Ik word er netjes en goed behandeld.
Fijne toenadering van tandarts en assistent
Afspraak om 8.00 uur, ben op tijd en volgens afspraak geholpen geen lange wachttijd kon niet beter.
nvt
Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd tijdens de behandeling veel aandacht besteed aan communicatie om mij op mijn gemak te stellen. Heb dit als zeer prettig ervaren.
Goed hoor
het duurt wel lang
Super fijn geholpen
Ik werd met spoed geholpen door Tandarts die heeft mijn kies getrokken, ze zei dat ik 3 dagen last zou houden, nou ze heeft zo goed werk geleverd dat ik de volgende dag geen last meer had nogmaals hartstikke bedankt
word goed naar je gebit gekeken
Superr snelle afspraak op dezelfde dag na telefoontje. De tandarts is professioneel en vakkundig
vriendelijk personeel en snel geholpen .
Tandarts is goed met kinderen. Ook verteld hij precies wat er wanneer gebeurd.
Al jarenlang altijd op tijd behandelt worden en gewoon zeer tevreden.
Al jaren klant/patiënt van "De Biezen", tot volle tevredenheid. Alleen de protese-specialist komt wat minder toegankelijk over.
goed deskundig personeel
Mijn ervaring was goed.
Goed behandeld ben zeer te vreden
Uitgebreide behandeling incl controle mondhygiëniste. Het voelde vertrouwd omdat ik jarenlang patiënt ben.Kreeg een fantastische uitleg over behandeling.Dus zeer tevreden uit stoel.
Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg van wat er nodig gedaan moet worden.
Prima ervaringen met zowel tandartsen als mondhygiëniste. Klein detail is dat de laatste twee jaar de gemaakte afspraken regelmatig verzet worden maar ja dat kan gebeuren. Frontbalie is de laatste jaren sterk verbeterd in professionaliteit. Kortom ik ben tevreden over het preventief onderhoud maar ook op de manier van handelen als er accuut is aan de hand is.
perfecte behandeling
fijne behandeling, veel geduld
Behulpzaam, vriendelijk, duidelijk, rustige atmosfeer
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.