Goede ontvangst met duidelijk Covid 19 protocol, weinig wachttijd, probleemloos halfjaarlijks onderzoek gecombineerd met mondhygiëne afspraak, prettige behandeling
zeer tevreden wordt goed behandeld
Super fijn en snel geholpen. De Tandarts was voorzichtig met het vullen van een gaatje en vertelde mij precies wat hij deed en wat ik kon verwachten.
Anderhalve dag beroerd geweest alweer na spoelen met waterstofperoxide. Volgende keer wil ik period aid!!! Anders ga ik op zoek naar een andere tandarts.
Netjes behandeld zoals altijd.
Vriendelijkheid
Ik kreeg eerlijk advies rondom tandenbleken en voelde me op mijn gemak bij de tandarst en preventie assistente.
's Ochtends gebeld, 's middags in de tandartsstoel. Er werd een duidelijke uitleg gegeven hoe de behandeling eruit zou zien en werd respectvol, nauwkeurig en rustig uitgevoerd met fantastisch resultaat.
Je wordt in deze bizarre tijd erg goed en veilig geholpen door dit tandartsencentrum.
Fijne tandarts die weet wat ze doet, gezellige assistente, fijn personeel, rustige sfeer.
De afgelopen drie keren zijn er bij afspraken behoorlijk wat slordige fouten gemaakt: 2 opeenvolgende afspraken bij mondhygiëniste (1x per 1,5/2 jaar is de bedoeling), afspraak gevraagd in kerstvakantie, maar werd net na vakantie gepland (blijkbaar is men niet bekend met vakantierooster?!) en de klantvriendelijkheid van de medewerkers laat na ‘overname’ te wensen over. Erg jammer en leidt mogelijk tot overstap naar andere tandartspraktijk.
Zie bovenstaande.
Ik ben altijd zeer tevreden over jullie tandartsprakrijk. Alleen is mijn vaste behandelaar helaas weg gegaan en heb ik een nieuwe behandelaar gekregen. Alleen heb ik daar geen klik mee. Ik vond ze erg opdringerig overkomen. Wij liggen elkaar totaal niet. Verder ben ik zeer tevreden over jullie.
Keurig ontvangen en een goede behandeling gehad. Alles was volgens de regels keurig geregeld.
Ik ben maar net bij deze praktijk. Dit was het tweede bezoek. De informatie over de uitwerking van de verdoving klopte niet: buiten gekomen was de verdoving in de mond al uitgewerkt maar ik ben tot meer dan 8 uur later verdoofd in mijn hoofd (hersenen) geweest. Het schoonmaken heeft nog nooit zo'n pijn gedaan, met die drilboor. En het bleek eigenlijk nauwelijks nodig geweest te zijn. 5 dagen pijn aan -nu wel ontstoken- tandvlees gehad. Dit laat ik nooit meer doen.
Prima. Heel duidelijk en netjes.
Prettig en professioneel
Geen klachten
Goed en doeltreffend
Ik had een afspraak met de mondhygiënist en controle. Bij mondhygiëniste was het prima en ze vond een losse vulling die doorgegeven werd aan tandarts deze maakte een afspraak voor de volgende dag en daar werd ik ook uitstekend geholpen dus alles ging goed.
Ik kom er al jaren en ondanks de wisseling van personeel ben ik erg tevreden. Personeel is netjes, behulpzaam en zien er verzorgd uit.
Ik had n vraag over een nota
Super fijn geholpen door Jessica, ik was erg bang en ze stelde me erg op mijn gemak. De pijn in mijn kaak is verdwenen!
De receptie was van mijn komst (en naam) op de hoogte. De wachttijd was bescheiden. De maatregelen voor sociale distantie bleken helder en niet storend. De behandeling kostte niet meer tijd dan nodig. ECHTER: ik heb niet alle namen van de behandelaars verstaan (mondkapjes dempen). De namen staan ook niet op de deuren vermeld. Dat ik door onbenoemde behandelaars werd geholpen, vond ik afbreuk doen aan de 'samenwerking' tussen behandelaar en patiënt.
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.