verbeteren. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Onthaasten is het woord in s Gravenzande op Vluchtenburg. Lekker wandelen naar fietsen naar Scheveningen. Heerlijk uitwaaien! Mooie nieuwe camper plekken!
Beste Joke, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We zijn blij dat jullie hebben genoten van de camping en de omgeving. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Zie bovenstaande
Beste Ester, Bedankt voor de goede review. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
We zijn hier nu voor de derde keer geweest en het was weer volop vakantiegevoel. Mooie bungalow, alles erop en eraan, welkom gevoel met de kachel lekker aan en alles fris en schoon. We komen zeker weer terug.
Beste Mirjam, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie zo graag bij ons op vakantie komen. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het huisje is prima we hadden helaas super slecht weer en met de corona kan je niets dus daar kan niemand iets aan veranderen. Verder heerlijk aan zee gewandeld.
Beste Bouke, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Gelukkig hebben jullie kunnen genieten van het strand. We hopen jullie in de toekomst, hopelijk zonder corona, weer te mogen ontvangen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het park ligt vlakbij de duinen en zee. Mooi om te wandelen en fietsen.
Beste Anja, Bedankt voor de goede review! We hopen jullie snel weer te zien bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir kommen regelmäßig hierher. Es ist immer sehr entspannend. Die Unterkunft ist gemütlich und sauber. Der Strand ist super schön und nicht weit entfernt. Wir kommen bestimmt wieder.
Lieber Sascha, Vielen Dank für die gute Bewertung. Es ist schön zu lesen, dass Sie einen schönen Urlaub hatten. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Alles heel goed geregeld. Ligging park is zo fijn, dicht bij zee. Heerlijk met de hond kunnen wandelen.
Beste Aly, Bedankt voor de supergoede beoordeling! We hopen jullie snel weer te zien bij ons op het park! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Jammer dat we niet van alle mogelijkheden gebruik konden maken ten tijden van corona
Beste Lucy, Bedankt voor je beoordeling. Helaas is ons restaurant op dit moment gesloten vanwege de Corona maatregelen. Gelukkig mogen de bungalows en kampeerplekken wel geopend blijven. We hopen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Gekoppelde huisjes (6+8). Netjes en goed voorzien van materialen. Geen oven vind ik wel gemis. Bedden sliepen goed, maar matrashoezen zitten vol gaten. Strand heel dichtbij. Eten van restaurant Zout heel lekker. Vooral de Vlugtenburger! Maar ook de onbeperkt pannenkoeken erg lekker. Personeel receptie heel aardig.
Beste Maria, Bedankt voor je beoordeling en tips! Hiermee gaan wij aan de slag. Wat fijn dat jullie hebben genoten van de omgeving en het restaurant. Tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Leuke kleine camping, goede camper plek, vlak bij het sanitair wat goed schoongehouden wordt. Vriendelijk en behulpzaam personeel, zeker een aanrader.
Beste Patrick, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie een goed verblijf hebben gehad op de camping. Tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Boeking, betaling, check-in, alles probleemloos geregeld. De camping is schoon, alles functioneert, vriendelijke medewerkers. Dicht bij het strand, wat ook erg fijn is voor een fiets- of wandeltocht in de winter.
Beste Michiel, Bedankt voor de goede beoordeling. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
We waren met de camper. Door het slechte weer stond er veel water op de plaatsen. Het was bijna niet mogelijk om met droge voeten de camper te bereiken. Dat is jammer. Dus zou ik zeggen, pak dit probleem aan. Verder was alles prima; schone toiletten en vriendelijke ontvangst !!!
Beste Steven, Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling. We gaan zeker met uw tip aan de slag! bedankt voor het doorgeven. Tot volgende keer. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR