Gastvrij ontvangen, prima service, mooie schone accommodatie.
Beste Herma, Wat een mooie complimenten! Hartelijk dank voor het delen. We hopen u nog eens terug te zien. Met een vriendelijk lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
heel goed
Beste Wim, U heeft heerlijk kunnen genieten van een vakantie met vrienden in een luxe bungalow. Bedankt dat u uw ervaring wilt delen. Misschien tot de volgende keer! Met een vriendelijk lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ruime huis, voorzien van alles wat je nodig hebt. De ligging direct aan strand en duinen helemaal top. Volgend jaar weer!
Beste Britt, Bedankt voor deze goede beoordeling! Wat fijn dat jullie hebben genoten van het verblijf op de camping. Tot een volgende keer! Met een vriendelijk lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Die Bezahlung der Brötchen per Paypal oder credit Karte wäre gut. Aktuell ist die Bezahlung sehr umständlich mit giropay
Lieber Leon, Danke für den Tipp! Wir werden das auf jeden Fall weiter untersuchen. Wir hoffen Sie wieder zu sehen. Mit freundlichen Grüssen, Miranda, reception Vlugtenburg
Sehr nette Begrüßung beim Check-in. Reparaturen/Anliegen werden schnell erledigt.
Lieber Andrea, Was für ein Kompliment! Wir freuen uns sehr, dass Sie eine positive Erfahrung gemacht haben! Wir hoffen Sie wieder zu sehen! Mit freundlichen Grüssen, Miranda, reception Vlugtenburg
Prima georganiseerd, nummerplaat herkenning bij op en afrijden van de camping is bijzonder gemakkelijk. Aardige medewerkers bij de receptie die je adequaat verder helpen. Jammer dat het weer niet mee werkte. We komen zeker een keer terug.
Goedemorgen Johan, Heerlijk genieten op de camping! Fijn dat u een goede tijd heeft gehad bij ons op het park. Wat een vriendelijke complimenten. Komt u nog eens terug? En neemt u dan het zonnetje mee? Met een vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben overnacht in een Pipowagen op het park. De wagen was keurig schoon en van bijna alle gemakken voorzien. Een kleine tip, maak ergens (bijvoorbeeld achteraan tegen de zijwand) een paar haakjes met een paar kleerhangertjes. Nu moet je steeds je kleren op bed leggen en s-avonds b.v. weer op de bank om dat er geen mogelijkheid is om kleding ergens op te hangen. Een paar stoeltjes om buiten te zitten zou ook fijn zijn. Het restaurant was goed en gezellig.
Beste Ton, Wat fijn dat u even de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten, hartelijk dank daarvoor. Bedankt ook voor de tips. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
In een Pipowagen aan zee is het geweldig ontspannen. De zee is je voortuin terwijl de duinen je achtertuin vormen. Heerlijk om af en toe een duik te nemen en elke dag aan zee te wandelen
Beste Natasia, Bedankt voor de leuke review. Fijn dat u zo heeft genoten van de zee en het strand! Graag tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Meena, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het was mijn 3e bezoek aan deze camping, met camper. We hebben helaas op de eerste ochtend moeten vertrekken vanwege acute medische zaken. Jammer dat er geen enkele regeling vanuit de camping is om hier iets tegemoet te komen met een mogelijkheid om b.v. deels te kunnen annuleren in bijzondere gevallen. We waren vanzelfsprekend liever gebleven. De camping blijft favoriet en we zullen zeker wel weer terugkomen.
Beste Marco, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Ik heb u een e-mail gestuurd over de kosten die u terug krijgt van ons en de kosten die u bij uw reis/annuleringsverzekering kunt navragen. Fijn om te horen dat u de camping als prettig ervaart, we zien u graag een volgende keer weer! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We waren hier met onze hond, en het was prima! Goed schoongemaakt, fijne bedden. We komen zeker terug, en nemen dan een Kajuit bungalow die niet geschakeld is, zodat je de buren niet hoort door de dunne scheidingswand van de bungalow, en zij ons niet horen.
Beste Rene, Bedankt voor het achterlaten van een goede review. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
we hadden goed verzorgde kamers en alles was mooi in orde. alles was top
Beste Marc, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Fijn om te lezen dat de bungalow goed is bevallen. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Goeie ligging Mooi park Fijn broodjes sercvice
Beste Bianca, Bedankt voor het achterlaten van een review en de tip! We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mijn man en ik (met hond) hadden twee vakantieparken geboekt voor deze reis. Het verschil tussen het eerste vakantiepark (Midden-Nederland) en dit park is enorm. Er stond een pakketje met schoonmaakdingen klaar, we kregen een welkomstcadeautje uit de streek, we konden buiten openingstijden inchecken en bezoek was welkom. Wij zijn erg tevreden! Ook de trekkershut vonden we fijn. De bedden zijn comfortabel en de keuken is voldoende uitgerust. Een plaid voor warmte en stoelkussens voor de (harde houten) stoelen zou het extra comfortabel maken!
Beste Klarinda, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn om te lezen u zo tevreden was met de tent en de service van het park. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooie week gehad. lekker rustig park, maar het was naseizoen dus is dat logisch. Bedden zijn nogal smal, verder goed huisje.
Beste Erik, Bedankt voor de goede review. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Nette staplek. Schone toiletten dichtbij. Gratis douche en afwas plekken Terrein keurig onderhouden. Vriendelijk personeel Dichtbij het strand
Beste Henk, Bedankt voor de goede beoordeling. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het is een gezellig,klein park.De medewerkers zijn erg vriendelijk en het sanitair van de camping was heel schoon. Het ligt dichtbij het strand waar honden vrij mogen lopen.
Beste Hannie, Bedankt voor de goede review. We hopen jullie in de toekomst nog eens tegen te komen op het park! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Unterkunft war gemütlich und sauber mit ausreichend Platz. Der Service am Platz war super, auch für körperlich eingeschränkte Menschen wird viel möglich gemacht. Strand ca 10 Minuten fußläufig. Hunde im Park und am Strand willkommen. Die Umgebung lädt zu tollen Tagesausflügen ein.
Liebe Marina, Vielen Dank dass Sie diese gute Bewertung hinterlassen haben. Wir freuen uns zu lesen dass Sie eine tolle Zeit im Park hatten. Wir hoffen Sie in Zukunft wiederzusehen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Wij komen nu ruim 10 jaar elk jaar 1 week met de ouders, we hebben dit altijd als zeer prettig ervaren, het park is relatief rustig het personeel altijd erg vriendelijk en hulpvaardig. Zolang we kunnen blijven we dit doen, het blijft een week met een gouden randje...
Beste Belinda, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat leuk dat jullie al 10 jaar lang elk jaar bij ons vakantie komen vieren. We zullend de mooie complimenten delen met het personeel. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Schöner Urlaub in einer angenehmen Atmosphäre. Sehr nettes Personal. Nette Miturlauber.
Liebe Bettina, vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! schön zu lesen, dass du einen schönen Tag im Zigeunerwagen hattest. Hoffentlich bis zum nächsten mal. Mit freunlichen Lächeln, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi schoon opgeruimd park met een schoon huisje.De dakramen in de serre hadden echt wat WD40 nodig want als je die s'avonds dichtdeed waren de buren wakker. De serre is een leuke toevoeging maar gordijnen zouden fijn zijn om de zon buiten te houden aangezien er in het woongedeelte verder geen mogelijkheid was te ventileren en het erg warm werd in het huisje. We hadden gereserveerd in het restaurant maar er was ivm personeelsgebrek besloten op dinsdag te sluiten,helaas waren wij hier niet van in kennis gesteld zodat we er rekening mee konden houden qua eten meenemen,jammer. We hadden een 8 persoonshuisje waarin een tussendeur zat naar het naast gelegen huisje. Wij hadden verwacht dat hier een soort sluis zou zitten maar helaas was er geen sprake van isolatie dus we konden de gesprekken van de 2 dames naast ons(die een behoorlijk volume hadden) letterlijk volgen (en zij die van ons ook) wat een minder gevoel van privacy ten gevolg had.
Beste Ellen, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u even de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten met uw ervaring. Excuses dat het niet was zoals verwacht! Uw feedback ga ik zeker bespreken met onze technische dienst en directeur. Er zijn bij deze bungalows recent nieuwe deuren geplaatst, die geluidwerend moeten zijn. We gaan kijken hoe dit nu verder het beste opgelost kan worden. Ik heb u ook een persoonlijk bericht gestuurd. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mijn partner stond onder een koude douche. Dat BBC was het enige minpuntje. Verder is ons verblijf prima verlopen
Beste Karin, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend dat uw man onder een koude douche stond. We zullen het warm water even in de gaten houden, zodat dit hopelijk niet vaker voorkomt. Tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
This is a great campsite near to the ferry port, yet close to a beautiful beach and amazing cycle routes. It exceeded our expectations.
Dear Pauline, Thanks for the review. We hope to see you again in the future. Kind regards, Lisette, reception Vlugtenburg
Wat een heerlijke week hebben we gehad. Lekker wandelen en uitwaaien op het strand. Den Haag en Rotterdam liggen dichtbij en zijn goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer.
Beste Suze, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wat leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van het strand en de omliggende steden. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ein Toller Campingplatz mit allem was man sich wünscht. Wir kommen sehr gerne wieder .
Lieber Cezmi, Vielen Dank für die gute Bewertung. Bis zum nächstes Jahr! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Genoten van weer een heerlijke week op jullie park en van de omgeving!
Beste Pascal, Bedankt voor de goede beoordeling. De aangegeven punten zullen wij in behandeling nemen. We zullen bekijken wat we kunnen verbeteren voor de toekomst. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR