alles gut - gerne wieder
We zijn twee nachten en 1 dag weggeweest en het voelde als een mini-vakanie! Fantastisch uitzicht op strand, zee en wolkenluchten. Heerlijk geruis van de zee. Lekker geslapen en genoten!
We hadden met 8 personen een 10-persoons huis gehuurd. Er was een grote eettafel, genoeg servies, er waren 2 koelkasten en er was een vaatwasser. Ondanks dat er veel huisjes bezet waren, was het op het park zeer rustig en was er geen geluidsoverlast. Op het park zit 'Zout' , een goed eetcafé. In 20 minuten lopen sta je op het strand, waar 3 horecagelegenheden zitten. Alles voor een geslaagde vakantieweek.
Helaas viel het verblijf wat tegen. De trekkerstent is qua vormgeving mooi, hygiënisch en voorzien van goede spullen; daar is niks op aan te merken. Voor de kinderen was er ook meer dan genoeg te doen. Helaas was de opstelling (midden op de camping)zo dat er maar weinig privacy was. Beneden zat je bij de buren in de voortuin. Het balkon boven keek uit over de parkeerplek en al zijn verkeer. Verder bleek dat het hoog slapen ook betekende dat de wind veel vat heeft op het doek. Ook kwamen alle kamping geluiden goed aan. ofwel….het op tijd in slaap vallen zat er niet in (icm kleine kinderen was dat erg jammer). Mede daardoor viel op dat tot laat 01.00u+ er nog veel mensen luidruchtig hun vakantie vierden. Wellicht was de beleving anders geweest als de tent aan de rand van de camping was geweest.
Großzügig Stellplätze jedoch keine festen Waschhäuser, eher Container mäßig.
The facilties are excellent and everything is efficient but relaxed..
Onze cliënten hebben nog nooit de zee gezien, laat staan de beleving gehad om in de zee te staan. Mede door de strand buggy's was dit mogelijk. met de strandrups over het strand heen rijden...geweldig. Hele vriendelijke medewerkers op het terrein. Bij het restaurant op het terrein wisten de medewerkers zelfs sommige namen van de cliënten. Heel erg behulpzaam. De bungalow was ruim en netjes, soms wel lastig om in de badkamer te komen met een tillift en bad brancard maar te doen.
Beste Ira, Wat fijn om te lezen dat de cliënten zo hebben genoten van de ervaring en beleving van het strand. Het moet heerlijk zijn geweest om hen zo te zien genieten! Waar we kunnen, proberen we u zo goed mogelijk te helpen om een super vakantie te hebben! Dit maakt ons blij! Bedankt voor de tips. We waarderen uw adviezen en vinden het fijn als u met ons meedenkt. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie strandpark Vlugtenburg
Wij hadden ons enorm verheugd op een paar dagen in een pipowagen en het voldeed aan onze verwachtingen. Huisje had alles wat we nodig hadden en de service en vriendelijkheid van het personeel aan de receptie was prima.
Beste Jos, Je proeft het vakantiegevoel in uw reactie. Wat heerlijk! De pipowagens zijn uitstekend geschikt voor een knus en fijn verblijf dicht bij de zee. Bedankt voor uw vriendelijke complimenten! Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Idd voor elk wat wils. Wij huurden voor 4 nachten een comfort bungalow. Omdat wij onze hond meenamen de diervriendelijke. Prima accommodatie met echt alles erop en eraan. In de keuken alles wat je nodig hebt om te koken, eten, afwasmachine. Restaurant Zout is een aanrader. Vriendelijk personeel en leuke menu kaart. Ja, en dan het strand, op loopafstand en ruim. Surfschool op het strand. Het park was rustig tijdens ons verblijf net voor Pinksteren. Ook voor campers een mooie standplaats. Enig nadeel: het drukke verkeer om er te komen.
Goede dag, Wat heerlijk dat u heeft kunnen genieten van de rust en ruimte op het park. Het strand is natuurlijk dé plek waar je fijn kan ontspannen. Met de faciliteiten op ons park helpen we u graag verder met een heerlijke vakantie. Misschien zien we u nog eens terug! Met een vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Afgezien van enkele matrassen die een kuil hadden. En de douche die muf rook, was het verder prima in orde. Heerlijk huisje en een mooi park. Iedereen heeft genoten van zon, strand en het ijsje.
Beste Ton, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten, hartelijk dank daarvoor. Bedankt ook voor de tips. Deze zullen we zeker verder bekijken en meenemen. Komt u nog eens terug voor de zon, strand en het ijsje?? Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sanitair schoon. Plek op zich goed. Strand lekker dichtbij. Wifi heel eg slecht
Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van een review. Goed dat u uw eerlijke ervaring deelt. We nemen uw feedback over de wifi zeker mee. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Prachtig gelegen camping met mooie plaatsen. Sanitair goed onderhouden en proper. Minpuntje is de wifi verbinding die continue ' verspringt ' of wegvalt bij harde wind of meerdere gebruikers. Tip voor de WIFI : Tijdens een verblijf ergens in België kon je voor 3 € p.d. of 12 € p.week een wifi versterker huren, zodat je in ieder geval een sterk signaal hebt. Mijn vrouw heeft een eigen bedrijf en moest op sommige momenten nog online werken. Misschien eens over nadenken.
Beste Richard, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn dat jullie hebben genoten van het verblijf op de camping. Uw tips over de wifi zijn erg welkom. We zijn aan het zoeken naar mogelijkheden om de wifi te verbeteren. Tot een volgende keer! Met een vriendelijk lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr saubere Bungalows, sehr nah am Strand. Schöner Spielplatz und sehr freundliches Personal. Wir waren schon zum dritten Mal dort und kommen wieder.
Einfach eingerichtetes Bungalow. Für 4 Personen ausreichend, zu 6 wird es wohl ein wenig eng. Auto kann auf dem Camping parkiert werden. Einkaufsmöglichkeiten ca. 5min Autofahrt entfernt.
Alles was keurig geregeld niks dan lof .alleen moesten we lang op het eten wachten en de friet was koud ( jammer)
Ondanks alle Corona sores, hebben jullie de tarieven toch Normaal gehouden, Top. Ennn.. ook met een volle camping zijn de douches en wc Altijd schoon.
Prima plaats, keurig sanitaire en heerlijk dichtbij het strand. Een leuke camping waar de hondjes ook welkom zijn.
Beste Jolan, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat jullie, samen met de hondjes, hebben genoten van het verblijf op de camping. U moet zeker nog eens terugkomen, want we hebben sinds kort een nieuwe kok! Hij kan u verrassen met zijn kookkunsten. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Door corona 2 jaar uitgesteld, maar super fijn weekend gehad met allemaal. Weer zat heel erg mee, droog overdag met zon. Loop naar het strand prima te doen. Bos was ook mooi om te lopen. Kortom weer geweldige herinnering kunnen maken!
Beste Marianka, Wat fijn dat u even de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten, hartelijk dank daarvoor. Komt u nog eens terug? We zien u graag nog eens! Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi onderhouden park en lekker dicht bij het strand
Beste Anny, Bedankt voor de goede review:) Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Park is leuk en ideaal gelegen aan de duinen, je loopt zo de zee in! Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn zoontje had een klein ongelukje bij het voetbalveldje en hij kreeg van het park een kadootje, super leuk! Huisjes waren heel schoon!
Beste Sanne, Wat fijn dat jullie hebben genoten. Bedankt voor de mooie complimenten over ons park en het personeel. We krijgen een glimlach op ons gezicht als we u ergens verder mee kunnen helpen. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie strandpark Vlugtenburg
Die Bungalows sind zweckmäßig ausgestattet, aber ein bisschen dürftig. Bei Vollbelegung wird es eng, auch mit der Unterbringung der Klamotten. Kein Backofen bzw Microwelle mit Backofen kein Toaster Terrasse sehr offen und dahinter ist auch direkt ein Fussweg von/zu anderen Bungalows
Guten Tag Peter, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Danke, dass du deine Erfahrung ehrlich geteilt hast. Wenn Sie wiederkommen, helfen wir Ihnen gerne bei Ihrem Urlaub! Mit einem freundlichen Lächeln, Miranda, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Alles den Erwartungen entsprechend.
Lieber Sabrina, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Miranda, reception Vlugtenburg
Warme ontvangst en behulpzaam personeel.
Beste Everard, Bedankt voor deze goede beoordeling! Wat fijn dat jullie hebben genoten van het verblijf in onze bungalows. Tot een volgende keer! Met een vriendelijk lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Die machen alles richtig! Sehr freundliche Mitarbeiter, stets saubere Sanitäranlagen und alles sehr unaufgeregt. Wenn es ein Problem gibt wird es schnell gelöst - keine Ahnung was man hier noch besser machen kann.
Lieber Tom, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Sie helfen uns damit enorm. Es zaubert uns ein Lächeln ins Gesicht, wenn wir Ihnen helfen können. Können wir dich wiedersehen? Mit freundlichen Grüssen, Miranda, reception Vlugtenburg
Prachtige locatie
Beste Adrie, Bedankt voor de goede review! Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR