Wat mij nog steeds dwarszit is de achtergehouden informatie over de wissel van tandarts Tielrooij naar een andere(fijne) en andere tandarts. Ik was vanaf het begin toen hij in Brielle zijn praktijk begon al patiënt. Als je dan zonder enige informatie ineens een andere tandarts krijgt toegeschoven, is dat toch op zijn minst een vervelende confrontatie.
De baliemedewerkers zijn vriendelijk en de tandarts is geweldig. Stelt me op mijn gemak en is deskundig.
Na de tandarts gaan is niet leuk maar deze praktijk zorgt er voor dat je er met een goed gevoel naar toe kan gaan
Afspraak verloopt altijd probleemloos, en bij nood kan je snel terecht
Vriendelijke mensen en goede artsen
Ondanks afspraak moest ik toch wel even wachten hetgeen ik niet gewend ben bij deze tandarts ook de behandeling ging in etappes waarbij de tandarts meerdere patiënten tegelijk bediende ? maar wel met de vertrouwde kwaliteit. Vooraf eerde er 2 foto’s ter controle gemaakt waarbij mij het opviel dat er geen loden slab op de borst werd gelegd wat inniger verleden wel werdt gedaan ?
Nvt
Altijd even vriendelijk en zelden wachttijd
Goed georganiseerd
Er wordt snel gewerkt, geen lange wachttijden.
Een relaxte sfeer ontzettend vriendelijk en kundig
Vriendelijk ontvangen en servicegericht en professioneel behandeld
Ik wordt er doorgaans zeer vriendelijk en adequaat geholpen.
vriendelijk behandeld
Wij willen graag alles gelijk gebeurd, als er bij controle een gaatje zit gelijk behandelen en bv tandsteen verwijderen.
Goeie uitleg tijdens behandeling… kundig.
Nog maar net bij dit centrum maar wat verloopt het prima daar !
Goede voorlichting en snelle behandeling
Ik heb een prima ervaring
Eenmaal in de behandelkamer, snelle controle maar naar mijn idee wel goed.
Onze tandarts is ontzettend vriendelijk, vertrouwd en super goed met ons zoontje van 5!
Prima geholpen na een afgebroken kies. Is deze hersteld er werd alle tijd genomen.
Ondanks de verdoving toch nog pijn en de "stellage" in mijn mond vond ik erg vervelend, raakte bijna in paniek. Geen fijne ervaring. De tandarts was wel erg vriendelijk
Nvt
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.