Hartstikke mooie camping. Is ons prima bevallen. Wij komen zeker nog een keer terug.
Beste Corrie, Fijn dat u uw verblijf als positief heeft ervaren. Tot de volgende keer!
Leuke camping om met kinderen naar toe te gaan. Wij waren er met Hemelvaart. Tropische temperaturen.... Daardoor had het zwembad nog wel wat langer open mogen blijven, en de kantine overdag juist vroeger open. Verder prima ervaring gehad, komen vast nog eens terug.
Beste Rhodi, Bedankt voor de mooie cijfers en de tips.
Een geweldige camping we hadden ook mooi weer dus het leek net of we in het buitenland waren!!!Een woord TOP
Beste Willem, Bedankt voor uw prachtige score! We vinden het fijn om te horen dat u heeft genoten bij ons op het vakantiepark. We hopen u graag in de toekomst nog eens te verwelkomen.
Genoten van ons verblijf, mede door de vriendelijke dames van de receptie, wij komen zeker weer, enige minpuntje was de verlichting in het toiletgebouw s'avonds laat, tip, zaklantaarn mee, maar heerlijke week gehad.
Beste Sybren en Tineke. Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfers. Wij hebben uw opmerking van de verlichting doorgegeven aan onze technische dienst die hier mee aan de slag gaat.
Een prima camping alleen voor wifi betalen vindenwij niet van deze tijd. U kunt vlgs ons beter met 0.50 euro de camping prijs verhogen en wifi vrij.
Beste Tony, Bedankt voor uw mooie cijfers. Wij zullen dit meenemen in ons volgend overleg.
We hebben geen op of aanmerkingen, wij hebben een super midweek gehad!
Beste Tjerk, Bedankt voor de mooie cijfers die u ons park geeft en fijn dat u het naar uw zin heeft gehad.
Centraal gelegen. Mooie comfortplaatsen. Sanitairgebouw heerlijk warm en ruime douches en toiletten. Prettig dat er zeep is bij wastafel w.c's en Toiletpapier. Afwas/ wasmachine overdekt is in voorseizoen zeker prettig. Schone camping. Vriendelijk personeel. De muurschilderingen in het sanitairgebouw zijn erg leuk en orgineel. Prachtig ook in het donker met lichtgevende teksten. Wirhlpool, sauna, zwembad hebben wij.niet gebruikt maar het is er voor iedereen zonder extra kosten. Speeltuinen vonden wij er gaaf uitzien.
Beste Carl, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Beste Kraus, Bedankt voor de mooie score!
Beste Jac, Bedankt voor uw positieve beoordeling en de mooie cijfers die u ons geeft.
wij hebben het heel fijn gehad, als we terug komen graag zelfde plekje :) 205 (of 204)
Beste Miranda, Leuk om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad! We hopen u in de toekomst nog een keer te mogen begroeten op ons park.
enige minpuntje is de oprit naar de camping toe, is onlogisch en onoverzichtelijk v.w.b. fietsers etc.
Beste Albert, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wellicht is dit een aandachtspunt voor de toekomst.
Prima camping.
Beste Wim, Bedankt voor de mooie score!
Beste Leoni, Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Wij vinden De Oude Molen een prettige camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. De standplaatsen op de weiden zonder tussenhagen zijn erg klein voor de huidige grote caravans en campers, vandaar accommodatie beoordeling 7. De in-/uitrit op de Wylerbaan beoordelen wij als onoverzichtelijk en levensgevaarlijk. Dat zowel camping als gemeente hieraan niets veranderen, maakt beide partijen aansprakelijk ingeval van een (ernstig) ongeval.
Beste Renso, Bedankt voor uw mooie cijfers. Helaas kan er op dit moment niks aan de in/uitrit van de camping gedaan worden. Wellicht is dit een aandachtspunt voor de toekomst.
Wij komen al verschillende jaren en altijd met veel plezier .Wij hebben nog nooit moeten afspreken en meestal hebben we een leuke plek .Ook het receptie personeel is zeer hulp vaardig en vriendelijk .Wij willen in begin September weer 2 weken komen .
Beste Hans, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wij zien u graag terug in september!
Beste John, Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Ondanks het matige weer hebben wij genoten van ons veblijf op de camping en zien uit naar het volgende bezoek.
Beste Stef, Fijn dat u ondanks het wat mindere weer heeft kunnen genieten van ons vakantiepark. Wij hopen u inderdaad in de toekomst weer terug te zien.
Heb me hier echt thuisgevoeld
Beste J.O. Meertens, Bedankt voor de mooie score en fijn dat u een prettig verblijf heeft gehad!
mooie omgeving om te wandelen en fietsen lekker en dicht bij het dorp
Beste Maarten, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te horen dat u heerlijk in de omgeving heeft kunnen genieten tijdens uw verblijf.
Positief
Beste Gerrit, Fijn dat u uw verblijf als positief heeft ervaren.
Super aardig ontvangen , camping en sfeer top. Wij komen zeker nog een keertje terug! Bedankt .
Beste Francisca, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Beste Tom, Bedankt voor de mooie cijfers!
Beste Femke, Bedankt voor de mooie score!
Mooie plek op veld B, wat beter kan is vanaf het hoofdpad waar nu gras ingezaaid is een paadje binnendoor.
Beste Arnold, Bedankt voor uw beoordeling en bedankt voor uw tip. Het is inderdaad de bedoeling dat hier een paadje naar de hoofdweg komt.
Fantastische camping voooral het sanitair. Vriendelijke ontvangst. Goede wifi. Dit jaar kregen we de camper niet goed waterpas, ondanks de blokken. Dit was een minpuntje op plek 191.
Beste Stineke, Bedankt voor uw positieve beoordeling en de mooie cijfers die u ons geeft.