Alles super, nettes Personal, um alles bemüht, dass es dem Hast gut geht , Top.
Liebe Frau Klara, Vielen Dank für die Bewertung. Bis zum nächsten mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Wij komen zelf uit Hoek van Holland, maar voor mensen die van strand houden, is het zeker aan te bevelen.
Beste Karin, bedankt voor de goede review! Wij hopen u nog eens met open armen te mogen ontvangen. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Voor ons de eerste ervaring met Strandpark Vlugtenburg. Prima camperplekken, voldoende ruimte en fijne ondergrond. Als grootste pluspunt de ligging aan zee en de fiets/wandel-mogelijkheden in de nabije omgeving. Het personeel was erg vriendelijk!
beste T, Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u heeft genoten op ons park en ook van de natuur. Wij ontvangen u graag in de toekomst weer met open armen. Met een vriendelijke lach Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Fijne en mooi camperplaats met een heerlijke douche en wc...we hebben daar een mooie tijd gehad en lekker dichtbij het strand....en je kunt er eindeloos fietsen...
Beste Antoon, Vriendelijk bedankt voor de mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u weer een fijne tijd op ons park hebt gehad. Wij hopen u in de toekomst graag weer te mogen ontvangen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We komen zeker terug
Beste Margret, bedankt voor uw fijne review. Goed om te horen dat wij u in de toekomst weer mogen verwelkomen. Wij kijken er naar uit! Met een vriendelijke lach Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Leuke locatie, alleen verwacht ik wel ook i.v.m hygiëne dat de spoelwater kraan die boven loosput voor chemisch toilet ook werkt, en dat daar niet de kraan/slang voor het vullen van de watertank voor de campers moet worden gebruikt.
Beste H. Langeveld, Bedankt voor uw review. Uw tips nemen wij in behandeling, zo kunnen wij ons blijven verbeteren. Ik hoop u in de toekomst weer terug te zien bij ons op het park! Met een vriendelijke lach Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Fraaie camperplaats, schone toiletten, douche en prettig personeel.. Lekker dicht bij het strand. Helaas ivm met de coronamaatregelen niet alles open (restaurant).
Beste Steven, Bedankt voor de goede review. Ontzettend fijn dat u uw verblijf op ons park als zeer prettig heeft ervaren. Uw tip nemen wij mee, zo kunnen wij ons blijven verbeteren. Wij hopen u in de toekomst graag weer te zien! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
wij hebben hier vertoefd omdat wij thuis in een verbouwing zaten. Wij hebben het ervaren als een hele goede beslissing. Het huis was prima, met meer dan voldoende faciliteiten om te kunnen ontspannen. Helaas door tijdstip (januari) en door COVID geen activiteiten of restaurantje open, maar daardoor wel lekker rustig. Er verblijven mensen van buitenlandse afkomst, die hier in de omgeving werken. Maar er zijn ook huizen met aanpassingen voor gezinnen met mensen met zieke of lichamelijke beperkingen. Heel fijn om dat te zien. Er is eveneens een veld voor campers; die werd ook in januari druk bezocht.
Beste Bianca, Bedankt voor de review. Enorm fijn om te lezen dat u zich, ondanks de covid-19, heeft vermaakt bij op ons park. Uw tips nemen wij mee, zo kunnen wij ons blijven verbeteren. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We hebben genoten van de zee, het strand en uiteraard ook van het park. Het viel ons op dat de huisjes echt heel schoon waren.
Beste Tom, Vriendelijk bedankt voor de fijne review! Wat goed om te horen dat u zo heeft genoten op ons park aan het strand. Wij hopen u in de toekomst graag weer te ontvangen. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Met mijn beperkte zoontje van 16 jaar is de enige manier om op vakantie te kunnen gaan met de stichting Wigwam (Avavieren). Wij voelen ons gezien, begrepen en ondersteund door Avavieren en Deymian doet daar leuke activiteiten. Tevens ontmoet ik andere ouders/gezinnen met beperkte kinderen. Omdat Deymian gek is op water, het strand en de zee en de zeelucht voor ons beiden met astma heel goed is komen we graag! MAAR al eerder in 2019 heb ik een klacht ingediend over de geluidsoverlast van de tussendeuren. Je huurt een deel van een huisje en niet een huisje. Je kunt letterlijk verstaan wat de buren zeggen. Ook kun je precies ruiken wat de buren eten. Geluid en geur gaan gewoon onder de deur door!!!!! Erg teleurstellend dat dit nog steeds niet is opgelost. Het gordijn ertussen helpt niets. De lampen in het plafond zitten dan achter het gordijn dus zit je op de bank in het donker... Daarnaast waren er nog een aantal problemen. Ik zal dan ook per mail een klacht hierover indienen. Ja wij komen in 2022 weer, maar wij komen echt voor de geweldige wigwam vakantie en de locatie aan het strand. Maar ik ben niet tevreden over Vlugtenburg zelf.
Het was helemaal goed, alleen de verwarming maakt hele harde klappen als het vriest in de nacht waar iedereen van wakker werd. Top service werden snel geholpen als er iets was.
Beste Monique, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Uw tips nemen wij in behandeling, zo kunnen wij ons blijven verbeteren. Wij hopen u in de toekomst graag weer met open armen te kunnen ontvangen. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Fijn huis ,schoon en alles aanwezig. Mooie omgeving heerlijk dicht bij het strand. Enig minpunt is dat er veel Polen op de camping verblijven
Beste Angeli, Bedankt voor de fijne review. Goed om te horen dat u genoten heeft bij ons op het park. Uw tips nemen wij mee, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. Wij hopen u in de toekomst graag weer te zien! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Mooi , gezellig huis, schoon en praktisch uitgerust. Vlakbij strand en leuke plaatsen in de omgeving .
Beste Lilian, Bedankt voor de goede review! Wij zijn blij dat u het verblijf als zeer prettig heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer met open armen te mogen ontvangen. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We zaten in in een luxe kajuit bungalow. Deze was erg ruim en modern ingericht. Ook was er niets op te merken over de schoonmaak. Alles was netjes en schoon. We hebben lekker uitgewaaid op het strand. Op het moment dat wij verbleven was er een defect aan de ketel die er voor zorgde dat de vloerverwarming het niet deed. Dit werd opgelost door een kacheltje te plaatsen. Prima geregeld.
Wir sind schon ca. 10x hier und kommen immer wieder. Waren auf dem Campingplatz, im Trekkerhut und jetzt stehen wir mir dem Wohnmobil auf den neuen Stellplätzen. Die Menschen hier sind super lieb, die Brötchen werden morgens zum Platz gebracht. Wir werden auf jeden Fall immer wieder kommen
Sehr geehrter Susanne, vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns, dass Sie einen sehr angenehmen Aufenthalt hatten Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder mit offenen Armen begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen lächeln, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Buiten het seizoen zou ik campers op 1 veld situeren. Door nattigheid en veelvuldig rijden met tractors(?) waren plaatsen aan de sloot bijzonder nat en niet geschikt om te berijden
Beste Loek, Hartelijk dank voor uw review. Uw tips nemen wij in behandeling, zodat wij dit kunnen verbeteren. Wij hopen u in de toekomst graag weer te zien bij ons op het park! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We konden heerlijk wandelen op het strand, wat ook niet ver was. Jammer dar het sanitair wat verder weg was, maar wel goed kunnen douchen. Wat wel een beetje onhandig was, dat het water bij de stortplaats van het chemisch toilet afegsloten was. Gelukkig lag er wel een slang (voor het vullen ) wat ik kon gebruiken om schoon te spoelen. Volgens mij zit de afvoer bij de stortput verstopt, want deze loopt slecht weg. Maar net begrepen dat het nieuwe sanitair in maart klaar is, en we zeker hebben genoten, komen we graag weer een keer terug. Mvg rené van dijk
Beste René, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u heeft genoten en wij u in de toekomst graag weer kunnen ontvangen. Uw tips nemen wij mee, zodat wij deze kunnen verbeteren. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Heerlijk huisje met fijne bedden. Leuk om zo dicht bij de zee te zitten. Enige minpuntje bij ons huisje was dat de voordeur niet via het pad te bereiken was maar moesten door het gras wat modderig was. Verder geen minpunten te bedenken. Personeel is super vriendelijk en boden aan te helpen met bagage. Was echt top!
Beste Marielle, Bedankt voor de goede review. Wij zijn blij om te horen dat u heeft genoten tijdens uw verblijf op ons park. Uw tip nemen wij mee, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Leuke dagen gehad met de kinderen en kleinkinderen mooi huis gehad keurig netjes fijn verblijf . Voor herhaling vatbaar aan te bevelen aan anderen in 1 word geweldig
Beste Nel, Hartelijk dank voor de fijne review! Geweldig om te horen dat u het verblijf als zeer prettig heeft ervaren. Wij ontvangen u in de toekomst graag weer met open armen. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Met de hulpmiddelen van Avavieren was de vakantie compleet!
Beste Sonja, Bedankt voor de goede review! Super om te horen dat u een prettig verblijf en een geslaagde vakantie heeft gehad. Uw tip nemen wij in behandeling, zodat wij dit kunnen verbeteren. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Hebben een heerlijke week gehad, zo vanuit de bungalow binnen 5 min het strand op.
Beste Angela, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u een fijne week op ons park heeft beleefd. Wij zien u in de toekomst graag weer terug! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Prima ontvangst en een grote plek voor de camper. Ivm de winter was het grote toiletgebouw dicht, maar konden ons prima redden met het kleine gebouw. Je loopt zo naar de zee, dus lekker wandelen en uitwaaien. Het ontbijt was super!! Nu was het lekker rustig, in de zomer denk ik erg druk en voor ons te groots opgezet. Maar in deze tijd een prima plek om te vertoeven!!
Beste Désirée, Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u het verblijf als prettig heeft ervaren en hebt genoten van het ontbijt! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
fijne schone camping alleen wat drassig op het gras
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u graag bij ons op vakantie komt! Uw tips nemen wij in behandeling, zodat wij dit kunnen verbeteren. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Als familie met 2 gezinnen (3 en 5 p.) een 6-p en een 8-p kajuistbungalow geboekt, waarbij de honden mee mochten en passend bij de corona-maatregelen samen Kerst gevierd, waarbij de 8p bungalow als 'restaurant' dienst deed.
Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor de fijne review! Super om te horen dat u een mooi kerstweekend heeft beleefd op ons park. Wij ontvangen u in de toekomst graag weer met open armen. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Perfekte Informationen, bei Buchung und Vorort!
Am besten Walter, Danke für Ihre review! Es freut mich zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben. Wir freuen uns auf das nächste Mal. Mit freundlichen lächeln, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR