Vriendelijke tandartsen en assistenten. Goede uitleg en snelle service . Ben zeer te spreken over mijn tijd als klant bij deze tandarts.
Fijne tandarts, ook voor kleine kinderen. Mijn dochtertje van bijna 5 vindt het leuk om ernaartoe te gaan. Fijne gemoedelijke sfeer.
Ander half jaar geleden mijn verstandskiezen laten doen bij de tandarts. Ze moesten eruit zei hij waarop ik vertrouwde. In 1 zat een gaatje , dus ik dacht die gaat eerst. Nee wat doet hij , eerst de andere kant. Slim natuurlijk want dan moet ik wel terug komen. Alleen jammer dat hij me zo ontzettend pijn heeft gedaan dat ik 3 weken met een ontsteking in me mond heb gelopen en ik dus niet meer durfde voor de andere kant. Lekker laten zitten dus. Toen zwanger geworden en ging het halverwege me zwangerschap zeer doen , moest hij er nog uit. Dit laten doen bij de kaakchirurg, 100 keer beter. 3 dagen last gehad en toen was het klaar. Nooit bij de tandarts laten doen dus. Nu vorige week op controle geweest, aangegeven veel tandsteen te hebben. Laten ze gewoon zitten moet in augustus terug komen. Loop ik er dus nog 2 maanden mee in me mond. Ik ga kijken voor een andere tandarts.
Wij worden altijd goed geholpen,Liesbeth is een goede tandarts
zeer prettig en professioneel
Flexibel. Goed met kinderen. Efficiënt. Vriendelijk.
De gemaakte afspraak wordt netjes via de mail bevestigd. De medewerkers zijn vriendelijk en je wordt meestal op tijd geholpen. De herinneringsmail is ook een goede service.
Fijne tandarts welke de tijd voor je neemt !
Op tijd geholpen, pijnloos en snel klaar
Altijd vriendelijk en goede behandelingen
Vriendelijk, deskundig personeel. Ruimte voor vragen Uitleg wordt gegeven
Gaan zorgvuldig met de klacht om
Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, hoef nooit heel lang te wachten en wordt goed geholpen. Zou het fijn vinden als er meer mogelijkheden waren om 's avonds af te spreken
Altijd op tijd behandeling. Vriendelijk en behulpzaam met duidelijke uitleg.
Goede tandarts en mondhygieniste.
Denken goed mee met noodzaak en wensen . Zowel wat betreft mondzorg, als optimale afspraakmogelijkheden.
was prima
normaal goede ervaring van kundige mensen
Goede, duidelijke uitleg en vriendelijke artsen en assistente
goed contact gehad
Prima service!
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch
Bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Thorbeckestraat vlakbij het centrum van Oudenbosch. In het voormalige schoolgebouw zijn 8 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch ook terecht voor implantologie, endodontie, parodontie prothetiek en orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor deze specialisme. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.