Lekker gewoon vakantiepark

Prima kampeerplek. Rustig terrein.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zee en strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Leuk park

Wij hebben een prima verblijf gehad in een mooie accommodatie. Vond alleen de bedden erg smal aangezien wij er met 6 volwassenen verbleven. Huisraad daarin tegen was wel voldoende. Nadeel vonden wij de Polen die op het park verbleven. Wij hebben niks op Polen tegen en snap dat die verblijfruimte zoeken als ze in de buurt werkzaam zijn, maar we vonden het vooral vervelend dat ze luid praten 's nachts en 's morgensvroeg over het park liepen. Dit was erg storend.

• Reisgezelschap? Familie met jonge kinderen
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 10p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Iedereen dezelfde gedragsregels opleggen, zie opmerking hierboven over het blijf van de Polen

Absolut Perfekt

Sind nun das 3mal in Folge hier gewesen. Sonst haben wir die normalen Bungalows gebucht ind fanden diese bereits super. Diesmal haben wir die Luxe Bungalows gebucht und waren begeistert! Die Wohnung war erstaunlich geräumig, selbst mit 8 Personen hatte jeder platz und eine ecke für sich selber.

• Reisegesellschaft Familie
  • Geblieben in? Bungalowhütte Luxe 8p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Der Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? k.A.

Leuk

Het was superleuk. Schoon en deed zeker aan onze verwachtingen.

• Reisgezelschap? Familie met oudere kinderen
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 16p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Alles is dichtbij
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Nieuwe matrassen

Goed vakantiepark met allerlei faciliteiten.

Vakantiepark voorziet in een heleboel aansprekende faciliteiten. Het huisje dat we geboekt hadden was een noodoplossing omdat alles voor een week volgeboekt was. H143. Het huisje was gedateerd, kan wel wat renovatie gebruiken. De slaapkamers waren erg klein voor mensen rond de 70 jaar en dan met zessen in zo'n klein huisje valt niet mee en met zessen aan tafel was bijna onmogelijk. De stoelen zat veel speling op en voelde onveilig aan. Situatie van het huisje is zodanig dat je er overdag praktisch geen zon hebt op je terras of je moet bijna op het pad gaan zitten. Verder werkte alles naar behoren. Ik snap door de late boeking en volboekingen dat we zo'n huisje toebedeeld kregen, de volgende keer willen we een iets groter huisje met grotere slaapkamers boeken. Dan betalen we gewoon meer met meer gemakken. Verder is er niets aan te merken op het hele gebeuren, het personeel is vriendelijk en meedenkend.

• Verbleven in? Chalet 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? wandelmogelijkheden/zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? meer afval scheiden in de huisjes

Mooie accommodaties, maar veel te luidruchtige buren

Wij vonden het 16 persoons huis Prima. De keukenuitrusting was compleet. De 2 vaatwassers zeer welkom. Het huis was schoon. Minpuntje is wel dat er te weinig karren voor bagage vervoer beschikbaar zijn op de aan en vertrek dag. Onze achterburen waren na 23 uur tot half 2 in de nacht met muziek en praten veel te luidruchtig. Aanspreken hielp de eerste 2 nachten niet, ook jullie interventie niet. De derde nacht was het rond 12 uur stil na dreigen met de noodmelding. Onze kleine kleinkinderen werden wakker van het lawaaien en waren pas na anderhalf uur weer in slaap. Erg vervelend allemaal.

• Reisgezelschap? Familie met jonge kinderen
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 16p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? dicht bij stand en ons huis
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? onmiddellijk een nachtwaker aanstellen

prima plek

wij hebben met de camper op de nieuwe plek gestaan , prima plek ideaal met de hond , vlakbij het strand. als er bij de nieuwe plekken ook nog sanitair komt is het helemaal prima. aandachtpuntje , geen licht op de toiletten in de avond, nu toch al vroeg donker.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? dicht bij zee

Te massaal en te weinig privacy

Zag recensies met ‘ruime plaatsen en veel groen’, maar vond alles dicht op elkaar en mn veldje was veel zand. Receptie en ontvangst prima! Dicht bij het strand fijn. Wilde savonds even makkelijk frietjes halen maar zou minstens 20 minuten duren. Niet praktisch als alleenreizende met 2 honden. Broodjesservice werkte wel goed.

• Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Veel meer privacy, meer controle op rijstijl oo het park

We miste een grote afval bak. grote zakken naar voren brengen .snap het wel .dan gooien de huurders van de huisjes (bouwvakkers) dat in de afvalbakken .

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.

Mooie omgeving, mooie camping, heerlijk genoten.

Het was een prettige camping die er mooi uit zag. Het was rustig, maar niet saai. De plekken waren ruim en de sanitaire voorzieningen zagen er netjes uit. De auto kon toch dicht in de buurt blijven staan, wat erg prettig was. De makkelijke toegang naar het strand was ideaal en we hebben daar erg van genoten.

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij het strand

mooie iets gedateerde bungalow..

heerlijk weekend in een 14P bungalow: Goede telefonische beantwoording van onze vragen en goede ontvangst bij de receptie. Twee key's voor de toegangspoort die je door mag geven, zodat iedereen binnen de poorten kan parkeren Huisje lag mooi apart wat veel privacy gaf. De tegels op het terras lagen schots en scheef. De tafels en stoelen waren gedateerd en zaten onder de vogelkak. Binnen was goed schoon met 7 slaap kamer. Heerlijk de twee vaatwassers en drie douches. ( een bad had ook welkom geweest.) We mistten kinderstoelen. bij de receptie besteld (7,50) , die supersnel/ binnen een kwarier werd afgeleverd. 's avonds werd het erg heet in het huisje ( 26 graden), misschien hebben wij de termostaat niet goed begrepen. De TV kent vooral veel Duitse zenders. Heerlijke bedden, goed opgemaakt met goede boxspings. Zelf van huis een espresso, een melkopschuimer, een tafelgrill en een frituur meegenomen. Op het terrein opvallend veel PL, D en UA kentekens. In S gravenzande kan je goed terecht voor boodschappen etc. Op het terrein is een prima speeltuin en de ligging zo vlak bij het strand was super. Gelukkig hadden we een zonnig weekend getroffen en ons prima vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? het strand zo dichtbij
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? De terrassen en stoelen opknappen

Heerlijk

Dit was dan alweer de 3e keer van het jaar dat wij hier verbleven! Nu wel 1 maand!! Eerste 2 weken in bungalow, laatste 2 weken in chalets. Waren superblij met het aanbod van teamleider huishouding om onze spullen te verhuizen!!! Helemaal top meegedacht. Het was voor deze tijd van het jaar een stuk drukker maar daar merk je vrij weinig van. Vaatwasser in bungalow warmde niet meer op waardoor de vaat er vuiler uitkwam, hier werd iets chemisch voor gebruikt wat al eerder was gedaan daar de lucht er ook was bij aankomst maar gelukkig vrij snel een nieuwe gekregen! Erg netjes het briefje wat achter gelaten wordt dat werkzaamheden zijn uitgevoerd bij afwezigheid! Dank je wel L. Ook de welkoms en info mails voor aanvang verblijf maken het weer een goed begin!!

• Omgeving / ligging van het park
  • Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, wij komen hier graag op vakantie, Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 4p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij zee en centrum
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Gebruiksaanwijzing bij vaatwasser en evt Gebruiksaanwijzing bij vaatwassser, sommige mensen gaan hier wel erg slordig mee om. Evt een borg invoeren, als mensen zich niet helemaal aan spelregels houden. Transfer naar Pipo wagen middels middels betaling of prijs iets aanpassen. De zwarte houten stoelen met kussens vervangen voor lichte kunstroof exemplaren. Efficent en hygiënisch. Stoffen kussens op bank mogen wat mij betreft weg of anders een gladde stof.

Leuke ervaring

Lang weekend in een pipowagen op het strand gehad. Ontzettend leuk om een keer te doen. Zeker een aanrader. Enig nadeel is dat de weg naar de pipowagen over het strand door het mulle zand is. Hier had wat mij betreft wel een pad naar toe gelegd mogen worden.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Een pad naar de pipowagens op het strand aanleggen

Heerlijk relaxed

Mooie plek om er even helemaal uit te zijn

• Verbleven in? Chalet 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Goed toegankelijk
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Kranen in de douches vervangen

Altijd prima! Lieve receptie meiden!

Het is altijd heerlijk bij jullie, zeer behulpzaam personeel. Enorme verbetering is Zout met de fijne speeltuin erbij. Aandachtspuntje: heb verschillende keren een flink formaat rat voorbij zien sprinten. Even vallen zetten! Snap wel dat dat kan gebeuren hoor.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Heerlijk dicht aan zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zorgen dat er salades gereserveerd worden bij de lunch bij Zout

Prima accomodatie vlakbij een mooi strand.

In de bungalow waren zelfs de vuilnisbakken goed schoongemaakt. Dat is heel prettig. Verder was alles gewoon goed voor elkaar.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand op loopafstand.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Misschien de bewegwijzering.

Leuke ervaring om mee te maken.

• Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dat het op het strand lag
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Dat er naar de pipowagen een verhard pad komt. Net als naar de strandtent.

Ideale camping qua ligging en overzichtelijke velden voor caravan, tenten en campers!

Prettige camping met vriendelijke medewerkers die mee willen werken aan oplossingen en met de klanten mee denken.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand en allerlei dorpen en steden. Dat is aangenaam voor een dagtrip.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? De kwaliteit van de sanitaire voozieningen onder de loep nemen. Soms sluit een deur niet goed, het begint soms wat sleets te geraken in sommige cabines, het wame water is niet altijd warm. Sanitaire voorzieningen zijn een belangrijke graadmeter.

Sehr schöne Anlage, ruhig gelegen, direkt am Strand und an den Radwegen

Sehr nettes und hilfsbereites Personal; hübsch und zweckmäßig eingerichtete "Kajüte", alles sauber und in Ordnung

• Warst du schon mal bei uns? Nein, das war das erste Mal
  • Reisegesellschaft Mit partner
  • Geblieben in? Bungalowhütte Komfort 4p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Nähe zum Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Disteln und Brennnesseln vor der Terrasse entfernen

Eigentlich schön wie immer

Dieser Bungalow war nicht mehr der aller neuste. Aber insgesamt ok

• Reisegesellschaft Familie
  • Geblieben in? Bungalowhütte Komfort 6P
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Die Strandnähe
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Stammgästen vielleicht einen kleinen Anreiz geben. Angebote etc.

Fantastisch plek

Prima ligging mooie plaatsen goede fiets paden en mooie routes

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De rust
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Elektrische grasmaaiers en kante maaiers veel stiller beter voor de gasten

Een heel fijne midweek gehad.

Vriendelijke ontvangst bij de receptie en een frisse en schone bungalow bij aankomst. Lekker weer gehad en de zee is echt binnen loopafstand.

• Omgeving / ligging van het park
  • Bent u al vaker bij ons geweest? Nee, dit was de eerste keer, Ja, wij komen hier graag op vakantie, Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? zee, strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Kaart in restaurant verbeteren .

Erholend

Schön gelegener Platz, das Personal ist sehr freundlich

• Restaurant k.A.
  • Reisegesellschaft Freunde
  • Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Es ist ruhig

Fantastisch!!

Er was slechts 1 nare ervaring en dat was de geluidsoverlast van strandtent de Pit die 1 van onze 3 nachten tot 03.00 's nachts harde muziek aan het draaien was. De dreun hield ons wakker. Als ze tot 12.00 door zouden gaan zouden we het geen probleem vinden maar 03.00 is echt niet leuk meer. Van een van de andere vakantiegangers in een pipo wagen hoorden we dat ze soms 4 nachten achter elkaar tot 03.00 doorgaan als het mooi weer is. Gelukkig bleef het bij ons beperkt tot 1 nacht. Advies: Maak een tijd en volume afspraak met de Pit en communiceer dit naar de vakantie gasten.

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zee en strand

Seit 10 Jahren immer wieder gerne!!!

Seit 10 Jahren fahre ich mit einer Gruppe von 14 Personen (früher Kinder und Erwachsene, heute Jugend und Erwachsene ;-) nach Vlugtenburg und wir freuen uns jedes Jahr sehr darauf. Die Kajütenbungalows sind gut eingerichtet, die Küche gut ausgestattet und es gibt Parkplätze in der Nähe, sodass man das Gepäck nicht allzuweit schleppen muss. Und mit einem Bungalow am Wegende ist man auch ziemlich ungestört. Auch der Weg zum Strand ist nicht zu lang (für mich, die nicht ganz so gut zu Fuß ist, ca. 15 Minuten). Und für das Frühstück gibt es einen Brötchenservice, den wir auch sehr gerne nutzen ;-) Alles in allem: wir kommen auch nächstes Jahr wieder!

• Restaurant k.A.
  • Reisegesellschaft Freunde