Zie boven
Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg en strikte afspraken.
Mijn ervaring is heel positief duidelijke communicatiever professionele behandeling.
Goede ervaring geweest, met veel zorg omringd tijdens behandeling.Weinig pijn en napijn
Het betreft een nacontrole. Goede service, duidelijke afspraken.
In alle jaren dat ik bij het CPI cliënt ben slecht een enkele maal een afspraakprobleem gehad. Verder verliepen alle behandelsessies in uiterst deskundige, vriendelijke en efficiënte sfeer
Prima locatie en vakkundig geholpen
Mijn pockets waren heel diep en ontstoken. Langzaamaan gaat het steeds beter!
De paradontoloog werkte goed samen met haar assistente. Tijdens de operatie werd duidelijk verteld wat ze gingen doen. Dit is dan duidelijk.
Mijn complimenten!
Ik heb vertrouwen in haar vaardigheden en kennis. Mijn vragen beantwoordt ze vakkundig
Echte vakmensen die je goed voorlichten en behandelen.
Gastvrij,hygiene is goed,genoeg parkeergelegenheid
Er werden 2 implantaten geplaatst. En de behandelaar legde steeds uit wat ze deed en bleef praten en toelichten tijdens haar behandeling. Dat ervaarde ik als prettig en geruststellend.
Ik ben geholpen door de heer Huigen, Pascal en Esther. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en geboden zorg. Ik kan de naam vd tandarts niet vinden bij de laatste vraag. Daarom zet ik het hier.
Ik was doorverwezen door mijn tandarts, na een val waren er problemen
Goede behandelingen. Beetje snelle uitleg over voortgang behandelingen. Voor jullie gesneden koek. Voor een leek soms iets te snelle uitleg.
Tamara is deskundig en vriendelijk
Er is bij mij met professionele toewijding een behandeling uitgevoerd met de juiste zorg.
Jaar geleden door eigen tandarts hier toe verwezen ivm ontstoken tandvlees implantaat. Ben goed geholpen door de tandarts en mondhygiënist.
Ik ben heel erg tevreden over de aanpak, onderzoek en uitleg. Ik ben zeer goed op de hoogte gebracht. 1e keer ook goed de verbeterpunten onder de aandacht gebracht, hierdoor mede gemotiveerd dit toe te passen. Na 2e controle was hierdoor een positief resultaat behaald waardoor verdere behandeling (nog) niet nodig is. Zeer deskundige en professionele specialist en mondhygiëniste. Een opmerking/tip: Ik kreeg vooraf een bevestiging op de sms van CPI zonder locatie vermelding. Dit was verwarren, als je CPI nl. opzoekt krijg je een ander adres dan het adres vd parodontologie waar ik zijn moest. Ik zou bij deze sms de locatie toevoegen dan is het helemaal duidelijk.
Vriendelijk team, duidelijke uitleg, stellen je gerust, professionals
Ik heb een paar zeer vervelende pijnlijke ervaringen achter de rug en was dus erg gespannen. Ze nam ruimschoots de tijd en legde alles goed uit en gaf antwoord op mijn vragen waardoor ik wat kon ontspannen. Heel erg fijn.
Comeniusstraat 6
1817 MS Alkmaar
CPI is een verwijspraktijk voor parodontologie (tandvleesproblemen) en implantologie (plaatsen van implantaten). Behandelaars zoals tandartsen en tandprothetici verwijzen patiënten naar onze kliniek. We zijn dus het verlengstuk van de praktijk van uw tandarts. Onze behandelingen zijn erop gericht dat u weer zorgeloos kunt lachen, praten en eten.