Ik kamp wegens immobiliteit met logistieke problemen. Een bezoek aan de tandarts is voor mij - zeker i.v.m. covid-19 - een gecompliceerde onderneming. Voorheen werden ook bij afwezigheid van enig logistiek probleem kleinere reparaties zelfs bij controle-bezoekjes meteen verricht. Dat ik daarvoor moet terugkomen met een wachttijd van liefst nagenoeg 2 maanden, viel mij als gehandicapte zwaar tegen. Omdat ik al langere tijd mijn halfjaarlijkse controles heb moeten verzuimen, had ik verwacht dat ingecalculeerd zou zijn dat er een of meer kleine reparaties zouden moeten plaatsvinden. Mijn teleurstelling werd nog versterkt door het feit dat ik bij thuiskomst merkte dat ik een stuk van een snijtand miste (vreemde ervaring).
Goed en netjes geholpen
Het personeel is aardig en de tandartsen ook, ben al jaren cliënte en voel me altijd heel goed
Ondanks mijn jeugdtrauma, is het hier super ontspannen. Goede uitleg over hoe en wat. Daarnaast wordt er kunstwerk geleverd, middels het met composiet herstellen van mijn gebit.
Al jaren heel tevreden. Je voelt je in vertrouwde en deskundigen handen. Er wordt goed geluisterd naar je hulpvraag.
Goede naleving Corona maatregelen, vriendelijke assistentes en fijne, deskundige tandarts
Prima zorg, voldoende en vriendelijke aandacht.
Goed en professioneel
Ontvangst heel vriendelijk. De behandeling super goed. Heel tevreden. Vindt het heel jammer dat tandarts werrij weg gaat. Hij voelt heel vertrouwd en is heel secuur.
Het steeds weer wisselen van tandarts en mondhygiëniste omdat deze stop bij betreffende bedrijf is zeker niet bevorderlijk en vind ik ronduit irritant. Tevens weten ze al geruime tijd dat ze weg gaan en toch worden patienten nog steeds niet via een brief op de hoogte gesteld. Je kunt dus ook niet beslissen wat te doen. Dit wordt zo lang mogelijk uitgesteld ook niet bevorderlijk voor een goede beoordeling denkt u niet!
professioneel en met aandacht voor de mens. Echt fijn.
Niet alleen deze keer, ben altijd goed verzorgd en goed uitgelegd wat ging gebeuren .Top
zeergoed
Zeer professionele praktijk, althans, vanuit mijn perspectief als leek. Alles is altijd uitstekend geregeld. Belangrijkste: ze zijn er voor je als het nodig is.
Alle moeite werd steeds gedaan om mijn problematisch gebit in een zo goed mogelijke conditie te houden. Heel jammer dat Marc Werry en Nicole Boesten (mondhyg.) de praktijk gaan verlaten. Hopelijk net zo'n vakkundige opvolgers.
jammer dat de mondhygiënist vertrekt en er waarschijnlijk een preventie assistent voor in de plaats komt........
Clientvriendelijk en deskundig
zijn al 40jr aan deze praktijk verbonden,altijd tot volle tevredenheid.
Mijn angst voor tandartsen is al eerder weggenomen door tandarts Vaessen, zo'n aardige man die me steeds geruststelde. Tandarts Werry doet niet voor hem onder, hierbij vindt ik de assistenten zowel mondhygiëne als de dames a.d. balie allemaal vriendelijk en dat is gewoon heel belangrijk..... fijne feestdagen voor U allen **
Heel fijn eerlijk en kundig personeel. We zijn bijna 20 jaar patient in deze praktijk en altijd met heel veel zorg omringt. De enkele keer dat er sprake was van pijn konden we ook direct terecht voor een spoedje waarbij de pijnklachten werden verholpen en we op een later tijdstip terug kwamen voor de behandeling. Heel jammer dat tandarts Werry een nieuw pad kiest! hij heeft mij van mijn angst afgeholpen. Heel fijn dat mijn volgende afspraak is bij preventie assistente Jennifer. De andere assistentes deden hun werk ook super maar bij haar merkte ik de voorzichtigheid en grondigheid die ik eerder bij Diana mocht ervaren.
Kundig en vriendelijk personeel, top tandarts Marc Werrij!
Jammer dat Marc en Nicole stoppen. Bedankt
Deskundige, vriendelijke en correcte behandeling. Goede uitleg over wat er gedaan wordt. De uitgetrokken tijd is prima, er wordt niet met haast gewerkt.
Selva zeer lieve en geduldig
In onze praktijk staat de zorg voor uw mond in alles centraal. Uitgangspunt daarbij is de gezondheid van uw mond op een zo hoog mogelijk peil te brengen en te houden. Onze website biedt u informatie over onze praktijk. Ook kunt u hier terecht om een antwoord te krijgen op veel van uw vragen over behandelingen, pijnklachten en algemene tandheelkundige onderwerpen.