goed schoon huisje

Wij hadden het naar ons zin. Dicht bij het strand.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? zelf controleren voordat ik erin ging. en mankementen maken. extra dekbedden wij hadden het koud.

Relaxed verblijf

Prachtige 5 persoons safaritent waar vanwege de kou een extra kachel was geplaatst. Helaas was de stroomcapaciteit niet toereikend waardoor de stroom meermaals uitviel. Iedere keer snel verholpen en als compensatie een tegoedbon voor een drankje op het terras gekregen én 10% korting op het volgende verblijf. Keurig opgelost allemaal, Wij zijn dan ook zeer tevreden over de klantvriendelijheid, behulpzaamheid en gastvrijheid op dit park. Loopafstand van het strand waar meerdere leuke tenten zitten. Aanrader!!!!

• Verbleven in? Safaritent
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Een klein zwembad of waterspeelplaats/ waterparkje realiseren

Heerlijk genoten

We hebben opnieuw heerlijk genoten in de pipowagen op het strand. Ondanks de harde wind en regen tussendoor, toch echt weer fantastisch. Het enige puntje is voor ons de bedden/matrassen, maar voor de rest... top! Lekker ontbijtje wordt gebracht aan de pipowagen en toen het gas onverhoopt op was, een snelle service om een nieuwe aan te sluiten (na 19.00 uur).

• Omgeving / ligging van het park
  • Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zo de wagen uit en met de voeten in het strand. Het ruisen van de zee dichtbij.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Niks, het was meer dan prima

Rustig park dicht bij zee

Genieten vd zee. Helaas zijn de camping plaatsen erg open daardoor veel last vd harde wind. Communicatie over t eten kan beter, bestellingen die niet of te laat kwamen maar wel netjes opgelost met n toetje als verassing.

• Gastvrijheid / service
  • Schoonmaak van de accommodatie N.v.t.
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Betere communicatie tussen restaurant en park

Midweekje Vlugtenburg prima bevallen.

Wij zaten in een 6 persoons conform huisje. Ondanks dat het een wat ouder huisje was was het zeer netjes onderhouden en de kinderen vonden de speeltuin top. De camping ligt pal aan het strand en gunstig voor als je wat steden in de buurt wilt bezoeken.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Lekker dichtbij het strand en steden als Rotterdam, Delft en Den Haag op 30 minuten rijden.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Heerlijk uitwaaien.

Leuk huisje op loopafstand van de zee. Lekker het ontbijt aan huis besteld, dus een echt vakantiegevoel. Heerlijke dagen gehad.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 4p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.

Het was voor ons allen een fijn verblijf!

Het huisje was prima! Alles functioneerde, behalve de afwasmachine, deze werd na 2 dagen vervangen. Voor 8 personen en 1 baby was het heel geschikt, praktisch ingedeeld. 2 badkamers dat was erg prettig! Stopcontacten zaten op vreemde plekken. Je kon je er echt vrij voelen, andere huisjes op voldoende afstand.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 8p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee op niet te grote afstand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Welkomstdrankje bij het restaurant

Superleuk!

Dichtbij strand, fantastisch! Goed geslapen, rustig park, ook 's nachts.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 10p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Grote steden dichtbij, lekker in 10 min wandelen op het strand. Heb enorm genoten. Bedden slapen fantastisch. Fijne vakantie gehad, bedankt!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Raampje dat open kan in de woonkamer en in de wc. Deur in de woonkamer kan wel open, maar met hond of kleine kinderen is dat wat lastig.

Dichtbij de zee

Huisjes prima Bedden liggen echt voor geen meter veel te slap en te klein. Water zit totaal geen druk op waardoor het een 45 minuten duurt voordat het bad goed vol is. Ramen sluiten niet goed dicht. Voor dit geld had hadden wij er zeker meer van voorgesteld. Wij zijn al op veel parken maar dit is toch echt wel de ergste

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 10p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Huisjes vernieuwen nieuwe bedden

Top huis en tot locatie enige minpunt animatie voor de kids

Heerlijk dicht bij t strand mooi huisje lekker ruim goede bedden genoeg spullen wij hebben genoten met zn allen in de 8 persoons bungalow. Enige wat tegen viel was de animatie voor de kinderen..de kleinste 2 van 4 en 5 vonden we niet fijn om achter te laten omdat er te weinig toezicht was..alles was buiten wat we begrijpen maar voor de kleintjes was er te weinig aandacht..

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 8p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand op loopafstand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Meer investeren in animatie voor kids omdat het voor ouders fijn is als ze even 2 uurtjes samen er opuit kunnen..

Mooie plek, rustig park

Waanzinnig lekkere plek. Huisje kon wel een up date gebruiken. Bv wat donkere gordijnen en betere matrassen. Verder heerlijk. Ontbijt aan de dure kant voor wat je krijgt. Wel voor herhaling vatbaar. Locatie is echt super dicht bij het stand. Mensen erg vriendelijk!

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? De broodjes service . Duur en mindere kwaliteit mn de stokbroden.

Kleinschalig maar park met goede service !

Nette, schone huisjes. Vriendelijk personeel. Lekker dicht bij het strand. Prima uitvalsbasis voor een hoop leuke plekken.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij t strand, veel te doen in omgeving

Goed verblijf in de pipowagen

Een midweek in de pipowagen geweest. Helaas veel wind waardoor de pipowagen veel op en neer ging (alsof iemand naast het hoofdeind tegen het bed aan staat te trappen), dus niemand een oog dicht gedaan. Echt ff lekker zitten is er door de haakse bankjes ook niet bij maar het is dan ook een pipowagen. Je hoeft geen pipo te zijn om een prima verblijf in (maar ook vooral) buiten de wagen te hebben. 4,5 uit 5 sterren wat mij betreft.

• Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, wij komen hier graag op vakantie
  • Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand!

Leuke locatie bij mooi weer

Leuke locatie, pipowagens zijn netjes en knus. Jammer dat de bagagedropoff pas een paar uur na aankomst beschikbaar is. We hebben ons een breuk gesjouwd met 2 kleine kinderen en alle spullen. 1e dag daarom een bolderkar gehuurd, maar dan nog. In de buurt 3 leuke strandtentjes. Speeltuintje op de camping is ook leuk. Personeel wat jong en onervaren. Helaas hadden we wat pech met het weer en dan heb je op t strand weinig te zoeken. Kortom leuke locatie bij mooi weer.

• Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Ruimte en de rust
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Personeel (receptie/horeca/animatie) trainen. Binnenzwembad aanleggen.

Heerlijk een paar dagen eruit

Jammer dat we niet langer konden blijven omdat het vol was geboekt.

• Gastvrijheid / service
  • Schoonmaak van de accommodatie N.v.t.
  • Voldeed de accommodatie aan uw verwachting N.v.t.
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand op loopafstand

Mooi park op een super locatie

We waren hier een lang weekend in de meivakantie. De prijs is daar dan ook naar. Het is een mooi park op een hele leuke locatie. Elke dag minstens 1 keer naar het strand met de kinderen en de hond. Huisje was ruim met genoeg ruimte buiten. Wel zaten we aan de rand met tegenover een bedrijf dat vroeg in de ochtend vrachtwagens ging laden.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? de prijs aanpassen, het is best wel duur.

Heerlijk weekend

Fijn weekend gehad. Prima accommodatie en vriendelijk personeel. Laatste avond patat en snacks besteld, dit was geen succes.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? dicht bij strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? personeel in horeca iets bijscholen

Prachtige plek, nette accomodatie

We verbleven in een pipowagen. Klein maar fijn, goed uitgerust en onderhouden. Onvergetelijk uitzicht, comfortabel verwarmd, geïsoleerd en geventileerd. Minpuntje was de slechte WiFi verbinding.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Betere routeaanwijzingen plaatsen tussen receptie en pipowagens.

Buiten zijn, beetje kamperen maar toch alle luxe

Wij verbleven dit keer een week in een 8 persoons safaritent. Kachels branden bij binnenkomst !!en leuke bloemen op tafel! Prachtige mensen ontmoet op en om het strand, zelfs de terrassen gingen weer open en daar heb je een goed assortiment in. Het restaurant op het park zelf is ook vernieuwd, heeft nu de naam “Zout” kaart is ook aangepast, er wordt Corona vriendelijk gewerkt!! En voor de kinderen is er een leuke speeltuin met wat bankjes. Bij het restaurant is de trap naar het strand.

• Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, wij komen hier graag op vakantie
  • Reisgezelschap? Met partner
  • Verbleven in? Safaritent
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het kleinschalige
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Goede klanten meer tegemoet komen in de vorm van bv een extra vacantie(in de rustige periode) of een korting vanaf een bepaald bedrag of aantal weken.

Heerlijk dichtbij zee

Prima verblijf in compleet ingericht en schoon huisje. Fijn tuintje bij het huisje. Heerlijk dichtbij zee.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 4p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Aan het strand

Ik miste het campinggevoel

De camping zat tussen een camping en een opvangplaatsen voor seizoensarbeiders in. Ik vond er geen leuke relaxte campingvibe hangen.

• Verbleven in? Chalet 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Ik zou zorgen dat er geen permanente bewoning mogelijk was

het was geweldig leuk

Geweldig leuk om een paar dagen op het strand te bivakkeren. Heel leuk ook om kinderen en kleinkinderen te ontvangen... Alles wat we nodig hadden was aanwezig.. En we boften ook nog eens met het weer! Vriendelijk personeel, zeker aan te bevelen..... Het enige wat jullie zouden moeten verbeteren: Het internet lag er geregeld uit... Dat is (nog) niet stabiel

• Reisgezelschap? Met partner
  • Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? het strand en de zon
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? geen suggesties

Heerlijk uitwaaien aan zee

Heerlijk rust en ruimte alleen jammer dat je rond de pipowagen op het strand nergens uit de wind kon zitten zodat je verplicht wordt om binnen te zitten en je toch minder van het strand kon genieten. Vanwege covid niet veel van het park gezien of gebruik van gemaakt dus daar kan ik niks over oordelen.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Ruimte
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zou fijn zijn om in de pipowagen ook uit de wind te kunnen zitten door bv terras dicht te maken het was nu echt te koud door de wind

Fantastisch

Heerlijke Pipo wagen op het strand van alle gemakken voorzien. Opgemaakte bedden, broodjes service, zon, regen, storm, heerlijk!

• Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Op het strand

Goede ligging park

Fijne plek, beter om 13.00 inchecken en uitschecken om 12uur,is klantvriendelijker. Nu kostte een dag.mag auto niet op park binnen zetten,inbraakkans dus geen optie erbuiten parkeren. Oven zou pre zijn. Bankstel zit vreselijk.gedateerd. Bedden zo zo, gedateerd. Vriendelijke receptie. Fiets gehuurd,te vroeg inleveren 17.30

• Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Eerder inchecken en later uitchecken

Company details

10 t Louwtje