Mijn tandvleesprobleem is heftig en bezoek veelal parodontologie. Problemen met het behouden van eigen tanden/kiezen, maar door de behandeling en mogelijkheden te bespreken komen we er altijd uit. De benadering is zorgzaam.
Mevrouw Stuffken is zeer kundig. Ik ben een angstige patiënt die heel onrustig wordt als de behandeling lang duurt.De flapoperatie die ik heb ondergaan ging heel goed,als ik even op ‘adem’wilde komen dan kon dat. Ze hield me tijdens de behandeling ook steeds op de hoogte waar ze mee bezig was,en stelde me voortdurend op mijn gemak. Ik moet nog een flapoperatie,die zie ik met vertrouwen en zonder angst tegemoet.
Er werd uitgebreid verteld wat ze ging doen en tussendoor regelmatig gevraagd of het ging of ik pijn had.
Bovenstaande lijkt me duidelijk!
Een goede ervaring en vriendelijk geholpen.Alles duidelijk uitgelegd en ook een duidelijke prijsindicatie.Vriendelijk personeel en professioneel.
Ik heb eigenlijk niets te wensen... vriendelijk, professioneel, geduldig en helemaal geen klachten
Vriendelijke medewerkers en goede behandeling.
Goede ervaringen, uitstekend en zeer vriendelijk personeel!
veel deskundigheid
Ben al jaren tot volle tevredenheid cliënte van deze praktijk.
zeer netjes en vriendelijk geholpen. Alles werd keurig uitgelegd en er was genoeg ruimte voor vragen. Dag na de behandeling nog gebeld om te vragen hoe het ging. Prijs ligt gemiddeld iets hoger (wel keurig van tevoren een calculatie gehad), maar zeer professioneel.
Goed geholpen
Zeergoede zorg
Voor aanvang ingreep krijg je eerst een plaatselijke verdoving. Er wordt pas met de ingreep aangevangen als men er zeker van is dat het te behandelende gebied echt goed is verdooft. Tijdens de ingreep wordt je ook continue op de hoogte gehouden wat ze gaan doen. Dat heb ik zeer prettig ervaren. Zo ben je erop bedacht wat er gaat gebeuren. Al met al een goede ingreep. TOP!
Vanwege 20-jarige goede ervaring met de Parokliniek Alkmaar is het niet nodig een specifieke observatie te sturen. NB naam behandelaar S.Dijkhuizen staat op de lijst niet gemeld
Altijd een vriendelijk gezicht als je in de stoel ligt. Er wordt netjes een uitleg gegeven wat je kunt verwachten en een deskundig advies gegeven.
Eva is een zeer lieve en kundige medewerker, bij wie ik al jaren onder behandeling ben. Zelfs na mijn verhuizing naar 70km verderop wil ik bij haar blijven....
Vriendelijk en met veel zorg geholpen door paradontoloog en mondhygiënist. Nog niet gereed met behandeling, maar vooralsnog tevreden.
Uitermate vriendelijke mondhygiëniste, werkte keurig en informeerde diverse keren of het goed ging met mij tijdens de behandeling. Gaf ook voldoende informatie betreffende het onderhouden van mijn gebit en welke artikelen ik daarvoor het beste kon gebruiken.
Prettige sfeer, goede verzorging van mijn gebit door een deskundige en vriendelijke mondhygiëniste .
Altijd op tijd en vriendelijk geholpen.
Zag er tegen op, zeker qua pijn gevoel, maar de behandeling, duurde 2 uur,was pijnvrij, ook de napijn was met 4 paracetamol onder kontrole.
Ik kom er al jaren. De verbinding is tot stand gekomen door aanbeveling van mijn Tandarts W. Boswinkel en tot nu geen teleurstelling.
Ik ben enkele jaren onder behandeling bij CPI. Uitermate deskundig en professioneel.
Ben blij met de tandarts en zijn assistenten. Wordt gerustgesteld en alle handelingen worden goed uitgelegd. Dit maakt dat ik mijn angst onder controle heb en er niet meer zo tegen opzie om te komen.
Comeniusstraat 6
1817 MS Alkmaar
CPI is een verwijspraktijk voor parodontologie (tandvleesproblemen) en implantologie (plaatsen van implantaten). Behandelaars zoals tandartsen en tandprothetici verwijzen patiënten naar onze kliniek. We zijn dus het verlengstuk van de praktijk van uw tandarts. Onze behandelingen zijn erop gericht dat u weer zorgeloos kunt lachen, praten en eten.