We hebben in een pipowagen op het strand 2 nachten geslapen. Geweldig om de hele dag op het strand te zijn. In de avond kunnen genieten van ondergaande zon en in slaap vallen met het geluid van de zee. De bedden zijn zeer ruim en geschikt voor langere mensen. De ontbijtservice in de ochtend was ook goed.
Beste Paula, Bedankt voor je mooie beoordeling! Hopelijk zien we jullie nog een keer terug in de pipowagens of in 1 van de andere accommodaties. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Goed konden helaas geen gebruik maken van het sanitair kunnen dit dus ook niet beoordelen.
Beste Hans, bedankt voor de beoordeling! Vanaf 1 juli mag gelukkig ook het sanitair weer open. Wie weet kunt u dat een andere keer ook beoordelen. Een treintje naar het strand lijkt mij inderdaad ook erg leuk. Voor nu voor ons nog niet haalbaar, maar wie weet in de toekomst! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Omdat het mooi weer zou worden met Hemelvaart hebben we "Lastminute" de Pipowagen geboekt. De wagen is uitermate geschikt voor vier personen! Alles zit erop en eraan, incl. schilmesjes en een Senseo-apparaat. De bedden lagen goed, de douche had een prima straal, het zand kon je wegzuigen met een stofzuiger, etc. etc. Omdat het prachtig weer was, hebben we van 's morgens vroeg tot 's avonds laat buiten geleefd en genoten van de zon, het strand en alle mensen die aan kwamen waaien. We wonen zelf in 's-Gravenzande, maar dit was wel heel uniek om op het strand te kunnen slapen!
Beste Jose, Wat fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben op het strand. Ik zelf blijf het ook een bijzondere ervaring vinden om op het strand te gaan slapen en wakker te worden de enkele keer dat er een pipowagen niet verhuurd is. Wel vervelend dat de broodjes webshop het niet deed. Inmiddels is dit gecontroleerd en werkt de webshop weer. Als u hem wilt testen, mag dat, en wie weet komen de broodjes bij u thuis :) Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben vannacht in een van de pipowagens op het strand geslapen en dat was meer dan leuk! Wat een luxe om de hele dag op het strand te vertoeven met eigen keuken, koelkast douche en toilet binnen handbereik. Toen het donker werd, werden we verrast door het bijzondere verschijnsel zeevonk (oplichtende algen in de zee) en daarna kropen we in onze gezellige en mooie pipowagen. De volgende morgen werden we wakker van het geluid van de zee en dat blijft een waanzinnig gevoel. Ik voelde me de koning te rijk en zit nu ietwat reddeloos verloren weer thuis op de bank. Echt een aanrader!
Beste Renee, Tijdens het verloren op de bank zitten heb je wel erg leuk de beleving in de pipowagen omschreven! Bedankt voor de mooie reactie en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Sehr freundlichen
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Gute Bewertung. Hoffentlich bis nächste mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Mooi huisje met heerlijke bedden , mooie badkamer en superschoon.
De ligging van het park aan het strand is mooi. Verder is het park matig.
Beste mevrouw Stroet, Hartelijk dank voor uw reactie! Onze excuses dat uw verblijf niet naar wens is geweest. Fijn om daar nog even over gesproken te hebben. Elke bungalow heeft een eigen router, waardoor de wifi normaal gesproken erg goed is, de wifi in deze 6p bungalow is inmiddels gecontroleerd. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Was een mooi huisje voor rolstoelgebruikers En de kleinkinder vonden het geweldig op het park Mooie speeltoestellen Als het ons gezondheid het toe laat komen we gauw weer Groetjes jacolien
Beste Jacolien, Zoals ze zeggen, als de (klein)kinderen het naar de zin hebben, dan heeft meestal iedereen het naar de zin. Op dit moment is het restaurant inderdaad nog dicht in het laag seizoen, wie weet gaat het in de toekomst ook in de winter open. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooie vakantie geweest in een net en luxe huis met alles erop en eraan Alles is er mogelijk en je wordt er hartelijk ontvangen bij aankomst Huisjes op wandelafstand van het strand Echt een aanrader
Beste Maria, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn dat jullie het park aanraden aan andere gasten! Hopelijk kunnen wij jullie zelf ook nog een keer begroeten. We zullen zeker gaan kijken of we het nog gezelliger kunnen aankleden. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Prima accommodatie, alles wat nodig was was er ook. Super naar ons zin gehad. Jammer dat we een paar uur eerder moesten vertrekken vanwege de storm. We wilden in dit weer grrag met daglicht rijden
Bedankt voor uw reactie! Het waaide zeker hard. Wij begrijpen dat u ervoor gekozen hebt om eerder weg te gaan. Goed om te horen dat jullie het verder naar jullie zin hebben gehad. Met vriendelijke groet, Daniëlle, Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijk personeel Pipowagen mag gezelliger ingericht worden Wij hadden een groot probleem met vocht na het douchen in de pipowagen. Overal voelde het vochtig aan. De tv haperde na herstelling nog steeds Leuke attentie voor de kinderen na ons verblijf
Beste Mieke, Hartelijk bedankt voor het schrijven van uw review! Excuses dat het niet naar wens was in de pipowagen, vervelend als alles vochtig blijft en de tv hapert. Wij zullen nog even contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles is prima geregeld. Alleen de huurfietsen zijn Van slechte kwaliteit. Vanwege alle bagage van onze Gehandicapte dochter hebben we geen ruimte in onze grote bus voor onze eigen fietsen. Een grote verbetering zou zijn sportievere (minder lompe) fietsen te verhuren, met méér dan 3 versnellingen waarbij de verstelling van het zadel Soepel gaat en het zadel niet om de haverklap zelfstandig naar beneden zakt.
Beste Maria, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij zullen uw tips over de fietsen intern bespreken. Met vriendelijke groet, Lisette, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Super Wochenende gehabt Tolles Service Personal (Brötchensevices usw.) Fam. Cremer sagt Danke
Wir sind mit 4 befreundeten Familien angereist und hatten einen tollen Aufenthalt.
Lieber Herr Wiegerink, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Schön das Sie ein gute Aufenthalt bei uns gemacht haben. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
We hebben volop genoten in de pipowagen op het strand.
Beste Christel, Bedankt dat u nog een review heeft geschreven voor u verblijf in de pipowagen op het strand! Fijn om te lezen dat jullie met het gezin genoten hebben. Ik zal uw tips voor het restaurant doorgeven. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Zunächst waren wir etwas enttäuscht, weil die Häuser um 15.00 Uhr, was bereits ein später checkin ist, noch nicht bezugsbereit waren. Doch als es dann soweit war, machte sich Begeisterung breit.... 2 großzügig gestaltete Gemeinschaftszimmer, die durch eine Zwischentür trennbar sind, 2 gut ausgestattete Küchen, mit recht "schlappen" Spülmaschinen. Genug Sitzmöglichkeiten, mit etwas Umräumphantasie für 12 Personen gut bestellbar.... Ruhige Atmosphäre, mit besonderer Lichtgebung, da im Umfeld zig , rund um die Uhr beleuchtete Glasgewächshäuser stehen. Es ist quasi nachts auch sehr hell....
Lieber Frau Sack, Vielen Dank für ihre Bewertung! Entschuldigung das die Bungalow noch nicht bezugsbereit war um 15.00 Uhr. Gut zu hören das weiter Ihre Urlaub im Bungalow gut war. Wir haben (eventuel für nächste Mal) auch ein Frühzeitig checkin am 12.00 vor €25.00. Und dann sorgen wir das es sicher um 12.00 Uhr Fertig ist :) Mit freundlichen Grüsse, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
De vakantie in jullie park is goed.
Beste Yvonne, Fijn dat u een beoordeling heeft achter gelaten, hartelijk dank. Hopelijk kunnen wij jullie ook in 2020 weer begroeten! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Prima accommodatie, rustig park vlakbij de zee.
Beste Nadine, Fijn dat je een review hebt achter gelaten, bedankt. Hopelijk zien wij jullie een volgende keer terug! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Personeel receptie zeer vriendelijk, leuk ontvangst. Huisjes zijn knus. Park heeft weinig faciliteiten, dat is jammer zeker in wintermaanden.
Beste Hannie, Bedankt dat u een beoordeling heeft achter gelaten, dat waarderen we zeer! Wij zeggen altijd dat er een heel groot zwembad is achter de duinen, maar dat is helaas in de winter inderdaad wel erg koud. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg.
Rustige camping dichtbij het strand, leuke omgeving om te wandelen en te fietsen.
Beste mevrouw Hendriks, Hartelijk dank voor uw reactie! De feedback die u aangeeft voor de camping neem ik mee in onze volgende vergadering! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben met het hele, uitgebreide gezin, een fijne vakantie gehad in deze mooie woning! Ons jongste kleinkind is zorgbehoevend en de bungalow was perfect voor haar.
Beste Nelleke, Bedankt voor de beoordeling! U heeft dezelfde gedachte als onze directeur! Om te beginnen wordt een groot deel van de grindweg betegeld om het midden netter te maken. Daarna zal worden bekeken wat er verder gaat gebeuren. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijke week aan zee.
Beste Marcel, Fijn dat jullie deze positieve reactie hebben achter gelaten! Ja met z'n alle in het donker is ook weer eens een aparte ervaring :). Een goed cadeau voor in het donker zou op zulke momenten goed van pas komen. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Even een weekje dichter bij mijn familie was wel de doelstelling van deze week. Dat is gelukt. Tussendoor voldoende vrije tijd voor een strandwandeling, wat hebben we het getroffen met het weer. Dat liet voor de tijd van het jaar niets te wensen over. Zelfs ongewenste bezoekers de eendenfamilie werden bij ons warm onthaald met geweekt brood. Zodra de gordijnen open waren kwamen ze voor de deur staan. Wat leuk!!
Beste Jos, Bedankt voor de reactie en natuurlijk voor de tips! Wat heerlijk dat u met het lekkere weer en dicht bij uw familie was en over het strand kon wandelen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben weer genoten van de mooie aangepaste bungalow op strandpark Vlugtenburg. Alles is aanwezig voor een onbezorgde vakantie als je in een rolstoel zit.
Leuk dat jullie weer zijn geweest! U heeft wel hetzelfde idee als de directeur! :) De oude chalets worden in de toekomst ook weg gehaald, dat gaat helaas niet allemaal gelijk. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Marielle, receptie Strandpark Vlugtenburg
bungalow voor mindervaliden zeer goed aangepast en comfortabel. Ook fijn dat er goede voorzieningen voor bungalow en strand gehuurd kunnen worden. Vriendelijk personeel.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad bij ons op het park. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR