heerlijk schoon en netjes.

Volledig ingerichte bungalows. We hebben genoten, de receptie was vergeten ons kenteken invullen dat was jammer daardoor konden we verschillende keren het park niet op. ( dan toch maar snel achter een andere auto)Verder zag de receptie en medewerkers er goed uit en behulpzaam. Ook de sint op het park was leuk!

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? dicht bij strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? rode karren gratis maken

Een hele opluchting, wat was dit fijn!

Wij moesten door een onverwachtse verbouwing uit ons huis. Op internet vonden wij een huisje bij Strandpark Vlugtenburg. Heel fijn dat iedereen zijn eigen kamer had en een ruime woonkamer. Het enige dat we miste was een oven, maar met een gesloten bbq hadden we dit opgelost. Het personeel is vriendelijk en zorgt ook voor een goede sociale controle. Super bedankt dat wij bij jullie welkom waren!!!!!

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het duin om in te houden wandelen , fietsen en hardlopen
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zichtbaarheid vanaf de openbare weg vergroten. Het huisje was wat lastig te vinden zonder kaart.

Dikke Prima!!!

Dikke Prima!!!

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p

Goede camperplek in de winter.

Aardig personeel. Uitstekende voorzieningen goede ligging.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zeer dicht bij strand.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Het personeel een kerstbonus geven.

Super.

Heel leuk dat Sinterklaas rond reed op zijn paard bij de bùngalows en de pieten binnen kwamen om te strooien Onze kleinkinderen hebben er van genoten. Ook de broodjesservice was heel fijn. En we hebben genoten van het uitgebreide gourmet. Dus al met al een heerlijk weekend gehad met kinderen en kleinkinderen.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand.

Prima camperplek in de winter.

Vlugtenburg is voor mensen met een camper een erg goede plek. Locatie is uitstekend en de voorzieningen zijn goed. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De twee tips die ik gaf zouden ze zo spoedig mogelijk oplossen. Dat zien we dan een volgende keer, want we komen zeker terug. ( Tips waren: In de folder staat flitsende en goede WiFi. Op onze standplaats, achter op het " oude" camperveld, was dit niet zo daverend. In dezelfde folder was ons een verwarmd toiletgebouw beloofd, alhoewel het toiletgebouw prima voldeed en keurig schoon was, bleef de verwarming achterwege. Maar zoals gezegd, er is beterschap beloofd en ik geloof ze.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Lekker dichtbij het strand.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Het personeel een mooie Kersttoelage geven:)

Prima camperplek in de winter.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Lekker dichtbij het strand.

Perfecte mini vakantie gehad

Ideaal binnenrijden op kenteken Geweldig mooi huis, schoon, 2 aan elkaar gekoppeld dus super groot. Met een vriendengroep van 13 volwassenen en 2 honden was het goed verblijven in het huis. Lekker dicht bijnier strand. Geen gebruik gemaakt van de faciliteiten van het park dus die kan ik niet beoordelen. Volgend jaar willen we weer. Want waarom verder zoeken als het prima is.

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Zorg 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.

Super schoon huisje en de clieten hebben het super naar hun zin gehad.

Mooi huisje en aardig personeel

• Reisgezelschap? Groepreis
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Zorg 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand

Positiv überrascht

Ganz toll fanden wir, was für die Kinder geboten wurde. Ganz großes Lob dafür

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Gastfreundschaft / Service
  • Reinigung der Unterkunft
  • Hat die Unterkunft Ihre Erwartungen erfüllt?
  • Wert für Geld
  • Umgebung / Lage des Parks
  • Warst du schon mal bei uns? Nein, das war das erste Mal
  • Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Geblieben in? Bungalowhütte Komfort 14p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? k.A.

Fijn vakantiepark alleen ‘snachts onrustig.

Fijn vakantiepark alleen ‘snachts onrustig.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand en omgeving
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zorgen dat het ‘snachts rustig is op het park.

Company details

10 t Louwtje