prima naar ons zin gehad.
Beste Huub, Namens het hele team wil u hartelijk bedanken van u prachtige review en score! We zijn erg blij te lezen dat u graag bij ons verblijft. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op ons prachtige Strandpark! Met vriendelijke lach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Als het Prima is dan is het toch goed. Over gastvrijheid/ en service kan ik niks invullen. Je komt aan, krijg een papier waarop staat wat jou plek is, krijg vervolgens een sleutel hanger mee en fijne vakantie. Toilet gebouw zag er altijd schoon uit, maar wel gedateerd.
Beste Pim, Hartelijk dank voor de tijd en moeite die u heeft genomen om een review bij ons achter te laten. De door uw gegeven tips zullen wij zeker intern bespreken. Met vriendelijke lach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Gisteren teruggekomen van een derde keer een geweldige week op Strandpark Vlugtenburg. Een zorgbungalow van Stichting Avavieren geboekt, omdat mijn zus meervoudig gehandicapt is. Echt fantastisch. Het enige dat mist, is een wasmachine. Zeker als er een beperkt persoon/kind aanwezig is, is dit bijna onmisbaar. Verder voldoen deze bungalows prima aan onze wensen. Ook de mensen van Vakantiepark Vlugtenburg zijn bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Eetcafé ZOUT, dat aan de rand van het park gelegen is, is een.pluspunt. Zeker als het weer iets minder is en je dus niet snel naar b.v. het strand gaat. Erg leuke bediening en heerlijk eten...
Beste Hilde, Namens het hele team wil ik u hartelijk bedanken voor uw mooie en zeer positieve review! Het doet ons goed te horen dat nu voor de derde keer het verblijf opnieuw in de smaak is gevallen. Er zijn twee wasmachines aanwezig bij de receptie die u ten allen tijde kunt gebruiken! Het doet ons goed dat u ons restaurant ZOUT aanbeveelt, we hopen u hier dan ook zeker in de toekomst wederom te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Henk, Het doet ons erg goed te lezen dat u tevreden bent over uw verblijf op Strandpark Vlugtenburg Ik wil u dan ook hartelijk bedanken voor het plaatsen van een review. Met vriendelijke lach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
In een mail stuur ik u mijn bevindingen, en aanbevelingen omdat de ruimte in deze velden niet voldoende bleek te zijn. M.V. gr. Johan Vroom
Goedemorgen meneer Vroom, Hartelijk dank voor uw uitgebreide antwoord op de vraag wat u zou doen als directeur. Ik zie dat mijn collega heeft gereageerd op de door uw verzonden email en deze ook is doorgestuurd naar onze directeur. Wij hopen u in de nabije toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons prachtige Strandpark! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk rustig en gezellig plekje op het strand, van alle gemakken voorzien
Beste Anja, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wij zullen de tip betreffende de hoeslakens zeker meenemen. Wij hopen graag het genoegen te hebben u in de nabije toekomst nog eens te verwelkomen op ons prachtige Strandpark! Met vriendelijke lach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
De bungalow ziet er keurig uit, wel een beetje '******-proof' en daarmee wat minder gezellig aangekleed. Maar dat was voor ons geen probleem, daar waren we ook niet naar op zoek. Op zich is alles wat je nodig hebt in de keuken aanwezig, maar het gebrek aan een oven vonden wij erg jammer en vervelend. Ook qua service was alles in orde, we werden hartelijk ontvangen en ook bij vertrek was alles met een glimlach. Wel stond er tijdens het weekend ineens een onbekende man in onze bungalow (gelukkig stonden wij in de keuken), terwijl er telefoons etc. op tafel lagen. Hij zei per ongeluk bij de 'wrong home' te zijn. Behalve dit hebben we een heerlijk weekend gehad op Strandpark Vlugtenburg!
Beste Lenneke, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. We werken er hard aan om onze gasten de beste service te bieden om hun verblijf onvergetelijk te maken. We zijn erg blij dat u dit heeft opgemerkt, in het bijzonder de gastvriendelijkheid van het Team! Wat fijn dat u de prijskwaliteitsverhouding als aangenaam heeft ervaren, wij willen immers onze gasten het beste bieden voor een betaalbare prijs. Het is mogelijk om een BBQ bij ons restaurant te huren! Deze kunt u vooraf reserveren inclusief een overheerlijke vleesschotel. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op ons prachtige park! Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Bedden voor ouderen zoals wij (70+) veel te laag!! Afstand parkeerplaats auto naar pipowagen geen 10 minuten maar voor ons ouderen, met even rusten op een bankje, wat noodzakelijk was,35 minuten!!! Dit is met of zonder bepakking veel te lang!! Zeiknat op de plaats van bestemming aangekomen!!
Goedemorgen mevrouw van der Lugt, Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Het doet ons goed om te lezen dat u zeer tevreden bent over de schoonmaak van onze pipowagens. Het klopt inderdaad dat het een stukje lopen is naar onze pipowagens, gemiddeld doen gasten er 15 minuten over vanaf ons restaurant maar dan heeft u wel een verblijf op toplocatie! Gelukkig heeft u gebruik kunnen maken van de bagageservice zodat u niet met al uw bagage dit stuk hoefde te lopen. Wij hopen u in de nabije toekomst wederom te mogen verwelkomen, wellicht in één van onze accommodaties op het park! Met vriendelijke groet, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben een heerlijk weekend gehad. De jongens, 7 en 9, waren nog nooit op vakantie bij de zee geweest en vonden het fantastisch. Ze baalden dat het weekend er al weer op zat. Ook het park is goed bevallen. We verbleven in een kajuitbungalow en deze zag er netjes uit. De kids hebben zich goed vermaakt in de pannakooi en de speeltuin als we op het park waren. Het strand was vanaf ons huisje zo'n 10 minuten lopen, heerlijk om zo snel op het strand te zijn.
Beste Suzan, Wat onwijs leuk om te lezen dat de jongens het zo naar hun zin hebben gehad op ons park en dat ze baalden dat het weekend er alweer op zat! Onze animatie gaat vanaf volgende week weer van start! Wij hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg Receptie Gelukkig gaat onze animatie vanaf volgende week weer van start.
Het park lag op een mooie plek heel dicht bij zee en het fijne was ook dat de hond los mocht op het strand. Verder kun je er mooie fietstochten maken langs de duinen. Het was rustig, maar dat kwam misschien ook doordat wij aan weerszijde geen buren hadden. Ons huisje was schoon en het personeel heel aardig en behulpzaam. Wij komen er zeker nog eens terug.
Beste, Wat heeft u een prachtige beoordeling voor ons achterlaten! Wat fijn dat wij er in hebben kunnen slagen aan uw verwachtingen te voldoen. Vooral met de huidige omstandigheden, doet u ons een groot plezier met complimenten als deze. De complimenten over de schoonmaak en de gastvriendelijkheid van de medewerkers, zal ik zeker met hen delen! Wij hopen u dan ook snel weer te mogen verwelkomen in 'De Glazen Stad'! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk verblijf gehad in de kajuitbugalow. Loopt zo naar de zee. Broodjes service, goed restaurant, top!
Beste Ad & Wil, Hartelijk dank voor jullie review. Fijn om te lezen dat jullie wederom hebben genoten op ons park! Ik zal jullie aandachtspuntjes noteren en intern bespreken. Tot snel! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Het was een fijn weekend. Helaas wel veel geluidsoverlast door hard pratende achterburen (tot 1.30 in de nacht en vanaf 8.00 in de ochtend). Ook maakte ze grapjes, waar onze jongeren erg van schrokken. Dat was jammer. Verder een prima verblijf, lekker dichtbij het strand. Nog een tip zou zijn om de woonkamer met een (schuif)deur af te schermen van de gang met slaapkamers, zodat als mensen eerder wakker zijn er iets meer rust is bij de slaapkamers, zeker met een grote groep. Voor 10 volwassen personen is de eettafel ook een beetje krap.
Beste Femke, Hartelijk dank voor uw eerlijke review. Wat vervelend om te lezen dat u geluidoverlast heeft gehad tijdens uw verblijf op ons park. Bij het inchecken geven wij al onze gasten een welkomstboekje mee met daarin een noodnummer. Dit nummer is 24/7 te bereiken. Wij doen er alles aan om het verblijf van onze gasten zo goed mogelijk te ver laten verlopen en hopen dan ook dat gasten contact met ons opnemen als er iets niet naar wens is tijdens het verblijf zodat wij dit direct kunnen oplossen! Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi park, goed verzorgde Cajuit bungalow. centraal gelegen voor mooie fietsroutes. Op loopafstand van een prachtig strand.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de fietsroutes en het prachtige strand! Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Veel privacy om ons heen. Bij andere huisjes kon ik dat niet zeggen. Erg op elkaar. Gelukkig geen seizoensarbeiders naast ons. Elders wel.
Beste Rob, We werken er hard aan om onze gasten de beste service te bieden om hun verblijf onvergetelijk te maken. Wij doen dan ook altijd ons uiterste best om toeristen in een vrijstaande bungalow of naast andere toeristen te plaatsen. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Een hele gemoedelijke camping.
Beste meneer van Spronsen, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u onze camping als er gemoedelijk heeft ervaren. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Fijne camping met ruime plaatsen, schoon toiletgebouw. Rustig, Noordzee aan de andere kant van de duinen.
Beste mevrouw Heimensen, Namens het gehele team wil ik u hartelijk bedanken voor de geweldige review die u voor ons heeft achtergelaten! We zijn blij dat u zo te spreken bent over onze locatie en dat u ons park als zeer netjes heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Toiletten en douches keurig netjes en schoon. Geen overlast. Lekker rustig.
Beste mevrouw Blom, Erg blij worden wij van zo'n mooie review als die van u! Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze bijzondere locatie en ons vriendelijke en behulpzame personeel. Het is ons motto om iedere dag een glimlach op onze gasten hun gezicht toveren! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
We hebben een fijne week gehad op de camping. De camping is rustig en het sanitair is heel schoon. Ruime plaatsen, wel een beetje drassige grond. Wij stonden een beetje in een kuil, dus onder onze luifel stond veel water na een dag regen.
Beste Veronique, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het doet ons goed te lezen dat u tevreden bent over de grootte van onze campingplaatsen. Jammer dat u de prijs van onze broodjesservice te duur vind, dit is iets wat we intern gaan bespreken. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Fietsen,duinen, maasvlakte, keerde. grote boten , Stena line. Dicht bij zee.
Beste meneer Stoker, Hartelijk dank voor uw review. Wat super om te lezen dat u zo heeft genoten van ons prachtige park en de geweldige omgeving! Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Prima plek. Vlakbij het strand en fijne fietsroutes. Schoon sanitair en dagelijks wordt er afval geraapt door medewerkers. Zeer vriendelijk personeel. We hadden een probleem met de eerste plek maar dat is tot volle tevredenheid binnen korte tijd opgelost.
Beste Dinie, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het doet ons goed te lezen dat u het ons park als mooi omschrijft en de ligging super vond! Wat fijn dat we u, in een korte periode, hebben kunnen verhuizen naar een andere plek. Wij hopen u in de nabije toekomst wederom te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Vlugtenburg
Fijn en schoon park met alle voorzieningen
Beste Sandra, Bedankt voor de goede review! Fijn dat alles naar wens was tijdens jullie verblijf op de camping. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Relaxte sfeer. Prettig dat je geen munten nodig hebt voor douchen en warm water. Ideale lokatie voor een strandvakantie en fietstochten.
Beste Carla, Bedankt voor de supergoede beoordeling! Wat fijn om te lezen dat jullie een goed verblijf hebben gehad op de camping. We hopen jullie snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
ik heb mijn auto mechanisch op slot gedaan en de sleutels waren er nog in. geen probleem voor Lex, een medewerker van de camping. hij kreeg mijn auto open zonder slot of ruitje kapot te maken. dank je wel, Lex. fantastisch hoe je dat voor elkaar gekregen hebt! heeft natuurlijk eventjes geduurd, maar ook daar deed de receptie niet moeilijk over. Dank je wel! bernadette
Beste Bernadette, Woooww een 10! Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. Wat een pech tijdens de vakantie.. Gelukkig heeft onze handige Lex het kunnen oplossen. We hopen je in de toekomst nog eens te zien! Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
fijn park mooie huisje en vriendelijke en behulpzame medewerker.
Beste Jessica, Bedankt voor de goede beoordeling. De tip over de badkamer zullen wij intern bespreken. Wie weet kunnen we deze punten in de toekomst verbeteren. Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Prima park met goed faciliteiten, gelegen nabij strand.
Beste Leen, Wat fijn dat u een review heeft achtergelaten. De punten die u aangeeft zullen wij intern bespreken. Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR