Beste Stijn, Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij om te lezen dat u heeft genoten zo dicht aan zee en we zien u graag snel weer:) Met vriendelijke lach, Receptie strandpark Vlugtenburg
Op zich is het een prima locatie en een mooie uitvalbasis naar strand en grote steden. Helaas vinden wij de campingplek een beetje een achter geschoven plekje. Dit was bekend hoor bij het boeken maar toch! We begrijpen dat in de winterperiode de Pipowagens op de caravan plaatsten staan. Op zich allemaal niet zo’n probleem maar nu stonden we op plek 209 met op het rijtje allemaal caravans met hondenbezitters. Ga dan maar eens tegen die honden zeggen dat ze niet mogen blaffen en hun behoeftes niet rondom de caravans mogen doen. We zijn verschillende keren midden in de nacht of 's morgens vroeg wakker geworden van blaffen en het veldje lag bezaait met poepplekken. Netjes door eigenaren opgepakt maar niet volledig. Bah! Echt heel vies. Kijk bij de receptie klagen heeft geen zin, we hebben direct de eigenaren erop aan gesproken en die beloofde beterschap en gaven de hond de schuld. Het is erg jammer maar ik zou wat dit betreft de camping niet aanbevelen. Nogmaals, we zijn niet naar de receptie gelopen om te klagen maar hebben de mensen er direct op aangesproken. Vandaag (10-03-2023) heeft Strandpark Vlugtenburg ons gebeld nav bovenstaande beoordeling en waardering. Al eerder hebben wij gemerkt dat men uiterst klantvriendelijk en zéér behulpzaam is. Top! Nav de klachten hebben we kort met elkaar gesproken en werd ons een compensatie aangeboden. Aangegeven dat dit niet nodig is omdat in onze ogen de camping hier niets aan kan doen. We hebben wel de Totaal score en aanbeveling aangepast. Nogmaals dank voor uw service en klantvriendelijkheid.
Ursprüngliche Bewertung
Op zich is het een prima locatie en een mooie uitvalbasis naar strand en grote steden. Helaas vinden wij de campingplek een beetje een achter geschoven plekje. Dit was bekend hoor bij het boeken maar toch! We begrijpen dat in de winterperiode de Pipowagens op de caravan plaatsten staan. Op zich allemaal niet zo’n probleem maar nu stonden we op plek 209 met op het rijtje allemaal caravans met hondenbezitters. Ga dan maar eens tegen die honden zeggen dat ze niet mogen blaffen en hun behoeftes niet rondom de caravans mogen doen. We zijn verschillende keren midden in de nacht of s morgens vroeg wakker geworden van blaffen en het veldje lag bezaait met poepplekken. Netjes door eigenaren opgepakt maar niet volledig. Bah! Echt heel vies. Kijk bij de receptie klagen heeft geen zin, we hebben direct de eigenaren erop aan gesproken en die beloofde beterschap en gaven de hond de schuld. Het is erg jammer maar ik zou wat dit betreft de camping niet aanbevelen. Nogmaals, we zijn niet naar de receptie gelopen om te klagen maar hebben de mensen er direct op aangesproken.
Nette bungalow, goede faciliteiten. Je bent ook zo bij het strand. Enige verbeterpuntje was het zoeken naar de bungalow, de nummering was voor ons niet helemaal duidelijk.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw fijne review! We zijn blij te horen dat u het naar uw zin heeft gehad en lekker heeft kunnen uitwaaien op het strand. We verbeteren ons graag en daarom is het fijn dat u ons een tip mee geeft. Wat betreft deze tip: Aan het begin van alle laantjes staat een bord met de nummers die in dat rijtje staan. Wellicht heeft u deze gemist:) We zien u graag een volgende keer weer. Met vriendelijke lach, Receptie strandpark Vlugtenburg
Sehr sehr freundliches Personal Es hat alles reibungslos geklappt. Brötchen Service top Nur schade das das Restaurant zu war, aber das wussten wir. Es ist ja noch keine Saison.
Am besten Monika, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung! Ihre Komplimente tun uns gut. Schön, dass Sie das Meer genossen haben. Ihr Tipp zur Installation einer Minigolfanlage ist sehr originell und wir werden ihn in unsere Beratung zur Parkentwicklung aufnehmen. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg.
Wir waren das 34. mal hier in 15 Jahren. Das sagt wohl Alles ! Über Ostern sind wir wieder da !
Am besten Uwe, Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Und wie schön, dass Sie schon 34 Mal in unserem Park waren! Wir sehen Sie wieder Am Ostern, wir freuen uns :) Mit freundlichen lächeln, Rezeption strandpark Vlugtenburg.
Da im Februar nicht viele Campingplätze geöffnet sind, war Vlugtenburg eine Alternative. Mit dem Rad zum Hoek van Holland und nach s'Gravenzande bzw. Naaldwijk sind zu dieser Zeit die wenigen Ausflugsziele. Zum Ausspannen und Ruhe suchen ist man hier richtig. Der Bäcker (Brötchenservice) ist nicht zu empfehlen, zu hart.
Lieber Eberhard, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
- Vriendelijke receptie die ook in het weekend open is; - broodjesservice (ook in het laagseizoen); - mooie plekken en dicht bij het strand; - verwarmd sanitair gebouw. Al met al een prima camping om een weekendje even weg te zijn. Dat er verbouwd moet worden is logisch en dat daardoor het restaurant/snackbar dicht is is iets dat je in het laagseizoen kan verwachten. Gelukkig is er op loopafstand (3 km) genoeg te vinden; zowel in 's Gravenzande (2km) als Hoek van Holland (3km door duinen lopende te bereiken).
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat een mooie complimenten heeft u ons gegeven, hier krijgen wij een grote lach van op ons gezicht:) ! We hopen u snel weer te zien op ons park. Met vriendelijke groet, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
makkelijk en snel geregeld, wel te duur bij verblijf per 4 weken!!
Beste Frans, Bedankt voor het achterlaten van een review. We zijn blij dat we u konden helpen met uw zakelijke boeking. Misschien tot een volgende keer! Met vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben 2 heerlijke weken gehad. Dicht bij het strand. Het huisje was prima, goede inventaris en lekkere bedden. Bij de receptie zijn ze gastvrij en vriendelijk. Ook in de nabije omgeving is voldoende te zien en te ondernemen. Kortom een hele fijne tijd gehad.
Beste Joyce, Dankuwel voor uw fijne review. Goed om te horen dat u fijn verblijf heeft gehad op ons park! We zien u hopelijk snel weer:). Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Fijne camping; sanitair prima, ook in de winter. Ruime plek. Vriendelijk personeel.
Beste Steven, Dankuwel voor uw goede review! We zijn blij te horen dat u een goed verblijf op onze camping heeft gehad. Uw tip zullen wij meenemen, we kunnen ons altijd blijven verbeteren. Hopelijk weer tot snel. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Wij hebben 5 dagen in een aangepaste bungalow doorgebracht. Zeer schoon, ruim, goed geoutilleerd. Een kleinigheidje werd door dhr. Prins van Avavieren snel en vriendelijk opgelost. Op een zonnige dag hebben we een heerlijke strand"wandeling" gemaakt met de strandrolstoel: geweldig! Heel jammer dat het restaurant gesloten was ivm renovatie, maar wij werden zeer verrast met een cadeaubord voor restaurant "De Witte" in s.Gravezande; klasse! Buitengewoon goeie croissants!
Beste Liesbeth, Allereerst hartelijk dank voor uw super review! Wij krijgen een grote lach op onze gezichten van uw complimenten. Fijn om te horen dat u heeft genoten van onze croissantjes:) Uw tip over de begroeiing nemen wij mee en zal ons team van de groenvoorziening behandelen. We zien u graag weer terug op ons park! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Rustige camping
Beste Kelly, Bedankt voor uw prettige review. Fijn om te horen dat uw verblijf goed is bevallen. We zien u graag snel weer. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Einfach super immer wieder
Am Besten Jenny, Vielen herzlichen dank für die nette Bewertung! Wir freuen uns zu hören, dass Sie einen tollen Aufenthalt in unserem Park hatten. Das tut uns gut:). Wir freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen! Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Freundlich und zuvorkommend. Aufmerksam.
Am besten Dirk, Vielen Dank für die nette Bewertung! Wir würden gerne hören, dass Sie eine gute Zeit in unserem Park hatten und dass Sie unseren Service genießen. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen lächeln, Meena, strandpark Vlugtenburg
Der Platz ist sauber und gepflegt, das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. Sanitär/WC alle sauber und ordentlich. Einzig negativ: WiFi ist nicht überall auf dem Platz, aber das hilfsbereite Personal an der Rezeption hat uns geholfen einen anderen Stellplatz zu suchen und versprochen, dass beim WiFi noch nachgebessert wird.
Am besten Cay Pönicke, Vielen Dank für das nette Feedback und die Komplimente :). Das WLAN wird in naher Zukunft verbessert. Wir freuen uns, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grußen, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Wir waren das erste Mal auf diesem Campingplatz und kommen auf jeden Fall gerne wieder. Das einzig negative war, dass sich im Prinzip alle Stellplätze bei anhaltendem Regen in 150m² große Matschpfützen verwandeln und wir hatten leider sehr viel Regen :-( Das tolle Frühstücksangebot, das sehr leckere Essen im Restaurant und die freundlichen Mitarbeitenden haben es aber (fast) ausgeglichen.
Liebe F, Vielen Dank für die gute Bewertung. Schade, dass es während Ihres Aufenthaltes so viel geregnet hat. Trotz des Wetters ist es schön zu hören, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten! Wir hoffen, Sie bald wieder zu sehen! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Sehr freundliche Mitarbeiter. Alles sehr sauber. Online Check-in ist top.
Liebe Pat, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, diese gute Bewertung abzugeben. Es freut uns zu hören, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war. Wir hoffen, Sie bald wieder zu sehen! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
En aardig, professioneel personeel aan de receptie.
Beste Dieneke, Bedankt voor de goede beoordeling. Wij hopen u snel nog eens op ons park te mogen verwelkomen! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Der Liegt Direkt hinter den Dünen zum Strand ca. 250 Meter(je nachdem wo man steht) Das Essen im Restaurant ist sehr gut. Das Personal egal Ob Rezeption,Bodenpflege ,Gärtner egal alle Freundlich und Nett. Die Plätze sind schön Groß. Okay hatten Schlechtes Wetter Viel Matsche, aber dies ist bei 90 % aller Plätze so. einkaufen in der Nähe ist Vorhanden. Waren mit Fahrrädern dort haben Trotz schlechtem Wetter sehr schöne Touren mit dem Rad und auch zu Fuß gemacht. Preis Leistung hat Gestimmt
Liebe Ralf, Vielen Dank für Ihre gute Bewertung! Schön zu hören, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten und von den Strand und die Umgebung genossen haben. Wir werden all Ihre Komplimente mit unseren Kollegen teilen, vielen Dank. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
het huisje was goed. alleen vonden wij het licht een beetje minnetjes. en jammer dat er voor gekozen is om 2 douche en maar 1 toilette in het huisje te maken
Goede dag familie de Ruijter, Fijn dat we elkaar vandaag telefonisch konden spreken. We kunnen het erg waarderen dat u wat meer uitleg geeft over uw ervaring. Bedankt ook voor uw feedback en tips, dit helpt ons weer verder. Zoals besproken helpen we u graag bij een volgend verblijf met het zoeken van een passende accommodatie. Misschien is de 8-persoons luxe bungalows een mooi alternatief. Mocht u nog eens terug willen komen, kan ik u meer vertellen over de verschillende accommodaties. Wellicht zien we u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Via wigwam vakantie's voor de 3de keer op Vlugtenburg geweest. Het personeel bij de receptie is erg vriendelijk maar niet op een overdreven manier, dus gemeend. Leuke verrassing het plantje bij aankomst.
Beste Edith, Bedankt voor de goede beoordeling. De positieve woorden zal ik met mijn collega's delen. We hopen jullie snel weer te zien bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
In een druilerige kerstvakantie is er op het park weinig te doen. Je loopt wel heel makkelijk naar het strand om even uit te waaien. De speeltuin is ook leuk. Het huisje is erg basic met weinig comfort. De slaapkamers zijn erg klein en een deel van de matrassen heeft z’n beste tijd gehad. Wel fijn dat er veel bestek en servies is.
Beste Sietske, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling. De aangegeven punten zullen wij intern doornemen. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Voor de derde keer waren wij bij Strandpark Vlugtenburg. Zoals altijd was het voor als gezin heerlijk genieten van onze vakantie met de hulp van Stichting Avavieren op het netjes verzorgde en ruim opgezette park. De medewerkers zijn vriendelijk en de huisjes netjes en leuk ingericht. Dit keer was de WiFi ook wat beter en betrouwbaarder dan eerdere vakanties. De puntjes waar wij dit keer tegenaan liepen: - Wij zaten in huisje ‘Sla’. En stofzuiger daar valt een beetje uit elkaar. De stang blijft niet goed zitten. Sowieso zijn mijn man en ik eigenlijk veel te lang om deze stofzuiger te bedienen. Hij is niet uitschuifbaar dus we moesten ver gebukt het hele huis door. Het zou fijn zijn als er een stofzuiger kwam die voor mensen van rond de 1.80 meter en langer ook prettig werkt. - Huisje ‘Sla’ is een schakelhuisje. Qua ruimte en opzet is het helemaal prima, maar het is wel erg gehorig. Dat is zeker met kinderen met een beperking niet heel handig. Ons zoontje kan aardig luidruchtig zijn als hij overprikkeld is. We zagen bij andere schakelhuisjes dat er soms gordijnen hangen voor de tussendoor voor demping van geluid. Zou dit bij huisje ‘Sla’ ook geregeld kunnen worden? Dat zou waarschijnlijk al wat schelen. - Toen wij aankwamen op het park regende het hard. Er stonden diepe plassen op de paden van de parkeerplaatsen naar de huisjes. De plassen waren zo diep dat iedereen met normale schoenen natte voeten kreeg. Maar omlopen kon niet want de verhoogde berm maakte dat onmogelijk. Dat was echt niet prettig. Op meerdere momenten tijdens de vakantie liepen de paden weer vol met water. Al met al hebben wij een heel leuke tijd gehad maar als bovenstaande kan worden opgelost zou dat top zijn :)
Beste Ardine, Bedankt voor het achterlaten van de uitgebreide beoordeling. We zijn blij dat jullie een leuke tijd bij ons op het park hebben gehad. Uw tips over de woning zullen wij intern doornemen en kijken wat we hieraan kunnen verbeteren. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijn dat je zo snel op het strand bent. Jammer dat het WiFi verschillende keren haperde. Sommigen van ons vonden de bedden te zacht. We hebben een heerlijke vakantie gehad
Beste Inge, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Uw tips zullen wij intern bespreken. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooie ligging, comfortabel en schoon huisje. Goede service
Beste Pauline, Bedankt voor het achterlaten van een goede review. We hopen jullie in de toekomst nog eens tegen te komen op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR