Huisje met inrichting en inhoud was prima. het was redelijk schoon en het keukengerei was net als afgelopen jaar ruim voldoende. Weet dat bij ons huis ( 48) echt constant bruine ratten lopen soms drie tegelijk op het gras en terras. Uiteraard hebben wij daar geen eten gelaten. We vonden dat niet fijn en mijn dochter was er erg bang voor en is een reden om volgende keer elders te gaan kijken.
Beste Edward, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Goed dat u ook aangeeft waar u kansen tot verbetering ziet. Vervelend om te horen dat u last heeft gehad van ratten. Dit is uiteraard iets wat wij niet graag zien op het park. Bedankt dat u dit aan ons doorgeeft zodat we dit kunnen bestrijden. Hopelijk zien we u nog eens terug! We helpen u graag verder met uw vakantie. Met een vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Mit unseren kleinen Kinder waren wir schon vor Jahren in Vlugtenburg und später mit Wohnmobil und auch in einer Ferienwohnung (2016). Nun sind wir etwas Gealtert und kommen gerne zurück . Danke für euer gutes Angebot.
Guten Tag Hartmut, Wie schön zu lesen, dass Sie immer wieder in unseren Park kommen. Und jetzt ist es mit größeren Kindern ein weiterer Feiertag. Sie sind jederzeit wieder herzlich willkommen! Bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Miranda, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Ik kreeg bij aankomst een grote doos westlandse druiven cadeau. Ik mocht ook eerder op m’n plek gaan staan, omdat de voorganger al vertrokken was. Verder was de camping netjes.
Beste Jannie, Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf op de camping. We hopen u snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij wonen in Maassluis en gaan meestal vrijdags naar het park en zondags weer naar huis. Worden altijd super vriendelijk te woord gestaan door de receptie. Een kwartiertje rijden en daarna het gevoel dat je op grote vakantie bent. Sanitair schoon, restaurant top en het strand op loop afstand.. Wat wil je nog meer …..
Beste Jan, Wat leuk om te lezen dat u vaker terugkomt. En dan zo dichtbij huis! U bent elke keer weer van harte welkom! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ein kleiner Verbesserungsvorschlag: Es wäre toll, wenn man die Klapptüren von der Schlafhöhle mit einem Riegel (wie im Bad) verschließen könnte. So wäre es für kleine Kinder etwas sicherer… Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen sicherlich wieder! Danke!
Guten Tag, Vielen Dank für Ihr positives Feedback. Und Danke für das Tip! Wir freuen uns zu hören, dass Sie Ihren Urlaub genossen haben. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Miranda, Rezeption Vlugtenburg
Schöner Platz, gute Sanitäranlagen, nettes Personal, nahe am schönen Strand
Lieber Gerdina, Was für ein Kompliment! Wir freuen uns sehr, dass Sie eine positive Erfahrung gemacht haben! Wir hoffen Sie wieder zu sehen! Mit freundlichen Grüssen, Miranda, reception Vlugtenburg
We hadden een heel leuk huis voor 14 personen. Het was super schoon, de bedden lagen goed en de douches uitmuntend.
Beste Corina, Bedankt voor deze goede beoordeling! Bedankt voor de prachtige complimenten! Wat fijn dat jullie hebben genoten van het verblijf in de 14-persoons bungalow. Tot een volgende keer! Met een vriendelijk lach, MIranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Traumhafte Strandlage des Zirkuswagens. Alles wie beschrieben vorgefunden! Sehr freundlicher Service.
Beste Frank, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Was für ein Vergnügen, den Strand bei den Pipowagens zu genießen! Danke für die wunderbaren Komplimente Wir freuen uns auf ein Wiedersehen. Mit freundlichen Grüssen, Miranda, reception Vlugtenburg
Dicht bij zee
Beste Jan, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling. Misschien zien we u nog eens terug! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir waren jetzt das 3. mal bei euch und es hat uns wieder gut gefallen, das einzige was gefehlt hat große Kaffeetassen ( Kaffeepot), wir kommen bestimmt bald wieder.
Lieber Maria-Luise, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Und danke für den Tipp! Wie schön zu hören, dass Sie treue Besucher sind und bereits dreimal gekommen sind. Wir würden uns sehr freuen, Sie zum vierten Mal im Park begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüssen, Miranda, reception Vlugtenburg
Wij hebben een paar dagen de rust gevonden op dit park. De ligging is perfect als uitvalbasis voor leuke wandelingen.
Beste Marcel, Wat moet het heerlijk zijn om te genieten van een mooie wandeling aan het strand. Bedankt dat u uw ervaring wilt delen. Komt u nog eens terug? Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijne ruime plaatsen op de camperplaats, schoon sanitair en vrolijk personeel.
Beste Willem, Bedankt voor de goede review. Wat leuk dat het verblijf goed is bevallen. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Erge zorgzaam personeel,alles werd meteen opgelost,als je iets vroeg !Prima huis!
Beste Neline, Bedankt voor de fantastische review. We zien u graag terug, om u weer met open armen te kunnen ontvangen:) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Es gefällt uns immer wieder super, wir kommen gerne hierher. Die Mitarbeiter sind immer freundlich und hilfsbereit.
Lieber Martina, Vielen Dank für Ihre gute Bewertung! Schön zu hören, dass dir unser Park gefällt :) Wir hoffen, Sie bald wieder zu sehen! Mit freundlichen Grüßen, Meena, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Goede camping. Voor volgend jaar weer geboekt
Beste meneer/mevrouw ten Zijthoff, Bedankt voor uw review! Tot volgend jaar! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Geen info
Beste Leo, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u een leuke tijd heeft gehad! Bij overlast mag u altijd het noodnummer bellen, wij staan graag voor uw klaar. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Het is fijn om dicht bij de zee te zijn voor mij want ik heb elke ochtend in zee gezwommen. heerlijk dat je kan kiezen waar je een kopje koffie nuttigt en het is een rustig sfeertje op de camping. Het sanitair is schoon en wordt regelmatig bijgehouden.
Beste Wilma, Hartelijk dank voor de fijne review! We ontvangen u graag een volgende keer weer met open armen:) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
er lekker even tussenuit. overal lekker dichtbij.
Beste Jan, Bedankt voor het achterlaten van een goede review. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles perfekt und reibungslos. Angefangen vom wunschbungalow, kennzeichenhinterlegung zum täglichen Brötchen Service, es ist immer wieder ein schöner Urlaub
Liebe Claudia, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Bis zum nächsten Mal. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Wir hatten am Anfang 2 Tage sehr laute Jugend/Lehrlingsgruppe mit Lärm bis 2 Uhr morgens und ab 4 Uhr morgens. Danach war alles bestens. Wir hatten ein kleines Problem mit dem Wasserabfluß, der umgehend behoben wurde. Die Anlage fand ich sehr sauber. Parkmöglichkeiten mehr als ausreichend. Die Einfahrmöglichkeiten in den Park mit Kamerakontrolle war super.
Lieber Harald, Vielen Dank dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Wir bedauern dass Sie von anderen Gästen durch Lärm belästigt wurden. Schön, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
De ligging van het camperpark is dicht aan het strand. Ontvangst is duidelijk en goed, broodjes-en eetservice perfect Persoonlijk vinden wij het niet fijn om op een groot park te verblijven, maar omdat het niet zo druk was viel het wel mee. Ik dacht dat het camperpark apart van het bungalowpark lag. Het sanitair werd mooi schoon gehouden en vooral de badkamers met wc en douche waren perfect. Ik denk wel te weinig als het park vol is.
Beste G, Bedankt voor uw beoordeling en de tips. Hopelijk zien we u in de toekomst nog eens bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Super ontvangst bij welkom door receptie. Aangewezen plaats was dik in orde en voor herhaling vatbaar. Gr Ronnie en Tina
Beste Ronnie, Bedankt voor de goede review. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
prima vakantie op een mooie locatie met veel uitwijkmogelijkheden
Beste J, Bedankt voor de mooie review. We hopen jullie snel weer te zien bij ons op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Geweldige ervaring op het campinggedeelte van het park; Toiletten douches enz schoon !!
Beste Henk, Wat fijn dat u even de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten, hartelijk dank daarvoor. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Voor de tweede keer in Vlugtenburg. Wat me dit jaar opviel was veel mensen uit Oostbloklanden. Dit jaar hetzelfde huisje als vorig jaar, vorig jaar veel schoner! Dus de hygiëne mag beter, zeker op badkamer, en de ramen mag wel eens goed een spons en zeem over. Verder fijne vakantie gehad.
Beste Jolanda, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. En wat leuk dat u voor een tweede keer ons park heeft bezocht. Goed dat u ook aangeeft waar u kansen tot verbetering ziet betreft de hygiëne. Uw ervaring helpt ons hierbij en geeft ons de kans om dit de volgende keer beter te doen. Zien we u voor een derde keer terug? We helpen u graag verder met uw vakantie. Met een vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR