Heerlijk!
Beste Wendy, Wat goed om te lezen dat jullie het zo heerlijk hebben gehad! We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben genoten van jullie gastvrijheid
Beste Janny, Bedankt voor de goede review. We zullen het compliment delen met het personeel! Bedankt voor de tip over het krukje en het slot. We gaan dit intern bespreken. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
De chalet was prima. Goed schoon en de bedden op maak services is perfect. Bedden waren slecht en doorgelegen. vaatwasser koelkast + tv deden het maar zijn dringend aan vervanging toe. Internet is er maar van matige kwaliteit. Het park is netjes. Jammer dat een deel (witte bungalows) slecht onderhouden is en gebruikt worden door arbeidsmigranten. Dit mag echt aangepakt worden. Ligging van het park is ideaal dat maakt veel goed. We hebben een super leuke vakantie gehad.
Beste Leon, Hartelijk dank voor je feedback. Wat fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad. Wij gaan de punten direct doorgeven zodat het opgelost kan worden. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Op deze camping zit alles wat je wilt hebben in de buurt, bos, duinen, strand en zee. De camping is heel gezellig en ik voel mij er helemaal thuis. Iedereen creëert zijn eigen sfeertje en iedereen vindt dit mooi van elkaar waardoor er geen klachten zijn van overlast. Personeel is super vriendelijk en is heel goed in de communicatie. Alles gaat zeer flexibel en dat is fijn. Geen stress mogelijk.
Beste Simon, Bedankt voor de mooie reactie! Erg leuk om te lezen dat jullie je thuis voelen bij ons. Zijn jullie afgelopen zomer al een keer op donderdag bij de Sangria avond met live muziek geweest? Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Geen veilig gevoel en in de avonden en nacht geen controle terwijl er veel geluidsoverlast was. Het ontbreken van bewaking Zeer slechte internetverbinding. Eigenlijk geen internet Wel behulpzame man die geassisteerd heeft bij tv
Beste Rinus, Wat vervelend dat jullie je niet veilig hebben gevoeld, dat is toch wel echt belangrijk tijdens een vakantie. Onze excuses. Ik neem graag nog contact met u op om het te bespreken. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Het was erg fijn, de huisjes waren heel erg schoon, dit hebben we op andere parken wel eens anders ervaren, dus dat gaf al een heel rustgevend gevoel. Ik heb bij andere parken elders wel eens gehad dat als we daar aankwamen dat ik eerst een hele dag aan het poetsen was, omdat het zo vies was. Hier kwam ik echt werkelijk niks tegen, wat een geweldig gevoel! Personeel bij de receptie was heel erg gastvrij voor hen 5 sterren, personeel bij eetcafé Zout was echt een stuk minder getraind en er waren er een paar bij die veel meer potentie hebben en bij een juiste training stukken beter zouden kunnen. De meeste waren ook zo ontzettend jong, andere medewerkers waren duidelijk daar om geld te verdienen en niet voor de gasten.
Beste Kim, Wat fijn dat u een beoordeling heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! De schoonmaak doet altijd hun uiterste best om alles netjes te krijgen, dus ik heb uw reactie ook gelijk aan hen doorgegeven. Erg leuk om te lezen. Ook uw tip voor het restaurant wordt meegenomen. Hopelijk kunnen we u een andere keer weer verwelkomen. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Verblijven op het strand met de branding aan je voeten en de wind in je jaren is een topervaring.
Beste Simone, Hartelijk bedankt voor de review! Wat goed om te lezen dat jullie nu een fijn verblijf hebben gehad en hebben kunnen genieten van het leven op het strand. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Prima huis, voor 2 volwassenen en 5 kinderen prima, ben je met 8 volwassenen dan is het waarschijnlijk wat krapjes. Het was schoon, het bedlinnen was prima, personeel was erg vriendelijk, animatieteam was erg leuk met de kinderen. Mocht je een keer pannenkoeken willen bakken dan is het handig om een mixer mee te nemen.
Beste Joke, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u even de tijd heeft genomen een beoordeling achter te laten. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Fijn de opgemaakte bedden bij aankomst. Gezellig en goed restaurant op het park.gunstige ligging
Beste Marion, Leuk dat jullie weer bij ons zijn geweest en bedankt voor de review. Tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Alles was mooi en goed geregeld ruim chalet met voldoende ruimte .
Beste Stan, Hartelijk bedankt voor de beoordeling! Fijn om te lezen dat alles goed geregeld was :). Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg.
Fijne gezellige camping. Prettige mensen en goede schoonmaak van toilet en douche ruimtes. Min punt: wij hadden op plaats 216 geen WiFi ontvangst. Dus adverteren met Wifi op de hele camping klopt niet. Jammer. Voor een weekje te doen maar drie weken geen WiFi. We komen graag terug voor een langere periode.
Beste mevrouw Lamens, hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn dat u er even de tijd voor heeft genomen. Leuk dat jullie nog een keer terug komen! Onze excuses dat de wifi niet goed heeft gewerkt, wij gaan zeker kijken wat hier aan verbeterd kan worden. Tot de volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Zee, strand, een warme douche, een goed bed, yoga op het strand en een paar leuke strandtenten.
Beste Karin, Hartelijk bedankt voor uw review en wat fijn dat jullie weer een heerlijk verblijf hebben gehad. Ik neem de tip voor de windschermen zeker mee! Tot ziens. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Een fijne bungalow met alle faciliteiten. Vlak bij het strand. Rustig gelegen maar wel alles wat je nodig hebt in de buurt. Kindvriendelijk, lekker eten op het park. Fijn dat de honden op het strand los mogen. We komen zeker weer een keer terug;-))
Beste Brigitte, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Het doet ons goed om te lezen dat jullie genoten hebben. Tot ziens. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben een fijne week vakantie gehad. We waren met 5 personen, die soms ook verschillende interesses hebben en naar verschillende plaatsen gaan. Dan is 1 sleutel voor slagboom en 1 sleutel voor de bungalow absoluut onvoldoende. Dit hebben wij als heel vervelend ervaren en heeft ons beperkt in het ondernemen van activiteiten. Bij inchecken gevraagd om meerdere exemplaren, maar dat was niet mogelijk. Aanbevelen ja, mits je meerdere sleutels krijgt.
Beste Rien, wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Bedankt daarvoor. Goed om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Onze excuses dat u geen extra sleutel(s) heeft gekregen voor de bungalow. Hier is iets niet goed gegaan, normaal gesproken krijgt u een extra sleutel op aanvraag tegen betaling van een borg. Vervelend dat dit jullie nu heeft beperkt in de activiteiten. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
We vonden het een heel fijn en groen park, ruim opgezet en rustig. Het eetcafé was gezellig en de mensen waren vriendelijk. En natuurlijk lekker dicht bij het strand! Onze zoon werd ziek en we kregen van het park een kaart met een presentje, erg attent.
Beste Hanneke, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Erg fijn dat u met ons mee wilt denken en ik ga uw tips zeker meenemen en bekijken wat er mogelijk zou zijn voor horren en zonwering. Hopelijk zien we u nog eens terug. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben met 3 gezinnen een heerlijk weekend gehad op Vlugtenburg. We hebben gezwommen in zee en ook een gezellige dag gehad in de comfortabele bungalow vanwege slecht weer. In de omgeving is ook genoeg te vinden om te doen met kinderen. Vlugtenburg is een heerlijke plek voor vakantie!!
Beste Diana, Wat fijn om uw review te mogen lezen. Het doet ons goed, dat jullie als familie zijnde hebben genoten van uw verblijf op ons prachtige Strandpark! Wij hopen u daarom uiteraard in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als gast. Indien u speciale wensen heeft, laat het ons dat weten. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
X
Beste Anouk, Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten en de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Dank u wel voor uw feedback betreft onze receptiemedewerkers en het VIP pakket, hierdoor kunnen we onze service zeker verbeteren. Hopelijk tot in de toekomst, indien u speciale wensen heeft, dan horen wij dit graag van u. Met vriendelijk glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Hebben een weekend op Vluchtenburg geboekt ivm een feest in Monster, dat was super. We konden op de fiets naar Monster, was goed te doen. Sanitair werd goed schoongehouden. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Beste H, Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van ons park en een top feest heeft gehad in Monster! Ik geef de complimenten door aan onze Housekeeping. Ik hoop u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons prachtige Strandpark! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Behalve het strand zijn er ook andere activiteiten in de buurt, zoals bowlen en surfen.
Beste Ineke. Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Ik vind het vervelend om te lezen dat u overlast van een groep jongeren heeft ervaren tijdens uw verblijf op ons park. Mocht u in de toekomst weer bij ons verblijven, wil ik u erop attenderen dat er een noodnummer is dat u ten allen tijde kunt bereiken tijdens uw verblijf op ons park! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
Ik vond Vlugtenburg een gezellig park met een lekker ruim chalet op loopafstand van het strand.
Beste Richard, Hartelijk dank voor het schrijven van een review en wat ontzettend fijn om te lezen dat u het zo naar uw zin heeft gehad bij ons op het park. Wij hopen u dan ook zeer snel weer te mogen verwelkomen op ons Strandpark. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wel heb ik nog wat opmerkingen. Wij verbleven in huisje Radijs. Eerder verbleven wij in een groter huis(paprika en wortel) We misten een extra spiegel in bijvoorbeeld één van de slaapkamers. Er is nu maar 1 spiegel, waar je niet bij kunt wanneer er iemand anders in de badkamer is. De deur van de rechter slaapkamer ging niet dicht. De vaatwasser stond los in het keukenkastje. Ook was de plint onder de keukenkastjes los. Misschien heeft dit iets met elkaar te maken?
Beste Miranda, Hartelijk dank voor het schrijven van een review. De opmerkingen heb ik genoteerd en hier zullen wij ook zeker mee aan de slag gaan! Ik hoop u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons fantastische Strandpark. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
We hadden pech met het weer, nauwelijks zon en veel harde wind en best wat regen, maar toch vonden mijn zoon en ik het een heerlijke paar dagen (midweek). De pipowagen is knus en van alles voorzien, heerlijke bedden en dito geslapen. De badkamer is klein maar prima. De drie strandtenten vlakbij, plus de surfschool, zorgden dat wij het nog meer naar onze zin hadden. Zonder dat zou het wat eenzaam zijn denk ik. Wij willen dit heel graag nog een keer doen, maar dan met veel zon!
Beste Anke, Hartelijk dank voor het schrijven van een review! Wij stellen uw feedback op prijs en hopen jullie wederom te mogen verwelkomen in één van onze accommodaties! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Lekker naar het strand
Beste Patricia, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van het strand! Tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi park op een prachtige plek en een mooie schone accomodatie. Vriendelijk personeel. Enige minpunt is dat de speelhal er niet meer is terwijl dit wel overal (o.a op de site) aangegeven wordt.
Beste familie vd Berg, Bedankt voor de review. Wat fijn dat de accommodatie goed is bevallen. De escaperoom hebben wij omgebouwd tot een indoor kinderspeeltuin. Bedankt voor het doorgeven dat er nog ergens op internet foutieve informatie staat. Dit gaan wij aanpassen. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
leuke vakantie plek
Beste Gab, Bedankt voor de beoordeling. We zijn blij dat jullie een leuke vakantie hebben gehad. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR