Begeleiding was vanaf het eerste moment wat ik ervan verwacht, deskundig en accuraat. Deskundige en vriendelijke mensen die het gordijn binnen enkele momenten hebben geplaatst. Oude rotzooi meegenomen voor de afvoer.
Word goed afgeleverd
Prettige communicatie, vloer en plinten keurig gelegd, vriendelijke mensen. Flexibel, we besloten uiteindelijk maar 1 etage te doen terwijl we PCV hadden besteld voor 2 etages, dat kon gewoon terug naar de leverancier.
We zijn uitstekend geholpen in de winkel bij het uitzoeken. We hadden geen haast met het leggen, dus een afspraak in de wat verdere toekomst gemaakt. Op die middag en ochtend is alles netjes gelegd.
We dachten, dat de nieuwe vloer nog iets rustiger zou zijn en er bijna geen knoesten te zien zouden zijn. Maar de vloer en plinten zijn verder heel netjes gelegd en aangebracht. Het verliep zeer voorspoedig.
Goed advies in de winkel. Snel opgemeten en best snel geleverd. Mooi product.
Zeer goed en zeer vakkundig (al jaren trouwens)!
zeer tevreden
tevreden
Vloeren vrij gemaakt. Trap was een klus want vloerbedekking verwijderen voor marmoleum. Na voorbereiding gevraagd of het zo goed was. Dat was het geval. Vloeren geëgaliseerd en vinyl gelegd. Volgende dag marmoleum. Kreeg te horen dat ze dat zo niet konden leggen. Na veel bellen bleek ik geen goed advies gekregen te hebben en ben ik nog een volle dag bezig geweest trap schoon te maken. Paar dagen daarna heeft Andries het helemaal goed gemaakt en vakwerk afgeleverd! Heel blij met het resultaat, vakkundige en vriendelijke mensen maar de advisering had wat beter gekund.
enige aandachtspunt is planning van plint en vloer. moest op aparte dagen. was achteraf niet nodig geweest, want had door dezelfde medewerker kunnen worden opgepakt op 1 dag.
Heel blij met mijn nieuwe vloerbedekking! Erg vriendelijk personeel en goede service!
Netjes werken , ben heel tevreden daarover
Snel en prettig geholpen, meerdere opties voorgelegd en meegedacht wat wel of niet mogelijk zou zijn.
Eerder geleverd dan verwacht en perfect uitgevoerd.
Relaxt advies, makkelijk contact, en nu hele mooie gordijnen!
We komen niet voor niets elke keer weer terecht bij van Wiefferen, zeker 40 jaar inmiddels. Over de kwaliteit van de materialen en verwerking van de opdrachten zijn we altijd alleen maar zeer tevreden:-)
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat van Wiefferen goede service heeft gelegd. Het contact bij de koop was al heel fijn en gaf een goed gevoel. En ook bij het leggen zijn wij erg tevreden. Aardige vakmensen die lekker doorwerken en de vloer netjes leggen en het ook allemaal netjes achterlaten. Wij zijn heel tevreden!
Mijn ouders hebben recent een prachtige visgraat PVC vloer laten leggen en het resultaat is prachtig. Heel strak en vakkundig gedaan. ook de plinten perfect aangebracht. Daarnaast hebben zij ook de gordijnen bij van Wiefferen besteld en ook deze hangen prachtig. Alles door Van Wiefferen laten verzorgen. Vanaf het advies in de winkel tot het resultaat werkelijk heel goede service! Top!
Wij zijn zeer tevreden.
zowel in de winkel als thuis bij de montage
Jammer in het verleden goede ervaring gehad, maar nu slechte services, 2x verkeerde plisses gordijnen bezorgd, helaas er zelf achter aan moeten bellen, uiteindelijk vandaag, na 5 maanden, compleet, dankzij David, prima werknemers, wat vooral steekt dat je geen enkel telefoontje o.i.d van de eigenaar zelf krijgt met excuses, weet niet of ik nog een x met deze zaak in zee ga.
Wij waren voor ons huis op zoek naar een alternatieve oplossing voor onze gordijnen. Toen we naar de winkel gingen kregen we goed advies en hebben we een afspraak om de Keje pliss oplossing in te meten ingepland. Bij het inmeten werden verschillende stalen meegenomen zodat we de juiste kleur voor onze kozijnen konden selecteren. Deze informatie werd binnen van Wiefferen doorgegeven zodat wij er geen omkijken naar hadden. Na een aantal weken gebeld en de Keje pliss oplossing is netjes en snel bij ons thuis gemonteerd.
We zijn al lang klant, eerst voor marmoleum en nu voor binnenzonwering, horren en matten. Veel keuze, deskundige mensen en heel servicegericht, ook jaren na aanschaf!