Het park ligt ideaal wanneer je van zee en strandt houdt. Je loopt vanaf je vakantiehuisje zo de duinen over richting strandopgang. Hier is ook een leuke speeltuin ook voor wat oudere kinderen. De ontvangst was vriendelijk en vlot. De receptionist geeft goede tips over wat er te doen is in de omgeving. Het huisje/ chalet is netjes ingericht en het sanitair is gemoderniseerd. We vonden een minpunt dat ons huisje niet echt lekker rook, de asbak staat ook in het huisje. Dat is niet meer van deze tijd dus gauw verwijderen. We hebben hier een fijne vakantie gehad.
De accomodatie ziet er heel redelijk uit. De plaatsen voor campers (wij hadden nr 205) zou wat voller gras en beter gedraineerd kunnen worden. De overkoepeling van het toiletgebouw afschermen aan de kopkanten om uit de wind te kunnen staan.
Zeer positief
Schoon compleet huisje! Mooi en net park, en iedereen even vriendelijk! Leuk midweekje gehad!
Goed ontvangen. Safaritent erg compleet.
Huisje was heel schoon rook fris en top verzorging bedden opgemaakt. Het ontbijt bezorgt op 2de dag ruim genoeg en vol op keuze. Park op geruimt en lekker snacks uit restaurant.
Een prima huisje met goede voorzieningen en heel praktisch ingericht.
Een leuk park met ontzettend aardige mensen. De chalet was erg netjes schoon en compleet. Dichtbij zee dus erg fijn.
Beste mevrouw van Steenwijk, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Wij hebben bij de receptie een aantal basisproducten die wij verkopen zoals koffie, thee, vaatwastabletten etc. Gelukkig is er een grote supermarkt te vinden op maar 2 km hiervandaan! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Het was een heel erg gezellige, knusse en mooie vakantie! De kinderen en ik hebben enorm genoten! Het huisje was perfect, heel schoon en netjes. In het huisje was alles aanwezig wat nodig was voor een midweekje... Helaas is alles al volgeboekt, maar anders zouden we de eerst volgende vakantie weer in de pipowagen verblijven!
Hi Claudia, Wat fijn dat jullie zo hebben genoten in onze pipowagens. Het is ons doel onze gasten blij te maken dus wij horen altijd graag als dat gelukt is! Wij zijn ermee bezig om onze wifi-verbinding op het strand nog sneller te maken. Hopelijk zien wij jullie snel terug! Met vriendelijke groet, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Rustig park en een goede ligging,
Goedemiddag Jeanne, Hartelijk dank voor uw review. Ik hoop u in de nabije toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons park! Met vriendelijke groet, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wat hebben wij genoten van 4 dagen in de Safaritent!
Beste Yvette, Wat leuk om te lezen dat jullie het zo fijn hebben gehad bij ons op het park! Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Last minute boeking waardoor de kwaliteit-prijsverhouding zeer goed werd. Prachtige bungalow, zeer smaakvol ingericht. Erg schoon en goed gelegen. Genoten.
Beste mevrouw van der Velden, Hartelijk dank voor uw review en wat een ontzettend goed idee om een groot springkussen te plaatsen op ons park! Op dit moment zijn wij bezig met het plaatsen van een trampoline vlakbij onze speeltuin. Wellicht goed om te weten voor een volgend verblijf, het is op dit moment al mogelijk om een fiets bij ons te huren! Met vriendelijke lach, Kiki, Receptie Vlugtenburg
Wij werden net als de vorige keer vriendelijk ontvangen En kregen een luxere huisje als we geboekt hebben .
Beste mevrouw Nijverdal, Hartelijk dank voor uw review. Altijd leuk om een upgrade te krijgen! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke lach, Kiki, Receptie Vlugtenburg
Op het weer na, erg harde wind, was alles prima. Ontvangst, brengen vd spullen naar de pipowagen, pipowagen met voorzieningen, contact en vertrek. Alles is goed en zeer naar wens verlopen.
Beste Francis, Wat fijn om te lezen dat jullie het zo fijn hebben gehad bij ons. Het zou inderdaad helemaal perfect zijn om met eigen vervoer bij de pipowagen aan te komen, helaas ligt dit buiten onze invloed. Wij hopen u nog een keer te mogen verwelkomen in de pipowagen of in één van onze andere accommodaties! Met vriendelijke lach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Prima park dicht bij strand, kleinschalig, keurige huisjes en bij de receptie super aardige dames
Beste Bianca, wat fijn dat u een beoordeling heeft achter gelaten, bedankt daarvoor! Via onze website kunt u inderdaad alleen voor 2 weken boeken. Mocht u een andere keer nog voor een langere periode willen komen, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wie weet tot ziens! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg.
Heerlijk om te verblijven op het strand. Top accommodatie.
Beste Margot, Hartelijk dank voor uw review! Jullie hebben het afgelopen week ook getroffen met het weer. Nu nog lekker nagenieten? Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijke ontvangst.
Beste Bernhard, hartelijk bedankt voor de beoordeling! Goed om te lezen dat jullie een goede vakantie hebben gehad. Hopelijk zien wij u een andere keer terug. Met een vriendelijke lach. Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben een heerlijk weekend gehad in de pipowagen. Dankzij de locatie konden we de verjaardag van mijn man coronaproof op het strand vieren met familie en vrienden. En dankzij jullie hulp is dat fantastisch goed gelukt.
Beste mevrouw van Rooijen, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie het zo leuk hebben gehad bij ons en dat uw man heeft kunnen genieten van zijn coronaproof verjaardag! Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen in één van onze accommodaties. Met vriendelijke lach, Kiki, Receptie Vlugtenburg
We hebben, mede door onverwacht zonnige week, een in alle opzichten Fijne week gehad. Een van de eerste keren dat we eigenlijk geen zin hadden naar huis te gaan. En Kiki super attent dat je mijn verjaardag onthouden had. Hoop dat de appeltaart ook jou heeft bereikt:)
onze ervaring is dat we in het huisje nr 7 een week hebben gezeten maar onze mening is dat dat zeer gedateerd is. Ook de ramen zijn niet schoon. Je kan precies zien tot hoe ver de armen komen zonder trapje. plus dat het echt een tijdje geleden is dat ze gedaan zijn. na een week zijn we verhuist naar huisje 43. Dat was een klasse huisje, maar ook de ramen rondom niet netjes schoon. en dat vinden wij dat het een kleine moeite is om dat even mee te nemen. verder alles prima. ook de dames aan de receptie, zeer vriendelijk en behulpzaam. Als tip: in alle 2 de huisjes waarin wij verbleven waren nergens in de keuken haakjes voor een handdoek of/en theedoek op te hangen.
Beste Koos en Joke, hartelijk dank voor uw beoordeling! We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Ik ga aan de housekeeping doorgeven dat ze de héle ramen moeten zemen. Half werk schiet niet op natuurlijk. Soms is er ook niet tegenaan te zemen met de wind die het zand van het strand meeneemt. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk huisje aan de rand van het park. Veel huisjes bezet met Poolse werknemers. Mannen die buiten met bloot bovenlijf allen staan te roken. Dit geeft wel een bepaald beeld. Verder absoluut geen last gehad. Echter betaalde ik de hoofdprijs ivm paasweekend en deze gasten zitten voor aanzienlijk minder neem ik aan. Bij incheck bleek kraan te lekken en werd direct gemaakt na melding. Jammer dat schoonmaak dit niet doorgeeft voordat er nieuwe gasten komen. Verder terras en meubilair erg onverzorgd. Prima bedden, heerlijke douche en huisje goed warm te krijgen. Was een goed verblijf.
Beste Inge, Hartelijk bedankt voor de beoordeling! Goed om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad. Met Pasen gelden voor iedereen dezelfde prijzen. Met de terrassen zijn we het zeker met u eens, een aantal is al opgeknapt. De rest staat nog op de planning. Ik zal van de lekkende kraan bespreken met de housekeeping, zodat we dat wellicht in het vervolg voor kunnen zijn. Bedankt voor de feedback! Hopelijk tot ziens! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ondanks het slechte weer heeft de vakantie plek een goede indruk bij ons achter gelaten, weinig last gehad van het slechte weer.
Beste Janny, hartelijk dank voor de beoordeling! Fijn dat jullie een goede ervaring hebben gehad op het strand, ook als het weer wat minder is. Vaak heb je daardoor juist wel het strand wat meer voor jezelf, om ervan te genieten. De tip voor de bank ga ik meenemen. Bedankt. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij zaten een midweek in een pipowagen op het strand. Het was de ultieme strand ervaring met de meest mooie zonsondergangen. De pipowagen voldeed aan alle eisen. We hebben een zorgeloze week gehad en alleen maar genoten! Zelfs in deze Corona tijd.
Beste Angelique, Bedankt voor de goede beoordeling! Wat fijn om te lezen dat jullie een top verblijf hebben gehad op het strand. De tip over de dimmers gaan we doorgeven. Tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Een goede vervanging voor mijn huis tijdens de verbouwing
Beste Edith, Bedankt voor je goede beoordeling. Wat fijn dat je tijdelijk bij ons kon verblijven tijdens de verbouwing. Fijn dat alles naar wens is geweest! Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Voor 4 personen zou de bungalow te klein zijn, maar met z'n tweetjes plus hondje was er voldoende ruimte. Door werkzaamheden oogde het buiten wat rommelig, maar alles bij elkaar hebben we een hele leuke week gehad. Het weer hielp ook mee.
Beste Yvonne, Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te lezen dat jullie een leuke week hebben gehad. Bedankt voor het meedenken en het geven van de tips! Hopelijk tot ziens. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR