Zoals altijd; zeer tevreden
Beste Steven, Bedankt voor de goede review:) Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Es war sehr schön bei euch zu sein. Man hat sich sofort wohl gefühlt und alle waren sehr nett und freundlich. Vielen Dank für alles
Lieber Doreen, Was für ein Kompliment! Wir freuen uns sehr, dass Sie eine positive Erfahrung gemacht haben! Haben Sie schöne Ideen für Gerichte für das eetcafé Zout? Teilen Sie diese mit uns! Wir hoffen Sie wieder zu sehen! Mit freundlichen Grüssen, Miranda, reception Vlugtenburg
Lekker ruim huis voor 10 personen. Is niet op en top modern maar schoon en netjes. Compleet en dubbel plus voor de buitenruimte.
Goedemiddag Henk, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Hopelijk zien we u nog eens terug! We helpen u graag verder met uw vakantie. Met een vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Last minute geboekt Dichtbij strand en heel gezellig voor kinderen tijdens feestje met water.
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review! We zullen je complimenten delen met de andere collega's. Wat goed om te horen dat de kinderen zoveel plezier hebben gehad tijdens het Vlugtenburg festival dit weekend. De waterspellen met het warme weer was een heerlijke uitkomst. De opmerking over de rondlopende ratten gaan we intern bespreken, zodat we het snel kunnen verbeteren. Goed dat u dit doorgeeft! We hopen jullie snel weer te zien bij ons op het park! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Redelijk op het laatste moment nog een nachtje met ons zessen vastgelegd, er was nog een plekje! Yes! Enkele dagen voor ons vertrek werd één van de kinderen ziek waardoor moeder en de twee jongsten thuis bleven, terwijl ik (vader) met de twee oudsten op weg gingen. Dit gemeld bij de receptie tijdens het aanmelden, kreeg ik (tot mijn verbazing) een herberekening en daarmee een deel van het bedrag terug! Wat een top-service! En zoals gewoonlijk: net veld, nette wc's en douches, toffe speeltuintjes en lekker eten. Tot de volgende keer!
Goede dag Nathan, Bedankt voor het invullen van een reactie. U helpt ons hier enorm mee! Vervelend dat een deel van het gezelschap thuis moest blijven vanwege ziekte. Hopelijk gaat het nu beter. Beterschap gewenst! Maar gelukkig hebben jullie alsnog mogen genieten van de vakantie aan zee. Wat heerlijk om met het prachtige weer op de camping door te brengen. Komt u nog eens terug? We helpen u graag! Met vriendelijke groet, Miranda, Strandpark Vlugtenburg
Prima sanitair. Ruime plekken. Wifi is matig.
Beste Fons, Bedankt voor uw goede beoordeling. Uw tip over de wifi zullen wij intern bespreken en hopelijk kunnen wij dit verbeteren in de toekomst. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
. Die Nähe zum Strand macht es noch um so schöner.
Liebe Petra, Danke für die Bewertung. Schön dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Freundliche Mitarbeiter, alles sehr unkompliziert bei An und Abreise. Kommen gerne wieder.
Lieber Michael, Vielen Dank dass Sie diese nette Bewertung hinterlassen haben. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Das Motto lautet - alles entspannt. Wie waren in einem Safari Zelt, mit zwei Hunden. Es war eine tolle Unterkunft, mit allem was man braucht. Die Mitarbeiter waren alle nett und freundlich, wir füllten uns die ganze Zeit sehr wohl. Wir kommen wieder, definitiv.
Liebe Natalja, Danke für die netten Komplimenten. Wir freuen uns zu lesen dass Sie einen schönen Urlaub im Safarizelt hatten. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Heerlijk park, aardige mensen. Centrum/supermarkt in de buurt. We komen zeker voor een 3e keer terug.
Beste Ester, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat leuk dat we jullie weer gaan terugzien! :) Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr freundliche, hübsche Dame an der Rezeption. Sehr nettes Team überall. Tolle Lage nahe Strand. Alles vorhanden, tolles Angebot an Möglichkeiten.
Lieber Maximilian, Es ist schön zu lesen dass Sie einen schönen Urlaub hatten. Wir hoffen Sie in Zukunft wiederzusehen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Heerlijke vakantie met familie en vrienden.
Beste Saskia, Bedankt voor de goede beoordeling. We hopen jullie snel weer te zien. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles super waren bereits zum dritten Mal dort
Liebe Nicole, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben. Es ist schön zu lesen, dass Sie einen guten Aufenthalt hatten. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Sabine, rezeption Strandpark Vlugtenburg
Hkkkkk
Liebe Nicol, Vielen Dank, dass Sie diese gute Bewertung hinterlassen haben. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen! Mit freundlichen Grüssen, Sabine, rezeption Strandpark Vlugtenburg
Personeel was erg aardig en behulpzaam, leuke activiteiten voor de kids en de speeltuin is uitgebreid! Verder leuke avondprogramma voor de ouders, totaal geen klagen gehad. Tevens ook geen overlast gehad van andere parkbezoekers/bewoners.
Goede dag, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben. Wij zien jullie graag terug! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben met plezier van deze camping gebruik gemaakt. Een ruime plaats, met op loopafstand toilet en douche voorzieningen. Efficiënte receptie, vriendelijk personeel.
Beste Gijs, Bedankt voor de goede review. Fijn dat jullie hebben genoten van jullie verblijf. Goed dat u aangeeft waar u kansen tot verbetering ziet. Wij zullen uw tips meenemen. Graag tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mijn ideale combinatie van drie dingen die ik leuk vind, kamperen aan het strand met de hond.
Goede dag, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad. Wij zullen uw tips zeker meenemen. Graag tot ziens! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij zaten in de pipowagen op het strand. Prachtig! Klein maar fijn. Heerlijk weer gehad dus enorm genoten. Hartelijk dank!
Beste Linda, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. De pipowagens zijn uitstekend geschikt voor een knus en fijn verblijf dicht bij de zee. En dan ook nog dat stralende weer, dat is pas echt genieten! Goed dat u ook aangeeft waar u kansen tot verbetering ziet. Betreffend de bagage-service, hierin kunnen we zeker naar uw tip kijken. Fijn dat u hierin wilt meedenken. Hopelijk zien we u nog eens terug! We helpen u graag verder met uw vakantie. Met een vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Zeer gastvrij ontvangen en iedereen is erg vriendelijk, Wel mis ik een paar klapstoeltje bij de accommodatie
Goede dag, Wat fijn dat u even de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten, hartelijk dank daarvoor. Bedankt voor de complimenten! Goede tip over de klapstoeltjes! Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
De ligging van het park is Top! Bij het restaurant is een mooi speelterrein voor de kids zodat je daar lekker kunt eten. Animatie is top en het eten is ook goed
Beste Bas, Je proeft het vakantiegevoel in uw reactie. Wat heerlijk! De speeltuin is uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. En de mogelijkheid om lekker een hapje te eten bij de restaurants maakt het vakantiegevoel af! Komt u nog eens terug? Met een vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Die Lage ist toll, 5 min zu Fuß zum Strand. Das Safarizelt war ebenfalls toll und mal eine Abwechslung zum Charlet oder so. Gerne kommen wir wieder.
Lieber Julian, Was für ein Kompliment! Wir freuen uns sehr, dass Sie eine positive Erfahrung gemacht haben! Wir hoffen Sie wieder zu sehen! Mit freundlichen Grüssen, Miranda, reception Vlugtenburg
We hebben het goed naar het zin gehad, 1 nadeel, het was te warm
Beste Gert, Bedankt voor de mooie review! Het warme weer biedt ook in Nederland de mogelijkheid om te genieten van je vakantie. Hopelijk heeft u van de voordelen kunnen genieten. We hopen jullie snel weer te zien bij ons op het park! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Super camping mooi sanitair goede locatie
Beste Gerda, Wat heerlijk genieten op de camping. Fijn om te horen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. De tip over de eetcafé Zout, nemen wij zeker mee. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij zijn geen hondenliefhebbers dus waren niet blij met hoeveelheid honden die er liepen!
Beste Arie, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wat zijn we blij met het prachtige weer, wat een heerlijke zomer aan de Nederlandse kust. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Een hele fijne tijd gehad, kinderen konden zich op het park optimaal vermaken door allerlei georganiseerde activiteiten. We hadden het weer ook mee, dus dat scheelt ook enorm!! Huisje was netjes en schoon.
Beste Erik, Wat hebben jullie het getroffen met het prachtige, zonnige weer! Dat maakt het vakantiegevoel helemaal compleet. En als de kinderen genoten hebben van de animatie, dan zijn wij ook blij en tevreden. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR