wij hadden november 2015 gelezen over "'FIETS DOOR DE KAS "',dat sprak ons aan ,Net allebeide AOW gerechtigd,ons eerste uitje. Wij zochten een camping om tijdens FIETS DOOR DE KAS te verblijven, Vluchtenburg was tevens 1 van de startpunten.1 en1 is 2. we zijn eigenlijk blindelinks ingestapt , tot volle tevredenheid. Bij leven en welzijn en als Fiets Door De Kas 2017 er weer is ,komen wij weer.
Der Aufenthalt bei ihnen hat uns allen sehr gut gefallen. Leider wurde er dadurch getrübt das dass eines unserer Autos aufgebrochen wurde. Hier wurde uns von der Rezeption sehr gut geholfen. Vielen Dank. Wir kommen am 13.06.16 wieder
Wij hebben een fantastisch weekend gehad.
Heerlijke dagen gehad! Nette camping, schoon sanitair. Ideaal zo dicht bij het strand. Heb genoten! De douche gelegenheid kon wel erg warm/benauwd worden, zou makkelijk zijn als er een haakje voor de buitendeur zou zijn. Het enige wat ik miste was een campingwinkel. Als ik dat vooraf geweten had (weet ik nu dus voor een volgende x!), had ik iets meer eten zelf meegenomen.
Erg vriendelijke medewerkers, schone bungalow, schoon park, aardige eenden die op bezoek komen. Ligging aan de duinen is natuurlijk prachtig! Eén valpartij uit het bed (bedden zijn wat smal). Geen winkel, gelukkig hadden we auto's (ikzelf heb er geen, maar ik geloof dat ik een uitzondering ben :))
contacten en informatie vooraf was goed en positief. Het huisje was keurig met opgemaakte bedden en een welkomstbloemetje.
mooi huisje, alleen jammer dat er op het park geen supermarkt aanwezig is
Mooie camping, heerlijk dicht bij het strand. Wij vonden het alleen jammer dat andere park-gebruikers zich niet aan de snelheid houden in het park (de poolse gebruikers van de huisjes achter de camperplaatsen). Wij komen zeker nog een keer terug dit (na)jaar.
Erg friendelijk personeel! Top!!! Ideal voor een heel rustige verblijf.
Wederom erg genoten van ons verblijf, echter jammer dat bij het boeken van een VIP bungalow er maar 2 vaatwasser tabletten aanwezig zijn en je deze tegen betaling extra kunt krijgen?
We hebben een leuke tijd gehad op het vakantiepark. Mede dankzij het weer.
Fijne vakantie gehad met de gehele familie. Ligging van het park is ideaal om uitstapjes te maken.
De accommodatie kajuitbungalow is geweldig leuk en knus. Ze zijn gerenoveerd, niet groot maar liggen mooi. De gastvrijheid is super., Wel zijn we van mening dat het park weinig uitstraling en faciliteiten heeft en niet erg levendig is. De uitstraling komt vooral door de achterstallige witte bungalows waarin veel Polen zitten. Dat is wel jammer. Dit park is vooral interessant als je veel erop uit trekt.
Heel vriendelijk personeel, mooie camping, mooie ligging op loopafstand van het strand en leuke campinggasten. Wij waren er dit jaar voor de tweede keer met een groepje jongeren en we werden weer vriendelijk ontvangen.
We werden verrast door de ligging: vlakbij de zee. Het huis was van alle gemakken voorzien. We hadden voldoende stoelen en ligstoelen voor buiten. Kregen een bloemetje! Personeel stond ons enthousiast te woord.
Heerlijk park met prachtige huisjes. Vorig jaar in een chalet gezeten dit jaar gekozen voor een 4 pers. bungalow met de hond. Weer heerlijk genoten. Gelijk voor volgend jaar weer geboekt en dan maar gelijk voor twee weken gewoon omdat het geweldig is. Heerlijk zo het strand op, gezellig bij de strandtenten zitten en dan elke middag samen met de hond een heerlijke strand wandeling maken.
Goede gastvrije ontvangst. Duidelijke instructies bij ontvangst. Probleem met wc en vaatwasser, binnen een uur verholpen. Dank daarvoor. We hebben het reuze naar ons zin gehad, mooi chalet en een fantastische omgeving. Genoeg te zien in de omtrek. Een week is eigenlijk te kort.
Aangenaam park, lekker dicht bij strand en leuke eettentjes. Bungalow wel erg gehorig, slaapkamers erg klein. Woonkamer ook een beetje aan de kleine kant voor 6 personen. Prima badkamer, sanitair en keuken.
Kajuitbungalows zijn erg mooie en confortabele vakantiewoningen.Zeker bij het slechte weer van deze week. Ook de bloemen vonden wij heel attent.
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR