Beste W. Langstraat, Bedankt voor de mooie cijfers die u ons vakantiepark geeft.
Evenals vorige keren was het weer goed toeven op De Oude Molen en wij zullen zeker terugkomen en reclame voor jullie maken
Beste Bart, Leuk om te horen dat u het weer naar uw zin heeft gehad en natuurlijk alvast bedankt voor het maken van reclame voor ons vakantiepark. Dit kunnen wij erg waarderen!
WiFi werkte nog niet naar behoren, viel regelmatig weg.
Beste Lies, Bedankt voor de mooie cijfers die u ons vakantiepark geeft. Jammer dat de Wi-Fi nog niet optimaal heeft gewerkt.
Hartstikke mooie ruime plaatsen. Vriendelijk personeel. Wifi in de avonduren minder snel. We mochten het omdat er net een nieuwe mast stond uitproberen. Schoon sanitair en ruim voldoende. De uitgang/ ingang is een lastige horde om te nemen erg onoverzichtelijk met fietspaden en vrij drukke weg. Maar alles bij elkaar om graag terug te komen!
Beste Trudy, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad. Helaas mogen wij niet zoveel veranderen aan de in- en uitrit van ons vakantiepark.
Fijn gehad, was in voorseizoen dus erg rustig en alles schoon. Wel heel lekker was het bad/sanitair
Beste Richard, Bedankt voor de mooie cijfers die u ons geeft. Goed om te horen dat u heeft genoten op ons vakantiepark.
Goed, we hebben genoten van dit onverwacht reisje.
Beste Dirk, Bedankt voor de mooie score. Fijn dat u heeft genoten!
de camping en het personeel is perfekt, alleen er is niets te krijgen je moet overal voor naar et dorp.
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u het naar uw zin heeft gehad. De kantine met snackbar is inderdaad pas in het hoogseizoen geopend (Hemelvaar/Pinksteren/Zomervakantie). Bij de ingang van de camping is wel een restaurant en terras geopend en in het centrum van Groesbeek (op loopafstand) zitten meerdere supermarkten. Hopelijk tot een volgende keer!
mooie moderne camping. zeer net modern sanitear. tv water en afvoer ter plekke.
Beste Ludo, Bedankt voor de mooie cijfers die u ons park geeft en fijn dat u het naar uw zin heeft gehad.
Erg goed bevallen nette plekken en goede sanitaire voorzieningen. Kom vaker met de caravan.
Beste Pim, Bedankt voor de mooie score en wij hopen u zeker in de toekomst weer te mogen verwelkomen op het vakantiepark!
Bijzonder fijn de voor-en najaar aanbiedingen voor de camping. Wij staan er al veel jaar met de camper.
Beste Ton, Fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad op het vakantiepark. Wij hopen u ook in de komende jaren te blijven zien met de camper. Bedankt voor de mooie cijfers!
Weekend met Pasen geweest. Mooie camping met zeer net sanitair en vriendelijk personeel. En erg mooie omgeving.
Beste Martijn, Fijn om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad op ons vakantiepark en bedankt voor de mooie cijfers.
Beste Coony, Bedankt voor de mooie cijfers.
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad op de camping. Sanitair, douche en was cabines zijn perfect en brandschoon. Gaan uw camping zeker weer bezoeken.
Beste Cornelis, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in de toekomst!
Beste Marjanne, Bedankt voor de mooie score.
We hebben genoten van ons weekend in Groesbeek. Er was maar 1 minpuntje. Elke campeerplek had behoorlijk kale plekken van vorige kampeerders... Nu het weer wat minder wordt konden we niet de tent plaatsen zoals dit gunstig zou zijn, omdat we dan op zo'n modderige kale plek uit kwamen als we de tent uit liepen. Verder zeer schone sanitair en vriendelijk personeel!
Prima camping met vriendelijke en behulpzame receptie.
Prachtige camping met ontzettend fraai sanitair. Heel vriendelijk personeel.
Gezellige camping. Wel wat lastig te vinden vanuit het zuiden met de toepassing van de navigatie. In woonwijk terecht gekomen en blijven steken met de caravan voor een te smalle brug. Van campinggasten gehoord dat dit ook hen is overkomen.
Vooral de douches waren super zelf temparatuur kunnen regelen ,maar het hele sanitair gebouwtje was heel erg mooi alles aanwezig echt heel luxe kom je haast nergens tegen zo luxe
Hebben kortgeleden drie en halve week op de camping gestaan. Geweldige tijd gehad.Vonden het super dat ondanks officiëel het zwembad gesloten zou zijn, dit toch opengehouden werd door het extreem mooie weer in september. Teken van klantvriendelijkheid! Ook het rijden met het treintje door de omgeving en wijnboer, was heel leuk. Daarbij ook nog een compliment voor de vriendelijkheid van receptionistes. Dit alles voor ons dus reden om nog eens graag terug te komen.👍👍👍
Heerlijke Camping met zwembadje. We stonden met woonwagen achter op het grote weiland. De vijver hier vond ik niet zo geschikt, hij is gevaarlijk voor kleine kinderen en lokt de muggen aan. Maar anders een fijne plek Toiletten stonken wat.