Goede ervaring, Fijn en deskundig personeel, vriendelijke ontvangst en snelle service,
Heel fijn geholpen door vriendelijke mensen.
Ik ben binnen twee geholpen.
Mijn reparatie aan mijn gebid was snel en goed gerepareerd.
Ik ben heel blij met de kundigheid en vriendelijkheid van deze praktijk. Ook zijn ze altijd heel begripvol en je kan snel worden geholpen
Duidelijke afspraken, hoge kwaliteitsnorm
In een zeer stressvolle periode van verhuizing een nieuwe boven prothese laten maken. Heb 3 maanden geprobeerd aan mn uiterlijk te wennen. Was er echt niet gelukkig mee. Contact opgenomen, afspraak gemaakt en binnen 1 dag veranderde mn ongeluk in blijdschap. Er was begrip dat ik terugkwam en de vakkundige heer De Grave heeft mijn alle lof.
Een kunstgebit laten aanmeten en passen, is iets wat niet dagelijks gebeurd en doordat er totaal geen druk en tijdsdruk bij het aanmeten en passen is, geeft dit een goed gevoel. Daarnaast ook de uitleg van wat er gebeurt en nodig is ,maakt het geheel compleet.
Fijn geholpen goede uitleg heel blij van
Zeer snelle en goede behandeling
ik ervaar het contact en de hulp als uitstekend. Word altijd snel en vriendelijk geholpen. Heel fijn !
Mijn prothese zat los, moest bij gewerkt worden Op een donderdag moest ik happen en mijn prothese achterlaten, in de namiddag kon ik hem weer halen. Daarna een druk weekend met eters en een vreselijk pijnlijke mond, Maandags gebeld, mocht die dag nog komen. Weer bij gewerkt, na een paar dagen weer veel pijn. Na twee keer terug geweest te zijn, is de pijn wel dragelijk, maar bij iets stevig kauwen, erg ongemakkelijk. De service was geweldig
altijd goed geholpen. Neemt de tijd voor je en levert kwaliteit af. Zou hem zeker aanbevelen
Is goed krijg goed advies
Vriendelijkheid, goede voorlichting en kan altijd met problemen aan een onderdeeltje snel terecht.
Kom al jaren bij hun niets als tevredenheid
Je wordt vriendelijk ontvangen en je ben gelijk op je gemak
Juiste mensen op de juiste plaats voor de behandeling.
Mijn totaal behandeling van A totZ top verzorg . Fijne mensen hele rustige behandelingen dus geen stres ze vertellen precies wat er gaat gebeuren en wat de volgende stap is .
Snelle afspraken met weinig tijd er tussen
goed en duidelijk uitleg
Correcte uitleg en snelle oplossing
ik had flinke angst voor verdovingen dus zag erg op tegen de behandeling...ik werd super gerustgesteld door assistenten en tandarts...ondanks de napijn ben ik erg blij met deze praktijk
Zeer prettig en profesioneel geholpen