De stank van het riool blijft in onze herinnering.

Wij hadden niet verwacht dat het mogelijk is dat men een vakantiehuis verhuurt dat zo enorm stinkt vanuit het toilet. En ook het doorspelen gaf de nodige problemen. Vooral toen we bij het uitchecken bij de receptie hoorden, dat dit een bekend probleem is. Er wordt aan gewerkt werd ons verteld. Daar kopen wij alleen weinig voor in ons weekend.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 16p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? geen troep verhuren

Toller Urlaub zu gutem Preis

Sehr schöne Anlage, top Unterkunft, mega Lage und freundliche Mitarbeiter!

• Geblieben in? Bungalowhütte Luxe 8p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? k.A.

Eine tolle Lage und ein Platz mit Potential

Die Lage des Platzes ist super. Absolute Strandnähe, das Parkleben empfanden wir als angenehm. Unser Stellplatz für das Wohnmobil war auch ganz nett. Das Restaurant haben wir nicht genutzt. Die „to Go -Karte war nicht ansprechend. Allerdings haben wir auch ein paar Kritikpunke: 1 WLAN funktioniert nicht, ist nur manchmal erreichbar, dann aber mit Geschwindigkeiten unter 1 Mbit/s. Und kurz danach war das Wlan wieder nicht erreichbar. Fernsehen fiel für uns in der Urlaubswoche leider aus. Das klang in der Beschreibung anders. 2. Die Stellplätze sind sehr löchrig, so dass man eigentlich immer irgendwie schief steht. Die Wege sind nicht deutlich abgegrenzt zum Stellplatz. Eine Drainage scheint es nicht zu geben. In unserer letzten Nacht hat es heftiger geregnet, viele Stellplätze waren abgesoffen, da das Wasser nicht abfließen und versickern kann. 3. Die Sanitäranlagen sind einerseits regelmäßig gereinigt worden, haben aber trotzdem die beste Zeit lange hinter sich. Dieses Containerfeeling und die deutlichen Abnutzungserscheinungen sind nicht schön und aus unserer Sicht nicht mehr up to Date.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Der Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Neue Sanitäranlagen bauen und besseres WLAN

prachtig park en fijne dagen gehad

Een mooie plek voor een grote groep, een groep waar ook mensen onderdeel van uitmaken met een beperking. De voorzieningen zijn heel goed en de samenwerking met Avavieren is uitstekend. De voorzieningen voor mensen met een beperking gaan op voor niet alleen het park, maar ook de toegang tot het strand en de restaurants daar.

• Reisgezelschap? Groepreis
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Zorg 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? de nabijheid van het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Tolle neue Bungalows und gut eingerichtet.

Es hat uns sehr gut gefallen: Optimieren könnte man den Sonnenschutz auf der Terrasse mit einem Sonnensegel, dann können auch die Vögel nicht mehr so viel verschmutzen. Bei der Ankunft wären ein paar vorhandene Kaffeekapseln schön, oder ihr benennt den Kapseltyp „Nespresso“in den Buchungsunterlagen eindeutig. Eine Teekanne hat noch gefehlt.

• Reisegesellschaft Gruppenreisen
  • Geblieben in? Ocean Deluxe Bungalow 6p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Erreichbarkeit von Rotterdam und Den Haag Mit dem Fahrrad erreichbar
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Siehe oben

Heerlijk rustige kleine camping

Weer genoten! Tot de volgende keer

• Omgeving / ligging van het park
  • Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Rust

Mooie camping op een goede locatie

Het is een mooie camping en goed gelegen. Maar het sanitair gebouw is echt verouderd. Afvoer van douche en afwas liep niet goed door. Het was wel schoon.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Direct aan zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Nieuw sanitair gebouw laten plaatsen

Was weer heerlijk

Zijn hier weer met onze kleinkinderen voor het 3e jaar. Iedereen heeft het naar zijn zin.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand op loopafstand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Waterputten bij de camping aanleggen

Perfekter Familienurlaub

Perfekter Urlaub bei sehr schönen Wetter

Toller Familienurlaub, auch für Teenager

Der Urlaub war rundum gelungen. Vom Einchecken bis zum Auschecken. Sehr freundliches Personal. Kümmern sich sofort. Essen sehr lecker im Restaurant. Preis - Leistung passt. Der Strand durch einen schönen Spaziergang erreichbar. Sehr sauber und aufgeräumt.

• Reisegesellschaft Familie mit älteren Kindern
  • Geblieben in? Bungalowhütte Komfort 10p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Die ruhige Lage, gute Erreichbarkeit des Strandes
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Beschreibungen, Warnhinweise usw. in Englisch, Ablagekorb in der Duschkabine für Utensilien, Mülltrennung einfacher und besser beschrieben. WiFi sollte etwas besser funktionieren.

Goed en fijn, met 1 minpunt

Huisje was mooi en modern, park lag dichtbij het strand wat ideaal was. Genoeg faciliteiten op het park. Honden waren duidelijk welkom op het park, heel fijn. Huisje was wel erg gehorig, hoorde alles wat er in het aangrenzende huisje gebeurde.

• Gastvrijheid / service
  • Schoonmaak van de accommodatie N.v.t.
  • Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Luxe 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dat de zee zo dichtbij is.

Zum zweiten Mal war unser reservierter Platz vergeben

Generell kommen wir gerne nach Vlugtenburg. Die Plätze sind groß genug und die sanitären Anlagen werden oft gesäubert. Wir kommen seit Jahren und reservieren immer Plätze, bei denen wir abends Sonne und SAT-Empfang haben. Leider war auch dieses Jahr wieder unser gebuchter und bestätigter Stellplatz auch an andere vergeben und wir mussten einen Ersatzplatz nehmen, der uns weniger gefallen hat. Wir hoffen sehr, dass so etwas zukünftig nicht mehr passiert!

• Reinigung der Unterkunft
  • Hat die Unterkunft Ihre Erwartungen erfüllt? k.A.

Heerlijke rust aan zee

Zeer prettige ervaring. We huurden een trekkershut. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het terrein en sanitair wordt zeer regelmatig goed schoon onderhouden, het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De gasten gaan respectvol met elkaar om, misschien omdat de geldende afspraken van het park duidelijk zijn en absoluut niet teveel gevraagd. Prettig dat er geen luidruchtige jongeren worden toegelaten. Fijn familie georiënteerd park. En heel belangrijk: hondjes welkom. Geen enkele klacht of opmerking dus, alleen maar lof voor de organisatie. We willen absoluut vaker komen. We komen uit Rotterdam, vlakbij dus, maar dit is een heerlijke manier om er echt even tussenuit te zijn.

• Verbleven in? Safaritent
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? bereikbaarheid, alles op loopafstand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? wellicht een pendelbusje naar s gravenzande

Sauber, Modern eingerichtet, kinderfreundlich, und alles ohne Komplikationen.

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub mit unserem sohn. Der Bungalow war sehr schön eingerichtet und sehr sauber. Die Buchung verlief reibungslos, und bei Nachfragen wurde uns sofort weitergeholfen. Wir kommen definitiv wieder.

• Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Geblieben in? Ocean Deluxe Bungalow 8p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Sehr zentral gelegen.
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Mehr Werbung für die Animation der Kinder.

Toller Camping Platz, super schöne safari Zelte. Der Strandpark verfügt über Restaurants, einen kleinen Kiosk, öffentliche Duschen und Toiletten und ein Super Spielplatz, sowie wasserspielplatz. Strand ist in Laufnähe und in ca 10-15 minuten erreichbar

• Reisegesellschaft Gruppenreisen
  • Geblieben in? Safari-Zelt
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Nähe zum Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Die Feuerstelle Vermieten

Oud en over park

Ik vond het park helemaal anders dan ik me had voorgesteld op jullie website. Het park is oud en versleten en ik vond het geen fijne ervaring er te zijn. Er leek veel mogelijk van activiteiten op jullie website maar in werkelijkheid viel dit erg tegen. De sanitair was ook helemaal versleten. Ik vond het park niet goed onderhouden.

• Gastvrijheid / service
  • Schoonmaak van de accommodatie N.v.t.
  • Voldeed de accommodatie aan uw verwachting N.v.t.
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand was dichtbij
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Het sanitair vernieuwen

Super Camping-Urlaub

Wir haben gezeltet und es waren nicht mehr so viele Zeltplätze da. Überwiegend für Caravan oder Bungalow. Die Plätze waren sehr großzügig geschnitten und es war sehr angenehm in der Mittagssonne dort zu sitzen. Beim Frühstück etwas frisch weil die Sonne noch hinter den Bäumen war, aber gegen spätestens um 11 Uhr war die Sonne da. Zum wunderschönen Strand sind es nur ein paar Gehminuten. Meine Hündin hatte einen Riesenspaß. Klare Empfehlung, auch wegen der Ruhe, die dort herrschte.

• Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Der Strand und die Dünenlandschaft
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Sanitär modernisieren

Ansprechend neue Bungalows in Strandnähe

Schöne neue Bungalows, nette zuvorkommende Mitarbeiter, schöner Kinderspielplatz, überall nette Mitarbeiter, nettes Animationsteam

• Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Geblieben in? Ocean Deluxe Bungalow 8p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Nähe zum Strand, Dünen, Naturschutzgebiet Het Prinsenbos
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Wärmeres Wasser auf dem Wasserspielplatz, kleiner Zaun um den Bungalow, 1 deutsches Lied bei Kinder animation, Sonnenrollo an allen Fenstern

Hardstikke goed

Dit is niet de eerste keer dat we op strand park Vlugtenburg waren. En zoals altijd hadden, mijn man en ik het reuze naar onze zin.

• Verbleven in? Safaritent
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Wij hebben ervaren toen wij aan de maaltijd zaten in het restaurant op het park dat er ongeveer 12 kinderen joelende en schreeuw end door het restaurant liepen. Nog de ouders nog het personeel deden daar wat aan.. Vind het heel fijn dat kinderen hoog in het vaandel staan bij het strand park. Maar m.i. hoeven ze niet vanuit de buitenspeelplaats rennend en schreeuwend het restaurant door te rennen. Op het laatst hebben wij het restant van de maaltijd laten staan. Ze Kwamen zelfs bij ons tafeltje rond te nen

Een kalme en vredige omgeving

• Reisgezelschap? Familie
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? .

heerlijk park voor jonge kinderen

Wij hebben drie dagen genoten op park Vlugtenburg. Opa en oma met twee kleinkinderen van 4 en 6 jaar. Vrolijk en attente medewerkers, Mooie ruime tent veel speeltuintjes en grote speel en waterspeeltuin.

• Verbleven in? Safaritent
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? mooie waterspeeltuin, speeltuin en op loopafstand van het strand, fijne safari tent slim ingericht en ruim
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? leuning bij opstap tent voor mensen die wat slechter ter been zijn. Hele jonge kinderen hekje rond accommodatie

Schöner Sommerurlaub auf schönem Campingplatz direkt an Meer

Sommerurlaub auf schönem Campingplatz direkt an Meer

• Reinigung der Unterkunft k.A.
  • Hat die Unterkunft Ihre Erwartungen erfüllt? k.A.
  • Reisegesellschaft Familie mit älteren Kindern
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Nähe zum Strand,
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Wasser am Stellplatz

Alles super

Wir kommen schon sehr viele Jahre zu Ihnen nach Vlugtenburg und es hat uns immer sehr gefallen! Kommen auch im nächsten Jahr wieder!

• Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Würde auch für die älteren Kinder etwas mehr anbieten, da für angehende Teenager nichts zu tun ist und das ist schade! Es hat sich da leider noch nichts getan !

Schoon en vriendelijke

• Schoonmaak van de accommodatie
  • Voldeed de accommodatie aan uw verwachting N.v.t.
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee

mooie rolstoeltoegankelijke bungalow kort aan het strand

mooie rolstoeltoegankelijke bungalow kort aan het strand

• Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 8p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Training klantgerichtheid voor de receptie regelen. Ik was samen met mijn gehandicapte dochter (Dirkje) week op vakantie bij Avavieren. Hadden grote bungalow (34) Donderdag voor het vertrek op vrijdag kwam haar vriendje (ook gehandicapt) met zijn ouders en bleven een nachtje slapen. Omdat beide kinderen zeer zorgintensief zijn heb ik op de woensdag bij de receptie gevraagd of een latere checkout vrijdags mogelijk was. het antwoord was dat tot 11;00 zeker kon en zeer waarschijnlijk zelfs tot 12;00 zonder tegenbericht Fijn zou je denken. Tot mijn grote schrik werd ik die vrijdagochtend om 10:35 door de receptie gebeld dat de nieuwe huurders hadden gebeld en om een vroege check-inn hadden verzocht en of ik daarom met mijn dochter en gasten maar om 11:00 de bungalow wilde verlaten. Tegen de belofte in en in de wetenschap dat wij zorgintensieve kinderen hebben mij opdragen binnen 25 min. te vertrekken. Ik wilde deze week tot rust komen maar vertrok weer gestrest door hun handelen

Company details

10 t Louwtje