goed te doen, alleen de wifi is onvoldoende

Praktisch gezien een prima plek (strand, familiebezoek). Een probleem: kwaliteit wifi is matig en `s avond stopt de verbinding! Dat kan toch niet waar zijn???

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand en fietsomgeving
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? verbetering wifi

Prima camping dicht bij de zee

Prima camping. Lekker dicht bij het strand en je wandelt zo naar Hoek van Holland.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? deels verharde camperplaatsen

Leuke locatie kort bij zee

leuk weekend gehad lekker met de hond over strand gelopen

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? lekker langs strand gewandeld
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Enviroment was nice

I really like that everything can be done by e-mail or even on the website, but this makes me feel a little impersonal. Something needs to be done with the heating because it is not normal that during the day it is 24 degrees in the evening when you fall asleep and then you have to raise it to 17 degrees, this was something of a scandal

• Would you recommend us? Yes
  • Hospitality / service
  • Cleaning of the accommodation
  • Did the accommodation meet your expectations N/A
  • Value for money
  • Restaurant N/A
  • Environment / location of the park
  • Have you been to us before? No, this was the first time
  • Travel party? Family
  • Stayed in? Cabin Bungalow Comfort 6p
  • What did you like best about the area? The landscape was amazing
  • If you could be a director for a day, what would you do differently? if I could be the director, when would I make the services much more personal because we only met anyone once and no one asked us what we needed or how we were feeling

Het was top

Leuk rustig weekend gehad. Je kunt er lekker wandelen .

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.

Het huisje was heerlijk warm . Met de vloerverwarming!!!

Er was Mogelijk om Netflix en You Tube op tv te zien. Ik had geen kabel mee. Er was geen oven dus konden we onze overschoten en onze afbakbroodjes niet maken/ bakken. Het bad en de plafondtillift was wel erg fijn. Het huisje was groot voor 2 rolstoelen en een tillift. Er was genoeg ruimte in ons 8 persoonshuisje. Door de regen konden we niet meer door het voetpad naar de auto. Het voetpad was verandert in een zwembad.

• Reisgezelschap? Groepreis
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Zorg 8p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De ballenbak bij Avavieren voor de kinderen
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Netflix en YouTube mogelijk maken zodat je met je eigen account kunt inloggen. Dit kon nu niet

Schöner Platz aber nicht für die kalte Jahreszeit geeignet

Der Platz ist im Sommer bestimmt ganz toll aber im Winter gibt es leider "Dinge" die wir so nicht gebrauchen konnten. - Spülen draußen OK bei 20 Grad aber nicht bei 1 Grad - kein Dach vor den Toiletten - kein Dach vor der Dusche - wir hatten leider sehr viel Regen und der ganze Platz schwamm, auf einigermaßen trockenem Fuß in den Wohnwagen zu kommen ging da auch nicht mehr - das Essen aus dem Restaurant war leider auch nicht gut, zum mitnehmen und zu teuer. Das Personal war sehr freundlich und auch der Brötchenservice hat gut funktioniert. Die duschen und Toiletten waren immer sauber.

• Gastfreundschaft / Service
  • Reinigung der Unterkunft k.A.
  • Hat die Unterkunft Ihre Erwartungen erfüllt? k.A.
  • Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Man war schnell in größeren Städten und auch am Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? k.A.

Strandnaher großer sauberer Stellplatz

100 qm Stellplatz mit Stromanschluss und Sanitäranlage. Wir wurden freundlich empfangen und informiert. Der Strand ist schnell erreichbar.

• Reisegesellschaft Familie mit älteren Kindern
  • Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Strandnah, Strom inklusive, Fahrradfahrmöglichkeit

Prima park

Al meerdere keren hier gestaan. Faciliteiten zijn prima, stroom en water bij je plek. Sanitair schoon. Echter heeft het park weinig uitstraling en sfeer, veel arbeidsmigranten en werkbussen op de parkeerplaats. Prijs is daarentegen prima voor wat je krijgt.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Vlakbij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Bomen planten en er een echt vakantiepark van maken zonder mensen die er permanent wonen (al begrijp ik heus dat dit natuurlijk extra inkomsten zijn)

Geweldig park en prima huis

We hebben met 13 personen gelogeerd En ik moet zeggen dat het huis goed was en geweldig schoon Het enige nadeel is dat twee keukens door elkaar lopen met zoveel mensen zeker wat bestek en glazen maar geef daar geen minpuntje voor want de rest wat uitstekend

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand vlakbij
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Een huis voor 14 personen ook een huis voor 14 personen te laten zijn zonder splitsing van huizen

Mooi groot hondvriendelijk park aan zee

Kort verblijf met de tent gehad in dit park met ontbijtservice. Vriendelijk personeel, mooie plek, electriciteit, watertappunten dichtbij, mooie speeltuin bij het restaurant (dat jammergenoeg gesloten was), hier en daar verspreid over het park wat kleinere speeltoestellen. Afwasgelegenheid bij het sanitair. Het sanitair was schoon en netjes. We hebben de kinderactiviteiten niet kunnen ontdekken (behalve dan de speeltoestellen). Bij de receptie een beperkt aantal producten te koop. Helaas alleen wijn en andere (fris)dranken, maar geen lekker (streek)biertje. Wij waren op de fiets, waardoor de alternatieve restaurantjes niet echt heel dichtbij waren. Ik had graag van tevoren geweten dat het restaurant gesloten was, dan had ik gezorgd dat we eten bij ons zouden hebben. We zijn uiteindelijk de eerste avond, na lang zoeken, in het centrum van 's-Gravenzande gaan eten. Goed restaurant (De Witte), maar het was wél voor ons nogal ver weg. Wij kregen op de camping een plek toegewezen waar een privésanitair stond, dus na contact met de receptie een andere plek (ernaast) ingenomen. Een redelijk ruime plek.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand vlakbij en de mooie speeltuin bij het restaurant. Ook de hondenpoepzakjes vond ik fijn (ik had zelf ook zakjes bij me, maar de zakjes die hier en daar hingen vond ik heel fijn.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Hier en daar bij het sanitair een spiegel ophangen. De afwasplaatsen waren erg koud en winderig doordat het een soort "tunnel" was. In de zomer geen probleem, maar in de winter minder aangenaam. Een schot of deur zou prettig zijn. Ook zou ik bij de ontbijtservice vooraf aan de klant vragen hoe ze hun koffie graag drinken. Ik kreeg nu zakjes cappucino, terwijl ik alleen zwarte koffie drink. Gelukkig had ik die zelf ook bij mij. Een soort keuzelijst zou misschien prettig zijn. Verder was deze service heel prettig.

Heerlijk

Het was heerlijk om zo dichtbij get strand re zijn. Minder dat het restaurant dicht was.

• Reisgezelschap? Familie met oudere kinderen
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zorgen dat de buitenkraan het deden of anders bij het toiletruimte ee buitenkraan of afwas gelegenheid creëren.

Genoten!

Wij hadden met ons vieren (2 volwassenen en 2 kinderen) een 6 persoons huisje. Wat een fijn huisje! Lekker de ruimte! Het was gezellig ingericht. Perfecte lokatie, dicht bij zee! En omdat het eetcafé Zoet gesloten was, kregen we een waardebon van eetcafé De Witte! Wat een service en ontzettend attent en heeeerlijk gegeten. Voor mij persoonlijk was het bed écht verschrikkelijk!! Veel te zacht! Daar moet écht iets aan gedaan worden!! Ik ben dus niet uitgerust. En dat vond ik wel heel jammer!

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Ik zou investeren in goede matrassen. Dat is ontzettend belangrijk. Een goed uitgeruste gast komt terug en schrijft een goede review over de heerlijke bedden. In ieder geval het twee persoonsbed.

Heerlijk vlakbij zee!

Prima dagen gehad. Heerlijk rustig.

• Omgeving / ligging van het park
  • Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Vlakbij het strand, vlakbij Den Haag

Fijn vakantieverblijf op prachtige locatie

Mooie, ruime, en comfortabele vakantiewoning vlak bij het strand. Er was wel iedere ochtend vanaf 5:45 lawaai op het park door vertrekkende bezoekers en gebruik van machines op het park.

• Reisgezelschap? Familie met oudere kinderen
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Vlak bij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Vakantiebezoek en semi-permanente bewoners beter scheiden.

Het was geweldig, wij waren met het hele gezin 10 pers en hadden een luxe bungalow van 8 pers,en een pipowagen waar we met 2 pers hebben geslapen. De omgeving is prachtig,de bungalows lagen op een mooie locatie,verder waren ze het restaurant aan het opknappen ,daar konden we geen gebruik van maken. Maar we hebben korting gekregen bij de rest de Wit in schravenzande,en dat maakte het ruimschoots goed. En schravenzande is een mooie plaats met veel winkels en restaurants.dus onze vakantie was geslaagd.

• Omgeving / ligging van het park
  • Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, wij komen hier graag op vakantie, Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Verbleven in? Pipowagen op het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dat je dicht bij het strand bent,op loopafstand.

Prettig

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 10p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij strand en dorp
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Geen sluitingen of werkzaamheden tijdens voorjaarsvakantie

Prachtig

Zeer ruime informatie, goede voorbereiding, zeer vriendelijke ontvangst; prijs-kwaliteit is ok. Nette kajuit, er was echt alles aanwezig

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? eigenlijk alles
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? latere uitchick (11 u)

Heerlijke camping, schoon sanitair, direct aan het strand, aardige mensen.

Mooie grote plaatsen, aardige receptie, schoon en goeie ligging.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Nog meer drempels aanleggen, er wordt door bedrijfsbusjes heel hard gereden.

Accommodatie netjes. Vriendelijk personeel

• Reisgezelschap? Groepreis
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? mooi/ rustig

Leuk uitje

Jammer dat het aandeel ‘kamperen’ miniem is op jullie domein. Er zijn maar weinig plaatsen voor kampeerders. Sanitair verouderd, maar netjes en voldoende. Het kan een opfrissing gebruiken. Leuk dat we van de verwarmde kabinet met douche, wc en wastafel gebruik konden maken. Leuke locatie. Meteen aan het strand. Leuke uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. We vroegen ons ook wel af waarom er zoveel mensen uit het Oostblok bij jullie verblijven. Polen, Bulgaren, Litouwers, Oekraïners,… Jammer dat het restaurant gesloten was voor renovatie. Broodjesservice top, zeer vriendelijke dame!

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zee

Schöner Park mit guter strandnah Lage

Hatten ein Haus für 6 Personen. Platz gab es genug, Schlafzimmer sehr klein aber ausreichend. Allerdings waren die sitzmöglichkeiten im Wohnraum sehr knapp bemessen. Eine recht kleine Couch. Küche war ausreichend eingerichtet, aber leider kein Toaster. Bei holländischen Brot ist dieser aber zu empfehlen. Die spülmaschine reinigte leider auch nicht sauber.

• Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Geblieben in? Bungalowhütte Komfort 6P
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Sehr ruhig und strandnah

Meeste punten van de beschrijving van het park kloppen

Wat niet klopt is overal WiFi. Plaats 209 heeft helemaal geen ontvangst en plaats 269 heeft zwakke WiFi. Je wordt er heel vaak afgesmeten. Verder hebben we het prima naar onze zin gehad. Zeer tof zijn de unit’s met wc en douche ineen. Ik geef 1 ster aan het restaurant gewoon omdat het in onderhoud was.

• Reisgezelschap? Familie
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij de zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? WiFi versterken

Es war alles super

alles gut

• Warst du schon mal bei uns? Ja, wir kommen gerne hierher
  • Reisegesellschaft Mit partner
  • Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.

wie immer super, WLAn ist schwach

Wir waren jetzt zum 2. Mal hier und werden sehr gerne wiederkommen! Es sind schöne Wohnmobilplätze mit großzügend Platz, jeweils begrenzt durch Holzpfähle mit der Platznummer. Restaurant war geschlossen wegen Renovierung, WLAN ist schwach, ansonsten hätte es 5 Sterne gegeben.

• Gastfreundschaft / Service
  • Reinigung der Unterkunft k.A.
  • Hat die Unterkunft Ihre Erwartungen erfüllt? k.A.
  • Warst du schon mal bei uns? Ja, wir kommen gerne hierher
  • Reisegesellschaft Mit partner
  • Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? über die Düne direkt am Strand, Fahrradnetz gut ausgebaut

Company details

10 t Louwtje