Prachtige tijd gehad. Goede ligging.
Beste Els, Bedankt voor het achterlaten van een review. Tot de volgende keer. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Aufenthalt war sehr schön, Personal sehr freundlich
Lieber Philipp, Vielen Dank für die gute Bewertung. Bis zum nächsten Mal. Mit freundlichten Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Prima week en weekend gehad met vrienden. Er vallen een paar zaken op: Een betere bewegwijzering, duidelijk aangeven waar het sanitair gebouw is. Dit staat nergens(Behalve op de plattegrond)aangegeven. Tevens is een aangepast sanitair blok voor mensen met een beperking eigenlijk noodzakelijk. Mijn vriendin zit in de rolstoel en dan is douchen en naar het toilet gaan niet makkelijk. Ook op de plek voor afval weg brengen ontbreekt de aanduiding wat voor glas, papier, restafval e.d. is bedoeld.
Beste Petra, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. De opmerkingen zullen wij meenemen voor de toekomst. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijn park, super locatie aan het strand en fietspad naar HvH of Scheveningen. Ook fijne dorpen op korte afstand in de buurt met goede winkel mogelijkheden.
Beste Patrick, Bedankt voor de goede review. De aangegeven punten zullen wij intern bespreken. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Freundliches Personal. Außenanlagen wurden stets gereinigt, auch die Sanitäranlagen und Toiletten. Müllentsorgungsanlage sauber. Brötchenservice könnte besser sein. (Zeitlich sehr unterschiedlich)
Lieber Bernd, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir freuen uns zu lesen dass Sie einen schönen Urlaub hatten und hoffen Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Het is onthaasten van het begin tot het eind, waarbij van alles te doen is in de omgeving en geen dag hetzelfde is op het strand
Beste Simone, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Wat fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van de omgeving en het strand. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
De bungalow was ruim genoeg voor ons hele gezin plus hond. De bedden lagen prima en het hele huisje was goed afgestemd op een groot gezin. We misten alleen een 2e wasrekje voor zoveel personen, maar dat werd meteen naar ons toegebracht toen we er om vroegen. Het online thuis inchecken scheelde een hoop wachttijd bij de receptie bij aankomst, ideaal! Ook de slagboom ging al voor ons open doordat we thuis de kentekens doorgegeven hadden. Dat voelt heel welkom. Het mooie weer werkte natuurlijk ook mee, maar we hebben een heerlijke ontspannen vakantie gehad.
Beste Geanne, Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de vakantie. We hopen jullie in de toekomst nog eens tegen te komen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Aanrader.
Beste Debora, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. Uw opmerkingen zullen wij intern bespreken, zodat wij dit in toekomst kunnen verbeteren. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Es gibt Alles für die kleinsten, Strand und Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe.
Liebe Natalia, Vielen Dank für die gute Bewertung. Bis zum nächsten Mal. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Huisje zoals verwacht. Fijne ligging. Mooi weer.
Beste Nout, Bedankt voor de goede review. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Had voor 1 nachtje een trekkerstent gehuurd ivm een feestje en keek uit naar deze ervaring want de foto's zagen er heel leuk uit. Maar bij de foto's bleef het helaas bij aankomst bleek ik de verkeerde datum geboekt te hebben. Super LIEF hebben ze de helft van het geld terug gestort. Dus als ik daar weer in de buurt ben gaan we zeker een nieuwe poging doen.
Beste Laura, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat een vervelende situatie was dat. Hopelijk kun je het nog eens overdoen. We zijn blij dat we je gedeeltelijk hebben kunnen compenseren. Met een vriendelijke lach, Lisette, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Idealer Nordsee Urlaub für uns als Familie mit 2 kleinen Kindern und 2 Hunden. Strandnähe perfekt und die Umgebung ist schön zu erkunden (Rotterdamer Hafen, Den Haag, sowie kleine, nahliegende und schöne Ortschaften mit guten Einkaufsmöglichkeiten). Der Park und unser Bungalow waren sehr sauber und gut ausgestattet, das Personal ist total freundlich und im Café/ Restaurant gibt es leckeres Essen zu guten und fairen Preisen. Das Angebot (Spielplatz sowie Animation) für dieKinder ist sehr ansprechend, unsere Jungs waren begeistert.
Liebe Jelena, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir freuen uns zu lesen dass Sie einen schönen Urlaub hatten und die Kinder eine tolle Zeit hatten. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Das Ferienhaus mit der nautischen Ausstrahlung ist zweckmäßig ausgestattet. Brandneu wie in der Beschreibung ist er jedoch nicht. Die Begrüßung war sehr herzlich und der Service absolut top. Der Lieferservice der Brötchen bis zur Haustür war super. Die Anlage war sauber und ordentlich. Es wird eine abwechslungsreiche Kinderanimation geboten. Der Weg zum Strand ist nicht weit. Dieser ist schön und sehr sauber. Ebenfalls zu empfehlen sind Radtouren.
Lieber Jens, Vielen Dank dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Wir freuen uns zu lesen dass Ihnen der Bungalow und die Umgebung gefallen haben. Wir hoffen Sie in Zukunft wiederzusehen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Beste Ronald, Bedankt voor de goede review. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
2 wkn pipowagen op het strand met geweldig weer. Heerlijke vakantie.
Best Hedy, hartstikke bedankt voor de mooie beoordeling! Het is inderdaad echt topweer geweest om heerlijk in een pipowagen op het strand te zijn en dat dan 2 weken. Dat blijft bijzonder, wakker worden op het strand toch? Fijn dat jullie het goed hebben gehad. Tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Zon, zee, strand en leuke steden in de omgeving. Gastvrijheid ‘Zomertijd’ was helaas minder, maar dat staat los van Vlugtenburg.
Beste Nicole, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te lezen dat jullie weer genoten hebben. Ik ga de tips meenemen en doorgeven aan Zout en de animatie. Bedankt. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Hele fijne ervaring. Vriendelijke medewerkers die snel paraat staan indien nodig. Schoon verblijf en perfecte ligging. 2e keer dat we hier zijn en mogelijk volgt er nog wel een 3e keer.
Beste Marieke, hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn dat u er even de tijd voor heeft genomen. Een zwembad zet ik bij de tips, bedankt voor het meedenken! Voor nu zal het nog even blijven bij zwemmogelijkheid om te zwemmen in de zee of 1 van de zwembaden in de buurt. Hopelijk zie ik jullie voor een 3 keer :). Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Rustig en toch gezellig met leuke mensen bij de animatie
Beste Ronald, hartstikke bedankt voor de mooie beoordeling! Erg leuk om te lezen dat jullie het zo goed hebben gehad. Ik ga het compliment voor de animatie aan hen doorgeven. Leuk idee, een treintje of paardentram naar het strand. Dat zou inderdaad een mooie toevoeging zijn. Wie weet in de toekomst! Bedankt voor het meedenken. Hopelijk tot ziens. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr sauber, schön für Familien und Hunde Besitzer. Alles durchdacht für einen tollen Urlaub. Bei den Unterkünften Bungalow und Chalet wäre toll wenn ein Ofen in der Küche wäre und/oder ein Toaster, damit man die leckeren Brote und Brötchen auch am 2. Tag noch knusprig essen kann. Das hat gefehlt. Außerdem wäre ein Staubsauger auch in den Chalets toll nicht nur in den Bungalows. Die Häuser sind ziemlich klein für die Anzahl der Personen. In den kleinen Schlafzimmern ist für Koffer kein Platz. Reist man wirklich mit 6 oder mehr Personen und jeder mit Koffer ist Chaos vorprogrammiert. Hier verbesserubgsbedarf.. Sonst alles toll gewesen!
Liebe Hakan, Vielen Dank für Ihre umfassende Bewertung! Schön zu lesen dass Sie ein schöne Kurzurlaub hatten. Vielen Dank auch für Ihre Tipps. Ein Staubsauger muss auch in Chalet sein, untschuldigung das diese gefehlt hat. Hoffentlich bis zum nächsten mal. Mit freundlichen lächern, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
fijn huisje fijne plek ,lekker huisje in de zon ,huisje 1 dichtbij het strand. fijne animatie voor de kinderen
Beste Sandra, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat jullie lekker van het strand hebben kunnen genieten en bij de animatie. :) We hebben nu de grote speeltuin en een kleinere bij de camping. Voor nu is er nog niet heel veel plek voor extra speeltuintjes, naast de losse speeltoestellen verspreidt tussen de bungalows, maar wie weet in de toekomst. Bedankt voor het meedenken. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles was netjes schoon iedere dag en mensen aan receptie vriendelijk en behulp zaam.
Beste Esther, Heel erg bedankt voor de beoordeling en voor de mooie complimenten. Tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hadden een heel mooi weekend. De chalets zijn heel verzorgd en alles is aanwezig voor paar dagen rust . Alles is dichtbij van de zee tot winkels. De druiven die wij bij aankomst kregen waren heerlijk! Voor herhaling vatbaar . Het enige min puntje misschien was dat de keuken van het restaurant in het park vroeg dicht was op vrijdag.
Beste Evelien, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn dat u even de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Goed om te lezen dat jullie een goede vakantie hebben gehad en de tip voor het restaurant ga ik doorgeven! Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr freundlicher Service. Sehr viele Hunde auf der Anlage. Der Weg zum Strand ist nicht wie beschrieben 2 Minuten sondern gute 15 Minuten wenn alle stramm marschieren.
Liebe Olga, Vielen Dank dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Das stimmt, der Strandzugang ist ziemlich lang und 10 a 15 Minuten laufen. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Staff extremely friendly and helpful nothing to much trouble short walk to the beach over all a very good experience
Dear David, Thank you for leaving a review. We are glad that you had a nice stay with us. We will pass on your comment to the restaurant. Hopefully we can do something with this in the future. Kind regards, Lisette, Reception Vlugtenburg
S'avonds veel rumoer, veel auto en elektrische vervoermiddelen op het grind pad. Aardig personeel, fijne fietsen! Dicht bij het straks. Leuk aanrader, zal zeker vaker komen. Jammer geen 4 persoons tent.
Beste Nienke, Bedankt voor het achterlaten van een review. Uw opmerkingen zullen wij intern bespreken. We hopen jullie in de toekomst nog eens tegen te komen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR