Voldoende
Tandpasta mee gekregen voor mijn gevoelige tanden
Geduldig en geruststellend! Top tandarts!!
Ik was met mijn twee dochters van 2 en 4 en de tandarts en de assistente hebben beide op hun gemak gesteld en waren erg vriendelijk, gebruikten geen harde geluiden en legden uit aan de oudste wat ze met mama deden. Ook bij de meisjes zelf hebben ze gekeken.
heel lief ervaren
Snelle behandeling / controle, goede corona maatregelen, maar hoge rekening voor enkel controle.
Leuk ontvangen en heel goed behandeld
juiste maatregelen en altijd vriendelijke behandeling
De zin hierboven zegt eigenlijk alles al. tandartsbezoek is voor veel mensen iets waan je tegenop ziet. Het vertrouwd gevoel, het gevoel van persoonlijke aandacht maakt het laagdrempeliger.
Ik kwam voor een controle, had daar ook een afspraak voor. Telefonisch werd gevraagd of ik nog bijzonderheden had, toen heb ik gezegd dat ik met koud eten of drinken last heb van 1 kies, niets noemenswaardig. Maar omdat ik al 15 min later werd binnen geroepen op de afspraak werd er alleen maar naar die ene kies gekeken. Kreeg sterk het gevoel dat er vervolgens gelogen werd omdat de tandarts en haar assistente wel heel erg gemaakt zeiden dat er van controle niets bekend was. De avond liep voor beide dames in ieder geval niet uit op deze manier......... Heb deze klacht ook de andere dag telefonisch gemeld, maar daar was het antwoord " ik was er niet bij".
Ik kan samen met mijn gezin altijd heel prettig spreken met tandarts en assistente.
Geen enkel probleem, zoals altijd prima service.
Ben netjes behandelt.
Zoals altijd fijne tandarts en assistente! Alleen de planning lijkt me een rommeltje door de vele wijzigingen na het maken van een afspraak
Voor behandeling moet er blijkbaar een ontzettend smerig drankje genomen worden ivm corona, dit zou beter gecommuniceerd kunnen worden ,en een ander smaakvolle alternatief is aan te bevelen...
Na even wachten met de nodige voorzorg aangaande corona werden we prima geholpen. Blij dat mijn kies gevuld kon worden.
Het was een geweldige ervaring
was altijd heel bang nu niet meer
Goed geholpen met duidelijke uitleg wat er ging gebeuren.
Flexibel mbt afspraak mogelijkheden Prettig en deskundig geholpen
Zeer vakkundig, altijd een goede uitleg, en ook veel geduld met zowel volwassenen als kinderen.
De tandartsbehandeling door de dame die naast mw Katzou werkte was uitermate goed! Ze gaf me iedere keer de gelegenheid om te slikken tussendoor en werkte secuur en zachthandig! Ik begrijp dat het protocol voor Corona gevolgd moet worden, vind het echter vreemd van anderen te horen dat dit niet in boz wordt nageleefd, mond spoelen met waterstofperoxide was uiterst onaangenaam. Ook het weggooien van het bekertje in een overvol klein prullenbakje vond ik vies!
Alles op afspraak en hoef bijna nooit langer dan 10 minuten te wachten. Tandarts legt alles goed uit.
Onze praktijk in Halsteren is gevestigd in een hoekhuis en beschikt over één behandelkamer. Onze praktijk is ook toegankelijk voor minder-validen. Bij Klaassen Mondzorg Halsteren vindt u alle tandheelkundige zorg die u nodig heeft. Wij beschikken over een klein, maar compleet team bestaande uit een tandarts, (preventie)assistent, balieassistent en tandprotheticus. Onze behandelingen zijn verdeeld over vier dagen tandheelkunde en één dag prothetiek.