Alle ingrediënten voor een heerlijk weekend

Natuurlijk was t weer heerlijk, maar op t park is het goed verzorgd, netjes en vooral erg vriendelijk.

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Aangename basic camperplaats

Goede locatie om dit deel van Nederland te ontdekken. Kort bij strand en zee.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand, zee, Westland met zijn tuinbouw....
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Iets meer aandacht aan de weginfrastructuur (verharding), extra sanitair.

Urlaub pur

Modernes Haus, sinnvoll eingerichtet, wir haben uns mit 11 Personen sehr wohl gefühlt. Allerdings war alles recht hellhörig, was uns jetzt nicht so gestört hat. Zu bemängeln war das bestellte Frühstück, das können wir überhaupt nicht empfehlen. Ansonsten alles bestens.

• Reinigung der Unterkunft
  • Hat die Unterkunft Ihre Erwartungen erfüllt?
  • Restaurant k.A.
  • Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Geblieben in? Bungalowhütte Luxus 14p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? k.A.

Heerlijke vakantie

We hebben een heerlijke vakantie gehad op strandpark Vlugtenburg. Prima camperplekken, sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt, tijdens het afwassen heb je echt warm water en zoals in de omschrijving staat; het is dichtbij zee. Niet teveel poespas, vooral rust en ruimte. Heerlijk!! En dan de broodjesservice, fantastisch idee. Wij komen terug, bedankt.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand, ruime plekken
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Hele kleine dingetjes; verlichting langs het pad, meer water bij de mannendouches, afwasgedeelte wat verhogen (ingericht voor korte mensen;-))

Altijd prettig verblijven bij jullie!

Douchekranen werken niet allemaal even goed. Na melding is dit snel verholpen. Park is schoon. Toiletten en douches schoon.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Ruim, op loopafstand van strand!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Wat ruimere camperplaatsen, leuk dat er paar boompjes geplant zijn. Plaats 285 is super met heuveltje.

Geweldige korte vakantie gehad

Vriendelijke mensen aan de receptie en in het restaurant. Alles mooi schoon en opgeruimd. Voldoende ruimte op de camping. Ligging uitstekend, 5 minuten lopen naar het strand. Wij komen zeker terug

• Reisgezelschap? Familie met jonge kinderen
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand

Netter Platz in guter Lage

Freundlicher Empfang. Wir bekamen einen geräumigen Platz in einer Ecke des Campings. Das Waschhaus war sauber, aber weit. Das warme Wasser war nur schlecht zu regulieren. Neben unserem Stellplatz gab es 2 Toiletten, aber sie waren abgeschlossen. Man sagte uns, dass es dort keinen Strom gäbe. Das Wifi war sehr schwach, besonders tagsüber. Der Camping hat eine schöne Lage, aber einiges könnte man verbessern - siehe oben.

• Restaurant k.A.
  • Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Möglichkeit zu wandern und Fahhrad zu fahren. Schöne Natur am Strand.

Ruhiger sauberer Platz

Wir waren als Kinder sehr oft hier und aus Nostalgie sind wir nach 50 Jahren nochmal und jetzt mit Wohnmobil gekommen und waren sehr zufrieden, sind sehr freundlich empfangen worden, die Toiletten waren sauber, der Platz okay, das Restaurant eine Katastrophe, es schmeckte kaum, aber wir haben uns nicht beschwert. Dies kann sich ja ändern :). Die Umgebung ist toll zu erkunden per fiets, alles gut, viele Grüße Dieter und Cornelia Saballus

• Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Tolle Radwege, freundliche Leute
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Noch nie drüber nachgedacht;)

Fijne vakantie gehad met da familie (16 personen)

Met een hele familie in een 16 persoons bungalow. Bungalows zijn basic, maar de service en vriendelijkheid van de parkmedewerkers zorgt voor een uitstekend ervaring. Het weer was top, locatie is super, enkel de wifi (huisje 46 & 47) haperde vaak.

• Reisgezelschap? Familie met jonge kinderen
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 16p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand

Erg vriendelijk personeel, voor de rest een prima park!

We hebben ons uitstekend vermaakt en ga door met deze gastvrijheid! Paar opmerkingen: Er waren best veel Polen/Oekraïners(?) zal misschien wel een hele goede reden hebben met de oorlog. Alleen ze blijven tot laat op en sommige ook weer vrij luidruchtig vroeg op (5 uur). Iets meer info met wat er in de buurt te doen is?

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Luxe 8p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij het strand!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Ja de hoeveelheid Polen verminderen? Of het moeten toeristen zijn, maar het leek erop dat ze in NL werken en hier verblijven.

Attent. Bijzonder vriendelijke mensen, schoon en zeer service gericht.

We hadden een paar kleine issues (vaatwasser onder andere). Die waren binnen een paar uur gemaakt, en op een bijzonder vriendelijke wijze. Top. Er is altijd wel iets, maar direct oplossen: dat is heel fijn. Het is zeer kind- en diervriendelijk. Het huisje zelf was een beetje gedateerd, maar schoon en zeer ruim in vergelijking met andere parken. De ligging is fantastisch als uitvalsbasis. Het is een beetje wandelen tot het strand (500 meter?) maar bijzonder mooie wandeling. De honden vonden het geweldig! De WiFi is zeer basic, maar wij hebben onbeperkt 4/5G via de GSM dus dat was geen issue. We zouden het direct opnieuw boeken!

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Autovrij / strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? WiFi verbeteren

Gastvrij

Met een hartelijke ontvangst en uitstekende voorzieningen in mijn 'oude, trouwe Westland' (ik groeide er op) is het een feest om op Vlugtenburg te verblijven. Jammer genoeg regende het veelvuldig en was de wind voor mij (ik ben ernstig fysiek beperkt) te sterk om op de been te kunnen blijven), maar dit deed niet af aan de fijne voorzieningen, de hartelijke bejegening en de prettige omgeving

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Zorg 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? de zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Fauteuils plaatsen met steviger zitcomfort

Hele fijne midweek gehad.

Leuke schone, en mooie luxe kajuitbungalow die we gewonnen hadden in 2020 bij de libelle actie bel en win. Het bijbehorende ontbijt was super. Voor het personeel was niets te veel, en was zeer vriendelijk.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Luxe 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee, en de uitwijkmogellijkheden naar verschillende steden.

Freundlichkeit und Sauberkeit

Wir waren sehr angenehm von dem freundlichen Personal überrascht. Besonders toll fanden wir die sehr sauberen Hygienische Anlagen. Wir kommen sehr gerne wieder. VG, Familie Leferink (403)

• Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Die Nähe zum Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Die Hygienischen Anlagen schnellstmöglich modernisieren.

goede ligging aan het strand, middelmatige camping

nieuwe camperplaats gereserveerd: goede ligging om het strand te bezoeken, dichtbij mooie fietswegen winkel in de onmiddellijke omgeving camperplaats: was niet gezellig, de oudere camperplaatsen ogen veel ruimer en gezelliger. sanitair: maar 1 blok open, niet verwarmd

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? ligging tov het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? nieuwe camperplaatsen nog niet verhuren voor ze gezelliger en ruimer zijn

Prima verblijf, alleen slecht bereikbaar noodnummer

We hadden een prima verblijf. Toen we het park wilde verlaten met de auto op zaterdag rond 12.00 ging echter de slagboom niet open. Ook was er pauze bij de receptie. Vervolgens hebben we 20 minuten lang het noodnummer geprobeerd te bellen, welke niet opgenomen werd. Hierdoor konden we niet naar onze afspraak. Uiteindelijk na een half uur, snel achter een andere auto aangereden door de slagboom. Slecht dat het noodnummer niet bereikbaar is voor zo een lange tijd! Dan heb je ook geen noodnummer nodig.

• Reisgezelschap? Zakelijk
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Voldoende slaapkamers.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Noodnummer altijd bereikbaar laten zijn!

Fijn dat ik welkom was op de winterplek

Ik hoop dat jullie vaak mag bezoeken, jammer dat ik niet langer mocht blijven staan. Ik heb al geboekt voor de komende winter periode. Ik hoop dat ik dan weer tot 1 april mag verblijven bij u. Verder wil ik zeggen dat uw service perfect was en ik vaker wil verblijven op uw camping met mijn camper.

• Omgeving / ligging van het park
  • Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij huis, voelde welkom
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Camping het gehele jaar open stellen voor campers en voor langere periodes plaatsen aanbieden. Dit ook omdat de huizen prijzen uit de pan rijzen

Alles. Netjes en schoon ,vriendelijk mensen

• Reisgezelschap? Familie met oudere kinderen
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij het strand

Helpful service and clean facilities.

We were happy with the site in all aspects though the showers occasionally ran cold. Thank you for everything. Regards, John n Jane

• Would you recommend us? Yes
  • Hospitality / service
  • Cleaning of the accommodation
  • Did the accommodation meet your expectations
  • Value for money
  • Restaurant N/A
  • Environment / location of the park
  • Have you been to us before? No, this was the first time
  • Travel party? With partner
  • Stayed in? Camping
  • What did you like best about the area? Lots of activities so maybe we will bring our grandchildren next time.
  • If you could be a director for a day, what would you do differently? Sort the hot water in the showers and provide a created facilities block.

Erg fijn

We hebben online een camper plek geboekt. We kwamen vrijdagavond pas laat aan, rond 21.30 uur maar dat was geen probleem. Doordat we ons kenteken vooraf al doorgegeven hadden, konden we zonder moeite het terrein op. Heerlijk om binnen 10 minuutjes wandelen op het strand te staan, en dan stonden wij nog het verst verwijderd van het strand! Eten bij De Pit op het strand is ook echt een aanrader. Toiletgebouw was netjes.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand

Prima naar ons zin gehad

Wij waren met 6 dames in een 10-pers huisje en hebben het met elkaar erg gezellig gehad, maar wij vonden de kajuitbungalow nogal gedateerd. Wij misten ook een kledingkast en spiegel in de slaapkamers en de bedden waren ook niet geweldig. De locatie is een pré en dat maakt een hoop goed

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? De comforthuisjes moderniseren

Wir waren sehr zu frieden mit der Anlage

Das Reinigungsteam für Toiletten und Duschen macht gute Arbeit

• Reinigung der Unterkunft k.A.
  • Hat die Unterkunft Ihre Erwartungen erfüllt?
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? schöne Fietsenwege

Dichtbij het strand is fijn.

Smorgens om 6 uur gewekt worden door van alles en iedereen die naar het werk gaat, vervolgens koud douchen. Fijn ontbijtje afgeleverd bij de tent.Dan heerlijk de hele dag naar het strand op looptafstand, eten afhalen bij het restaurant. Fijne bediening maar veel te duur en je krijgt niet waar je voor betaalt. 15 euro voor 1 stokje saté en een paar patatjes slaat natuurlijk nergens op. Park is wel netjes, toilet ed schoon en dichtbij het strand is geweldig.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand op loopafstand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Geen koude douche, normale prijzen int restaurant en leveren wat je aanbiedt, scheiden van recreanten.en mensen die het gebruiken om te overnachten en smorgens om 6 uur naar hun werk gaan.

Fantastisch

De Camperplaatsen zijn weliswaar niet zo geciviliseerd en wat zanderig en hobbelig, maar de plaatsen zijn voor ons goed genoeg. Sanitair is erg schoon en dat is geweldig. De wifi is wat minder, maar we hebben vakantie en een paar dagen onthaasten is heerlijk zeker zo vlakbij de zee. We komen zeker terug.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? dichtbij het strand en mooie duinen
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? camperplakken wat beter aan leggen

Fijne camping aan zee

Fijne camping op loopafstand van het strand. Prima, schoon sanitair. Leuk restaurantje op de camping en veel speelgelegenheid voor kinderen

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Nachtwaker op de camping. 1e nacht overlast van dronken of onder invloed mannen.

Company details

10 t Louwtje