Aandacht voor de patient, meedenken in oplossingen.
heel behulpzaam en kundig
goed maar kan zeker beter
alle aandacht de corona regels goed gevolgd heel tevreden.
Er wordt ook een persoonlijk gesprek aangegaan hetgeen geruststellend is
Fijne controle gehad.
Gewoon goed
Behandeling was zover goed , had alleen 2 x nabloedingen.
De assistente was erg vriendelijke en behulpzaam naar mijn zoontje. (eerste keer tandarts voor hem) De tandarts sprak gebrekkig Nederlands waardoor het voor mij zelf en mijn zoontje moeilijk was haar te begrijpen.
Goede en professionele tandheelkunde
zo vlot dat ikme afvroeg of men haast had
Pas een gaatje laten boren bij paul En deze man is echt goed stelt je op je gemak als je al zenuwachtig bent En doet het het goed
Goed advies prima service
Aardig, vriendelijk, rustig en goede uitleg
Meestal maar dat *****e gedoe aan de deur met die **** coronaregels bevalt me niet. Een vooral ingevulde lijst met klachten.... Wat doe je ermee en wat maakt het uit wanneer iemand invult hartpatiënt te zijn of kortademig ???? Koorts opnemen en handen wassen en n slokje waterstofperoxide lijkt me meer dan genoeg hoewel het nut van het laatste mij onduidelijk voorkomt. Na de behandeling (tandsteen verwijderen) die nogal stevig werd uitgevoerd had ik nog twee dagen last en pijn van mijn tanden. Ik had het idee dat er toch met iets teveel enthousiasme door de stagair gewerkt was.
TOP !
Met het oog op Covid 19 was alles netjes geregeld en goede voorzorgsmaatregelen getroffen. Ik ben netjes geholpen en stap voor stap uitleg wat er ging gebeuren. Al met al een goede ervaring.
vreselijk. Niet meer zoals het ooit is geweest.
Ik ben al jaren zeer tevreden, iedereen is altijd vriendelijk. groet van Netty van Haaren.
Geen opmerking
Tandartsbezoek is niet iets waar ik naar uitkijk, maar in de Biezen voel ik me telkens snel op mijn gemak. Komt door vriendelijke/professionele mondhygiëniste en tandarts.
Goede snelle zorg
Fijn
Heb zeer tevreden
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.